Horoscopul Speranței: Marele Benefic a ieşit din retrograd pentru a ne vindeca sufletele

Marele Benefic, Jupiter, e aproape de capătul călătoriei sale în emotiva zodie a Peștilor și și-a început mersul direct în acest semn. Drumul planetei prin constelații e lung, astfel încât va mai poposi în zodia sensibilității peste 12 ani.
Alina Costache
19 dec. 2022, 21:51
Horoscopul Speranței: Marele Benefic a ieşit din retrograd pentru a ne vindeca sufletele

Marele Benefic, Jupiter,  a ieșit din retrograd în Pești. Iată cum îți influențează zodia!  Mersul său retrograd în Pești a dus la multe răsturnări de situație și la multe inimi frânte. Cu toate acestea, Jupiter nu este numit degeaba Marele Benefic. Influența lui bună se face simțită pe plan mediu sau îndelungat, chiar dacă binecuvântările lui vin uneori împachetate și în suferință.

Planeta va mai zăbovi în enegia caldă a Peștilor până pe 20 decembrie 2022. Acest lucru înseamnă că în următoarele 3 săptămâni, inimile noastre își vor găsi alinarea, chiar dacă aceasta nu va veni în forma pe care o așteptam.

Citește HOROSCOP 2023 pentru toate zodiile

Horoscop Berbec
A venit momentul să privești în interiorul tău și să îți dai voie să te ierți. Ești om și greșelile sunt firești pentru toată lumea, chiar dacă nu ți-e tocmai comod să accepți acest lucru despre propria persoană. Iartă-te și toate celelalte lucruri se vor alinia de la sine. Fii un pic mai blândă cu tine, măcar în următoarea perioadă.

Horoscop Taur
Ai de făcut o alegere de inimă. Dacă în sufletul tău s-a strecurat cea mai mică urmă de îndoială cu privire la persoana cu care trăiești o poveste de dragoste, poate că a sosit momentul să faci loc pentru ceva nou în viața ta. Nu e ușor să o iei de la început, dar pe termen lung, vei vedea că a meritat efortul.

Zodiac CHINEZESC 19-25 decembrie 2022. Ce zodii au noroc la începutul săptămânii. Mesajul de la înţeleptii din Orient pentru cele 12 zodii!
Horoscop Gemeni
Trebuie să te oprești din iureșul în care ai trăit în ultima perioadă. Profită de luna decembrie ca să îți liniștești un pic mintea și sufletul. Te-ai pierdut într-un haos general care îți epuizează resursele, în special emoționale, și a venit momentul să te dai la o parte din calea acestei tornade.

Horoscop Rac
Ești o persoană plină de empatie și din cauza acestui lucru, te împovărezi uneori cu greutăți și dureri care nu sunt ale tale. Trebuie să înțelegi faptul că nu îi va ușura povara celui drag dacă i te alături în suferință. Dacă vrei să le oferi sprijin celor dragi, ai grijă întâi de resursele tale emoționale. Nimeni nu poate să bea apă dintr-o fântână seacă.

Horoscop Leu
Ai în față trei săptămâni pline de oportunități pe toate planurile,dar trebuie să ieși din zona ta de confort ca să poți profita de ele. E foarte posibil să fii nevoit să începi anumite activități de la zero, dar dacă nu lași orgoliul să îți stea în cale, vei avea doar de câștigat.

Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni pentru 2023: „Se dă un restart, sunt oameni care vor suferi”
Horoscop Fecioară
În mod tipic pentru zodia ta, Marele Benefic va acționa pentru tine pe planuri foarte concrete, palpabile și măsurabile. Prin urmare, e foarte posibil să îți scoată oportunități de ordin financiar în cale, iar prin intermediul lor să repari neajunsurile din viața de zi cu zi care îți provoacă frustrări și nemulțumiri.

Horoscop Balanță
Jupiter direct în Pești îți va da ocazia să te privești în oglindă cu sinceritate și să faci o listă cu plusuri și minusuri din viața ta. Din acest moment va începe călătoria către cea mai bună și cea mai fericită versiune a ta. Trebuie doar să ai curajul să fii foarte sinceră cu tine.

Horoscop Scorpion
În general, zodia ta este recunoscută ca fiind misterioasă, senzuală și nu neapărat statornică. În această perioadă, vei primi curajul să te deschizi mai mult în fața oamenilor dragi, iar aceștia vor găsi o neașteptată profunzime emoțională în spatele vălului de mister în care te înconjori de obicei. Vei observa că pe măsură ce îți deschizi sufletul, fiecare piesă care lipsea din puzzle se va așeza la locul ei.

Horoscop Săgetător
Profită de următoarea perioadă pentru a-ți pune ordine în suflet. Ai putea fi tentată să fugi de propriile gânduri și să te avânți în plăceri de moment, dar nu vei rezolva nimic așa. Prin urmare, ia taurul proverbial de coarne și dă-și voie să simți fără frică tot ce a pregătit Universul pentru tine în această perioadă.

Horoscop Capricorn
Mersul direct al lui Jupiter în Peștii emoționali nu ți-e foarte confortabil. Marele Benefic te va pune față în față cu cea mai vulnerabilă versiune a ta. E momentul să dai dovadă de răbdare față de propria persoană și să nu mai pui singură presiune asupra ta.

Horoscop Vărsător
Tranzitul lui Jupiter te va pune într-o poziție interesantă. E foarte posibil să ai de ales între două potențile planuri de viitor, dintre care unul va fi mai riscant, dar mai tentant.Nu te grăbi să faci alegerea finală. Ascultă ce îți spune intuiția de femeie, nu fluturașii din stomac.

Horoscop Pești
Intrarea lui Jupiter în mers direct prin zodia ta va aduce vindecarea rănilor sufletești. Uneori acest lucru înseamnă inclusiv să lași să plece oameni din viața ta, dar absența lor va face spațiu pentru binecuvântări nebănuite.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!