Horoscopul zilei pentru LUNI 8 APRILIE 2019. Începe o săptămână cu noutăţi!

Iata horoscopul zilei de LUNI 8 APRILIE 2019; incepe o saptamana foarte activa astrologic – am avut Luna Noua in Berbec acum cateva zile ce ne-a adus o energie aventuroasa, asumata, de pionieri ca sa ne stimuleze starea de primavara din noi.
Filip Stan
07 apr. 2019, 19:21
Horoscopul zilei pentru LUNI 8 APRILIE 2019. Începe o săptămână cu noutăţi!

Nu e cale de intors, nu ne ramane decat sa mergem inainte spre noile planuri pe care ni le-am construit. Iar pe 10 aprilie, Jupiter intra in miscare retrograda pana pe 11 august. Asta inseamna ca tot ceea ce reprezinta Jupiter va fi mai lent sau in pauza sau poate mai internalizat. Vom avea de-a face cu aceasta energie schimbata in care marile obiective incep sa isi diminueze viteza. Toate planurile facute in zilele din preajma Lunii Noi pot fi puse in miscare, dar acum e timpul sa facem munca inainte de a culege roadele.

Pe seara, Luna ajunge in Gemeni dar pana atunci este inca in Taur si suntem indemnati la aspecte practice si la stabilitate. E momentul sa ne consolidam terenul pe care ne miscam, sa il examinam si sa ne gandim cu atentie in ce directie dorim sa avansam. Foloseste saptamana ca sa construiesti si desigur si sa te bucuri de micile placeri ale vietii!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este o zi excelenta sa pui pe scris ceva din geniul tau creativ si din ideile marete. Esti inspirat pe zona comunicarii si a cuvantului scris azi. Poate fi doar vorba de liste si proiecte de munca sau poate fi un flux de inspiratie care sa te faca sa scrii texte si mesaje benefice. Poti fi rugat sa iei o decizie mare azi sau cineva sa iti simta aceasta energie si sa incerce sa te faca sa iei o decizie. Abtine-te de la decizii majore azi decat daca ai toate datele la dispozitie si daca esti total convins si fara urma de indoiala ca e cea mai buna decizie pentru tine. E o zi aglomerata si pot aparea mesaje duale. Urmeaza-ti instinctul ca sa simti care este adevarul.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Va fi o zi ocupata pentru tine in zona banilor. Pot fi multe hartii de colo colo si poti avea documente sau contracte de semnat. Este o zi grozava sa pui la punct un deal dar ai nevoie sa citesti cu multa atentie toate paragrafele si randurile scrise cu caracter mic. Astrele trimit un ritm ponderat spre zodia ta, dar ai de vegheat sa nu primesti mesaje mixte de la nimeni, pentru ca azi sunt foarte posibile. Urmeaza faptele si nu vorbele si vei fi bine.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astrele te anunta ca esti in conexiune cu Sinele tau si esti la un inceput de nou ciclu. Orice proiect pe care il incepi azi sau maine iti va aduce combustibil puternic pe care il poti folosi pentru productivitatea ta in zilele urmatoare. Ai de mers drept, ferm si asumat cand vine vorba de acest nou ciclu de viata sau de proiect nou. A te eschiva nu va functiona dar poti face planuri autentice si vei castiga. Acum este vorba de o plata karmica ce are loc, deci e bine sa te asiguri ca toate miscarile tale sunt corecte si oneste. Chiar daca au fost in trecut unele aspecte disfunctionale pe aceasta tema, nu e niciodata tarziu sa dai pagina si sa o iei de la inceput. Acest nou inceput e acum.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Amendă fabuloasă pentru toți posesorii de câini și pisici din România. Este interzis să faceți așa ceva
Capital.ro
Mașinile interzise în trafic. Vehiculele diesel, fără drept de circulație. S-a pus termen 2 ani
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
LOVITURĂ DURĂ PENTRU VITEZOMANI! Toate mașinile vor fi dotate cu asta
Adevarul
De ce dieta keto poate distruge organismul. Avertismentul transmis de specialiști: „Risc de boli de inimă și accident vascular cerebral”
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Victor Ciutacu, în politică! Răspunsul la care nimeni nu se aștepta
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Ce rentă viageră va încasa David Popovici după ce se va retrage. E asigurat pentru tot restul vieții!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Primele declarații ale Nadiei Comăneci și ale Ecaterinei Szabo, după ce Anei Bărbosu i s-a retras medalia de bronz: „Trebuie să fii deasupra lor cu 10 puncte. Fiindcă suntem români”
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Sunt obligați să plătească. Marcel Boloș: Fentează statul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Curtea Supremă a SUA respinge încercarea statului Missouri de a opri sentința lui Trump
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!