Horoscopul zilei MIERCURI 4 MARTIE 2020. Timp perfect pentru a clarifica ce e de clarificat

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 4 MARTIE 2020. Mercur retrogradeaza din Pesti in Varsator, fix cand Luna se muta din Gemeni in Rac. Ce dans complicat! Venus in Berbec se conecteaza cu amandoua, incercand sa faca ziua mai placuta.
Filip Stan
03 mart. 2020, 19:09
Horoscopul zilei MIERCURI 4 MARTIE 2020. Timp perfect pentru a clarifica ce e de clarificat

Sextilul Mercur-Venus poate aduce cateva conservatii mai mult decat placute, dar extrem de utile. Timp perfect pentru a clarifica ce e de clarificat in relatii, indiferent daca sunt amoroase sau de alta natura.

Reconectare cu prieteni vechi

Venus face sextil cu Mercur si ofera un prielej extraordinar de a reinnoda prietenii vechi. Mercur a fost retrograd in Pesti, creand o atmosfera haotica si naucitoare. Insa intrarea lui in Varsator aduce mai multa logica. Conversatiile devin rezonabile, sincere, elegante.

Daca intr-o relatie cauti mai mult decat o prietenie, atunci profita de vibratia seducatoare din atmosfera. Luna in Gemeni se conecteaza cu Venus, apoi se muta in Rac, unde face trigon cu Mercur. Mercur zboana in Varsator unde se conecteaza cu Venus, creand un dans emotional intrigant si, totusi, placut. Spune ceea ce simti, mai ales acelei persoane speciale din viata ta.

Luna in Rac mai face sextil cu Uranus, dar si cuadratura cu Chiron, aducand cateva scantei sentimentale in viata ta. Apoi vine vremea sa se incinga putin atmosfera, pe masura ce Luna intra in opozitie cu Marte. O zi de miercuri aventuroasa!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ar trebui sa fii in stare sa iti pui celebrul zambet in aceasta zi si sa il mentii cat de mult timp poti. Promoveaza-ti sufletul frumos in lume. Daca alti oameni sunt tristi, este in regula sa iti pese dar nu sa preiei problemele lor asupra ta. Mentine-ti un scut ca sa te protejezi de asemenea energii grele. In acelasi timp, mentine o fereastra deschisa in acest scut ca altii sa vada in interior cum stralucesti spre ei. Asta ii va ajuta cu siguranta, sa le fii un exemplu.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Starea si purtarea ta sociala usoara si relaxata poate avea o dificultate sa se potriveasca cu starea generala a lumii astazi. Poti descoperi ca iti este mai bine sa te duci intr-un loc linistit si sa te retragi putin dintre oameni. Citeste o carte sau o revista, stai tu cu tine, conserva-ti energia. Planifica zilele ce vin si lasa-ti mintea sa se pregateasca pentru ce iti propui.

Horoscop lunar MARTIE 2020. Dupa 29 ani, lordul karmei Saturn pregateste MARI surprize! Ce schimbari aduce a treia luna de nou deceniu?

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Combina forta de impamantare a zilei de azi cu intensitatea emotiilor din inima ta ca sa creezi o combinatie puternica ce va impacta orice vei atinge. Cheia este sa nu te iei prea mult in serios. Daca o faci, pot aparea incidente care apar tocmai sa iti dea un bobarnac in cap, reamintindu-ti ca esti si tu doar un om ca noi toti ceilalti.

Citeşte continuarea pe SFATULPARIONTILOR.RO.

Spynews
La ce oră are loc finala de la 100 de metri liber, unde David Popovici vrea un nou aur olimpic. Programul complet al zilei de 31 iulie
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Ce au pățit două turiste în Munții Făgăraș. Au mers cu cortul și au trăit un adevărat șoc: ”Un fel de tentativă de omor”
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
Atenție! Cum va trebui să folosiți CNP-ul fiscal
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Drama care i-a marcat viața lui Andrei Stoica. Totul s-a schimbat din acel moment! Campionul, declarații emoționante la Star matinal e pe val: ”Plângeam în fiecare seară” | VIDEO
Spynews
Cătălin Bordea a oferit prima reacție în războiul dintre fosta soție, Livia, și prietenii săi: „Au fost lezați”
Evz.ro
Ce a putut să spună Victor Ponta. A bătut-o pe Șoșoacă
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Nuntă cu 1.200 de invitați în Maramureș! Cum au reacționat internauții după ce evenimentul a ajuns viral pe TikTok: „Am zis că e filmare de la Beach Please”
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Premierul Marcel Ciolacu despre numirea comisarului european: Discuții cu Ursula von der Leyen și negocieri interne
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?