Horoscopul săptămânii 23-29 iunie 2014: Bani, sănătate, carieră, dragoste

Horoscop 23-29 iunie 2014: Ce au rezervat astrele pentru săptămâna viitoare pentru fiecare zodie.
Alina Costache
22 iun. 2014, 07:45
Horoscopul săptămânii 23-29 iunie 2014: Bani, sănătate, carieră, dragoste

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Puneti dorintele altora inainte de propriile doleante si nu veti regreta. Veti fi apreciati de cei carora le faceti un bine. Pentru investitiile de valoare nu ar fi rau sa consultati si profesionisti cu experienta in domeniu. In weekend veti imbina utilul cu placutul.

TAUR 21.04-21.05: In aceasta saptamana sunteti mult mai optimisti, plini de speranta si cu greu va va rezista cineva la veselia debordanta cu care va invaluiti. Pentru cei mai multi nativi starea spirituala va fi una de zile mari, stralucitoare am putea spune.

GEMENI 22.05-21.06: Solutii noi la probleme vechi, iata care este sloganul acestor zile. De prea multa vreme ati amanat rezolvarile si nu trebuie sa le lasati neremediate. Daca veti cere sprijinul celor de acasa, solutiile se gasesc rapid. Exista si destule treburi prin preajma casei nefinalizate.

RAC 22.06-21.07: In afaceri si la serviciu bazati-va pe propriile eforturi pentru a obtine mai multe realizari. Va sunt necesare si incurajarile de la cei dragi, asa ca nu mai faceti atat pe suparaciosii. In weekend se impune o pauza binemeritata. Incercati sa va relaxati in compania prietenilor sau a familiei.

LEU 22.07-22.08: Prea multa preocupare pentru viitorul dumneavoastra va distrage de la treburile de rutina, iar daca le scapati din mana va paste o perioada infernala. Partenerul de viata va marturiseste ca nu va lasa la greu, insa nu trebuie sa abuzati de bunavointa lui.

FECIOARA 23.08-22.09: Este nevoie de mai multa chibzuinta pentru a solutiona problemele serioase. Nu lasati considerentele materiale sa devina mai importante decat oamenii si relatiile cu acestia. Ati putea sa rezolvati odata pentru totdeauna problemele ce v-au tulburat.

BALANTA 23.09-22.10: In ultima perioada ati fost impovarati de prea multe griji. Evenimentele v-au determinat sa-i neglijati pe cei de aproape insa acum se pare ca lucrurile se reasaza. Priviti totul cu mai mult optimism si actionati cu hotarare. Ezitarile nu fac decat sa va destabilizeze.

SCORPION 23.10-21.11: Petreceti mai mult timp in compania jumatatii dumneavoastra deoarece pe viitor veti constata ca viata nu inseamna numai afaceri. La sfarsitul saptamanii schimbati planurile de calatorie in ultimul minut si se pare ca aveti succes.

SAGETATOR 22.11-21.12: Pentru unii nativi viata privata le aduce mai multe suparari, iar pentru altii poate le infuzeaza mai mult entuziasm. O surpriza ar putea veni din partea unor rude apropiate dar si din castiguri neasteptate. Aveti grija si nu va neglijati problemele de sanatate.

CAPRICORN 22.12-19.01: Pareti a fi din nou pe drumul cel bun, dupa ce saptamana trecuta ati infruntat ceva dificultati. Puteti face o fapta buna pentru cateva cunostinte apropiate iar recompensa va fi una la care nici nu va asteptati. Se poate concretiza o excursie sau chiar un concediu peste hotare.

VARSATOR 20.01-18.02: Primele zile ale saptamanii sunt formidabile pentru obtinerea unor favoruri necesare avansarii in cariera. Lupta pentru putere sau concursurile va tin ocupati pana in weekend, cand va dedicati timpul liber pentru studii.

PESTI 19.02-20.03: Persoana draga sufletului dumneavoastra va revarsa parca prea multa dragoste si grija. Mare atentie la tonul cu care le vorbiti celor din jur si la mofturile nejustificate. Nu uitati ca nemultumitilor li se ia darul si nu stim cine va rade la urma.

Sursa: CASANDRA

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!