Horoscopul săptămânii 19-25 ianuarie. Află ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.
Alina Costache
19 ian. 2015, 04:39
Horoscopul săptămânii 19-25 ianuarie. Află ce spun astrele!

CAPRICORN

Săptămâna aceasta este vorba despre compromisuri, doar aşa vei reuşi să duci o viaţă liniştită din punct de vedere sentimental. Este foarte important să te autoeduci, înainte de a ajunge cu nervii la pământ. Renunţă la a mai pune totul la suflet şi nu încerca să îţi schimbi partenerul la nesfârşit.

În această săptămână ai toate şansele să primeşti oferte tentante din parte unor noi cunoştinţe. Ţi se va cere ajutorul, şi dacă accepţi, vei reuşi să faci rost de bani pe lângă venitul tău lunar. Este foarte important să nu te înhami decât dacă ştii că poţi face faţă.

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele probleme uşoare de sănătate, cum ar fi o răceală de sezon. Şi cu toate că ai grijă de organismul tău, uiţi să faci lucruri banele atunci când vine vorba de igienă. Încearcă să fii mai atentă la detalii!

VĂRSĂTOR

Încearcă să asculţi sfaturile partenerului de viaţă în această săptămână, cu siguranţă poţi fi mai bună de atât. Foloseşte-te de orice pentru a te perfecţiona şi renunţă la negativism. Dacă eşti singură, caută să descoperi ce vrei cu adevărat de la un viitor iubit.

Nu porni la drum dacă nu eşti sigură că vei reuşi, cel puţin nu în această săptămână. Nu ai energia necesară pentru a duce toate sarcinile la bun sfârşit, aşa că vei fi nevoită să ceri ajutorul colegilor. Situaţia ta financiară va rămâne aceeaşi dacă nu faci investiţii.

Încearcă să îţi îmbunătăţeşti stilul de viaţă în această săptămână şi adoptă unul mai sănătos. Dacă vei reuşi acest lucru, nu se va prinde de tine nici măcar o răceală. Profită de faptul că astrel sunt de partea ta în această perioadă.

PEŞTI

Săptămâna aceasta va fi foarte importantă pentru viaţa ta sentimentală de acum înainte, pentru că eşti decisă să trasezi linii clare. Fie că eşti angajată într-o relaţie sau eşti pe cale să intri într-una, îţi vei impune propriul set de reguli fără a permite să fie modificat.

Eşti foarte ambiţioasă în acest început de an, iar săptămâna asta este tocmai bună pentru a te afirma. Fii discretă cu privire la ce ai de gând să faci, doar aşa vei reuşi să îi surprinzi pe toţi în caz de reuşită.

Încearcă pe cât posibil să renunţi la frustrări în această săptămână, chiar dacă asta prespune să fii mai directă. Nu te gândi că deranjezi prin ceea ce spui, ci mai degrabă protejează-ţi propria persoană, dar şi nervii.

BERBEC

E posibil ca în această săptămână să pui capăt unei relaţii şi să începi una nouă. Ai nevoie de o schimbare şi îţi asumi riscul de a rămâne singură. Încearcă să socializezi mai mult şi să fii mai deschisă pentru distracţie.

Treci de la planuri la acţiune în această săptămână, şi cere ajutor dacă vei considera că ai nevoie. Viitorul sună bine pe plan profesional, însă trebuie să ai grijă la prietenii falşi care te înconjoară atunci când ai succes.

Ai foarte multe de făcut în această săptămână, aşa că oboseala va pune stăpânire pe tine. Ai grijă să dormi cât trebuie şi nu sări peste mesele principale ale zilei, altfel imunitatea ta va fi într-o continuă scădere.

TAUR

Fii grijulie în această săptămână şi în viaţa ta amoroasă, mai ales dacă eşti singură. Există riscul să cunoşti pe cineva care nu îşi va arăta de la început adevărata lui faţă. Deschide ochii bine şi poate chiar cere sfatul unei persoane apropiate. 

Încearcă să le arăţi tuturor cât de ambiţioasă eşti în această săptămână, mai ales dacă până acum ai stat destul de retrasă. Nu ezita să spui da unei noi oferte de muncă, cu toate că eşti mai mult decât ataşată de jobul tău actual.

Vei trece prin multe stări în această săptămână, şi nu se ştie sigur cum vei reacţiona la stres. Dacă ai probleme mai vechi de sănătate, acestea sunt în pericol să se agraveze. Fii mai grijulie cu tine!

 

GEMENI

Este clar că nu ştii ce vrei, de aceea tot timpul eşti nemulţumită de partenerul tău de viaţă. Nu vei obţine nimic bun dacă nu eşti sinceră cu tine, dar şi cu iubitul tău. Luaţi o pauză pentru a vă reevalua relaţia!

Ai toate şansele ca în această săptămână să pleci într-o călătorie în interes de serviciu, ceea ce te poate propulsa în carieră. Faptul că ţi se acordă atâta încredere de către şefi te va încuraja să ceri o mărire de salariu. Alege bine momentul!

Nu face excese în această săptămâna, şi încearcă să nu ai o viaţă de noapte prea activă. Ai nevoie de odihnă pentru a putea funcţiona măcar la parametri normali, şi nicidecum de tutun, alcool sau doar câteva ore de somn. Fii mai responsabilă!

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Mircea Geoană: Decizie privind candidatura la prezidențiale după discuția cu Mark Rutte
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!