Horoscopul zilei pentru JOI 18 APRILIE 2019. Cu o zi înainte de Luna plină dublă!

Iata horoscopul zilei de JOI 18 APRILIE 2019; azi suntem intre doua evenimente. Pe de-o parte, ieri, Mercur planeta comunicarii, gandirii si calatoriilor a intrat in Berbec pana pe 6 mai; pe de alta parte, maine avem Luna plina dubla in Balanta!
Filip Stan
17 apr. 2019, 19:55
Horoscopul zilei pentru JOI 18 APRILIE 2019. Cu o zi înainte de Luna plină dublă!

Acest parteneriat dinamic dintre Mercur si prima zodie a horoscopului, Berbecul, semnaleaza o perioada in care cu totii simtim o mai mare nevoie sa gandim si sa vorbim NOU, DIFERIT si CURAJOS. De ce ? Pentru ca vrem ceva nou, ne-am saturat sa tot rulam aceleasi veci ganduri si vorbe. Berbecul inseamna prin excelenta noul, obtinut chiar impulsiv.

Nu ar trebui sa ne mire daca de acum, comunicarea va deveni mult mai puternica si directa, pentru ca Berbecul cel curajos este cunoscut pentru modul sau de exprimare pur, direct si plin de entuziasm.

Pentru ca Mercur este planeta gandirii si Berbecul este zodia care FACE, cuvintele tind sa iasa din gura in clipa in care sunt gandite. Este un timp in care ne vom exprima pasiunile mult mai intens decat uzualul. Mercur in Berbec ne deschide spre concepte si perspective noi care nici nu ne treceau prin cap inainte.

Ai ganduri care iti suna ca o banda stricata ce se tot repeta ? Mercur in Berbec va schimba tonul!

Luna este in Balanta azi si asa va fi si maine cand vom avea Luna plina dubla in Balanta. Da, e a doua oara cand avem Luna plina in Balanta in acest an si sunt una dupa cealalta. Acesta este un fenomen astrologic rar si poarta un mesaj puternic. Balanta este semnul relatiilor, armoniei iar Luna plina a doua oara in aceasta zodie inseamna o incheiere, o clarificare cu scopul armoniei relationale. Universul nu ne mai lasa, pur si simplu, sa baltim in orice compromis si mediocritate cu care deja ne-am obisnuit unii dintre noi in relatiile noastre. Nu de aceea traim, ca sa jucam mic. Daca am uitat asta, ne ajuta planetele sa ne revenim la maretia pentru care am fost creati.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tu esti asa de inclinat spiritual din natura ta iar azi ai putea sa te simti in mod special asa. Te poti simti atras de anumite tipuri de meditatii, de muzica spirituala sau de studii despre diverse religii ale lumii. Te-ai putea simti mult mai senzorial si chiar sa ai parte de niste premonitii care se vor adeveri. Este o zi excelenta sa iti antrenezi abilitatile psihice si paranormale sau sa incerci sa iti descifrezi singur un mesaj de tarot. Lumile superioare au mesaje de transmis spre tine.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai nevoie sa iti mentii nava de calatorie a vietii in stare obisnuita de functionare, fara miscari bruste de directii si sa verifici ca tot ce e la bord este in siguranta si bine. Asigura-te ca toti cei cu care calatoresti sunt complet informati cu privire la destinatie. Unii se pot comporta ca si cum i-ai adunat de pe strada si habar nu au unde vor ajunge in compania ta. Este important sa nu tragi oamenii in lumea ta fara ca ei sa fie comisi total. Daca ei accepta, este cu totul alta poveste deja.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi te-ai putea simti atras de practici precum meditatia sau dezvoltarea ta spirituala persoala. Unele vise foarte vii si intense din ultimele zile ti-au scos la iveala aspecte personale pe care le ai de clarificat ca sa poti progresa. Ai tendinta sa aduni asupra ta mult mai usor gandurile, trairile si energiile altora. Daca te-ai gandit sa inveti sa citesti carti de tarot sau rune, azi e o zi buna de explorat asa ceva.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Anunț important pentru clienții PPC, fostul ENEL, E.ON sau ENGIE. Este o schimbare majoră la tarifele din luna august
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Sunt obligați să plătească. Marcel Boloș: Fentează statul
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
CER BANI ÎN PLUS. Cine sunt românii care au dat statul în judecată
Adevarul
De ce dieta keto poate distruge organismul. Avertismentul transmis de specialiști: „Risc de boli de inimă și accident vascular cerebral”
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Descoperirea secolului. Toată Planeta fierbe
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Ce rentă viageră va încasa David Popovici după ce se va retrage. E asigurat pentru tot restul vieții!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au divorțat! Ce mesaj a transmis fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” după încheierea celor șapte ani de mariaj
Capital.ro
Nu se mai suspendă permisul auto. Noua lege pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Federația Internațională de Box (IBA) acuză două pugiliste olimpice de sex masculin
MediaFlux
Începe al TREILEA RĂZBOI MONDIAL? ALERTĂ în ORIENTUL MIJLOCIU
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!