Horoscopul săptămânii 27 aprilie-3 mai. Află ce spun astrele

HOROSCOP 27 APRILIE - 3 MAI: Nativa din Fecioară trebuie să fie pregătită pentru orice în această perioadă, un eveniment neprevăzut îi poate da situația financiară peste cap.
Alina Costache
27 apr. 2015, 03:18
Horoscopul săptămânii 27 aprilie-3 mai. Află ce spun astrele

TAUR

Vei avea dubii legate de relația ta în această perioadă, deși nu demult păreai cea mai fericită în brațele iubitului tău. Dacă vrei să revii la o atmosferă plăcută, trebuie neapărat să purtați o discuție serioasă cu privire la comportamentul vostru. Dacă lăsați lucrurile să curgă natural, atunci vă puteți trezi că nu mai sunteți împreună.

Stresul de la locul de muncă se va răsfrânge asupra relațiilor dintre tine și cei din jur, de aceea ar fi indicat să îți controlezi ieșirile până nu e prea târziu. Unele vorbe pot răni și nu pot fi uitate așa de ușor, chiar dacă îți ceri scuze. În ciuda muncii depuse, situația financiară rămâne aceeași.

E posibil să întâmpini unele probleme de sănătate în această perioadă, afecțiuni de care știai, dar pe care le-ai ignorat. Vei fi dată peste cap în momentul în care acestea reapar în prim plan, însă o sperietură te poate trimite din timp la doctor!

GEMENI

Ai renunțat de ceva vreme să te mai gândești la un viitor comun alături de partenerul tău, dar în această perioadă o vei și spune. Chiar dacă îți vei face dușmani și vei primi multe critici, este bine să nu rămâi într-o relație doar pentru că vor alții. Gândește-te la fericirea ta înainte de toate!

Simți că meriți mai mulți bani pentru efortul depus? Atunci ia măsuri și încearcă să obții o mărire de salariu, este o perioadă bună pentru astfel de acțiuni. Dacă nu îți iese, atunci informează-te în secret de noi joburi mai avantajoase pentru tine.

Nu vei întâmpina probleme grave de sănătate în această perioadă, însă există riscul să apară unele dureri de cap sau de măsele. Ai grijă la schimările de temperatură, acestea pot fi un indiciu către o răceală. Adaptează-ți vestimentația în funcție de vreme și nu te baza pe vorbele prietenelor!

RAC

Vei avea parte de o săptămână agitată, în care toți par că au nevoie de atenția și de ajutorul tău. Încearcă să te ocupi de ce este prioritar și nu mai încerca să îi mulțumești pe toți, vei sfârși prin a obține exact contrariul. Iubitul tău ar trebui să fie primul care să te înțeleagă!

Săptămâna aceasta este una favorabilă pentru afaceri sau investiții, iar banii ți se pot inmulți subit. Chiar dacă nu vei vedea rezultatele în această perioadă, cu siguranță imediat ce vei finaliza vei culege primele roade ale muncii tale. Nu poți fi mai mândră de atât de tine!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate, însă starea ta psihică nu este una prea bună. Trebuie să încerci să fii mai optimistă, nu vei rezolva niciuna dintre problemele tale dacă nu faci altceva decât să te plângi. Chinuie-te mai mult să îți fie bine!

LEU

Cel mai probabil, în această săptămână nu vei avea timp de viața ta sentimentală, iar partenerul tău s-ar putea simți lezat. Chiar dacă vei forța ușor nota, acesta va ajunge să te înțeleagă și să îți fie alaturi cu promisiunea că nu vei mai proceda la fel data viitoare. 

Păstrează la un nivel normal relațiile cu cei din mediul profesional, altfel nu vei avea nicio șansă să avansezi. Dacă e necesar, fii exagerat de săritoare atunci când ești rugată să ajuți, chiar dacă nu îți face deloc plăcere. Profită de portițele pe care ți le oferă viața!

Încearcă să nu ignori micile probleme de sănătate pe care le întâmpini, și să mergi de îndată la medic. Apelează la o rudă de-a ta care face parte din sistem, ea va știi ce să te sfătuiască pentru a-ți fi mai ușor. Încearcă să nu lași nimic netratat, altfel riști să te alegi cu boli serioase.

FECIOARĂ

Vor exista unele discuții aprinse între tine și partenerul tău în această săptămână, însă veți reuși să le finalizați cu zâmbetul pe buze. După orice ploaie răsare soarele, însă nu trebuie să vă bazați doar pe asta. Lucrați mai mult la capitolul înțelegere.

Ai parte de câștiguri, însă și cheltuielile vor fi pe măsură în această perioadă. Fii pregătită pentru orice, un eveniment neprevăzut îți poate da bugetul peste cap. Important este că ai, chiar dacă nu îți pare deloc bine că ești nevoită să spargi pușculița.

Dacă stai bine la acest capitol și știi la perfecție cum să ai grijă de tine, atunci dă-le o mână de ajutor și celor din jurul tău. Indiferent dacă este vorba de familie sau doar faci un act de caritate față de oameni total necunoscuți, sfaturile tale le pot fi chiar utile!

 

Citeşte mai mult pe eva.ro

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Procedura de deficit excesiv rămâne deschisă pentru România, anunță Consiliul Uniunii Europene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!