Horoscopul zilei 29 august. Este o zi a testelor, ce zodii trebuie să fie în gardă

Horoscopul zilei 29 august. Berbecii sunt puşi pe glume, însă nu toată lumea e dispusă să le accepte umorul, în vreme ce Leii se reîntâlnesc cu o situaţie neplăcută, moment prilenic să să arate dacă au învăţat ceva din trecut.
Iulian Tudor
28 aug. 2017, 14:27
Horoscopul zilei 29 august. Este o zi a testelor, ce zodii trebuie să fie în gardă

Berbec

Controleaza-ti un pic atitudinea jucausa in fata unor persoane care nu stiu sa aprecieze glumele tale si pot reactiona agresiv. Trebuie sa le arati clar ca e doar o ironie, si nicidecum un atac la persoana, altfel te poti trezi in mijlocul unei razbunari furibunde. Ambaleaza-ti glumele intr-o forma mai vizibil umoristica, deoarece ai ghinionul de a avea langa tine oameni care nu au deloc simtul umorului si le interpreteaza pe toate gresit. Jocurile de cuvinte pe care le faci sunt sursa unor mari neintelegeri.

Taur

Iubirea e planul celor mai frumoase discutii, declaratii, vorbe dulci. Esti mult mai romantic si tandru si reusesti sa exprimi in cuvinte ceea ce simti, astfel incat sa alungi orice urma de indoiala din sufletul partenerului. Si tu primesti, la randul tau, cele mai calde gesturi de afectiune si, intr-o atmosfera atat de sensibila, nu poti avea parte decat de clipe perfecte in doi. Fii pregatit sa faci o declaratie de amor, dar nu uita sa raspunzi la fel la gesturile tandre ce vin de la jumatatea ta, pentru ca si raspunsul e foarte important.

Gemeni

Te simti inca blocat intr-o zona fara iesire in care ai alunecat nu demult si, in loc sa-ti aduni fortele ca sa depasesti impasul, parca te afunzi si mai adanc in el. Solutii, cu siguranta, exista, dar nu le poti gasi daca ai tovarasi pesimisti, care nu stiu altceva decat sa vada partea negativa a lucrurilor. Daca te-ai alatura unui colectiv mai optimist, care sa iti ridice si tie moralul, solutiile ar incepe sa apara mult mai repede. Alege, asadar, cu mai multa exigenta colaboratorii care sa te sustina in ce ti-ai propus.

Rac

Intri azi in legatura cu o persoana care iti inspira autoritate si putere. Te simti protejat in preajma sa si ai numai de castigat de pe urma prieteniei pe care ti-o ofera. Bucura-te cat mai mult de compania sa, pentru ca iti este superior in multe privinte. Il privesti cu respect, cu admiratie, cu mandrie ca te accepta in preajma sa, semn ca te apreciaza sincer pentru ceea ce reprezinti. Fa tot ce-ti sta in putinta sa pastrezi aceasta prietenie, sa o dezvolti, sa o pretuiesti la justa valoare, pentru ca acest om poate deveni un fel de mentor, de ghid, de profesor pentru tine de acum inainte. Calca-i pe urme!

Leu

Ai trecut candva printr-o situatie care n-a iesit tocmai bine, iar acum, cand esti pus intr-o situatie similara, nici nu ai curajul sa mai incerci ceva, ca nu cumva sa se repete totul. Se presupune ca ai invatat deja din lectiile trecutului, ca atare nu are rost sa fii acum atat de temator si excesiv de prudent. Da, poti lua masuri de precautie ca sa nu repeti aceeasi greseala, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa faci nimic. Ia-ti inima in dinti si fa ceva, pentru ca vei regreta mai tarziu ca nici macar n-ai incercat. E greu de crezut ca vei gresi de doua ori in acelasi loc… desi nu e imposibil.

Fecioară

Ancoreaza-te in realitate pentru ca nu e momentul sa te lasi furat de iluzii si vise desarte. E vremea unei decizii in care trebuie sa dai dovada de claritate, de pragmatism, de siguranta, in care nu-ti poti permite sa te joci sau sa experimentezi. Te bazezi doar pe ceea ce stii exact, pe lucrurile scrise negru pe alb, pe fapte concrete, deci lasa promisiunile sau visele prea frumoase ca sa fie adevarate. Ori de cate ori ti se spune ceva, cere dovezi, documente, contracte scrise, pentru ca intuitia ta suna imediat clopotelul daca presimte ca pe undeva ceva nu este foarte sigur. Nu crede decat ceea ce vezi sau poti atinge.

Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Produsul românesc care a ajuns să fie medaliat cu aur în Europa. A devenit un simbol al excelenței și e de o calitate superioară
Capital.ro
Mașinile care rămân garantat blocate la ITP. Vor fi reverificate la sânge de RAR
Playtech.ro
Zodiile care câștigă o gălăgie de bani în octombrie 2024. Norocul le surâde
DailyBusiness
Se dau bani de la Guvern pentru încă 4 milioane de români! Anunțul major în România
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene anunță „schimbări serioase” în blocul de putere al Rusiei
Spynews
Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., înțepătură pentru fiul manelistului, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Fostul ruinează acum viața altcuiva”
Spynews
Soția lui Florin Salam, mesaj cu subînțeles: „Vei realiza cât rău mi-ai făcut”. Postarea cu care Roxana Dobre și-a surprins urmăritorii / FOTO
Evz.ro
Florin Piersic, surpriză pentru fani. Marele actor se întoarce pe scenă
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Au crezut că nu le vede nimeni dar… 50 de vedete sexy cu mâna în chiloţei
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depunerea dosarelor
Capital.ro
Doliu la Digi și Antena 1. Tragedia a lovit lumea televiziunii: Să citiți și să-l pomeniți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
substantial.ro
Gloria Bistriţa debutează cu victorie în Liga Campionilor împotriva CSM Bucureşti
MediaFlux
BANII au intrat deja în CONTURI! Simona Bucura-Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...