Hoţi prinşi după ce au tâlhărit două femei, în Capitală

Un bărbat în vârstă de 42 a fost reţinut de poliţişti, la scurt timp după ce a furat telefonul unei femei, aflate într-un tramvai, în sectorul 3 al Capitalei. Tot marţi, politiştii bucureşteni au reţinut un tânăr de 21 de ani acuzat că a tâlhărit o bătrână.
Romania TV
18 iul. 2018, 12:45
Hoţi prinşi după ce au tâlhărit două femei, în Capitală

Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, la data de 17 iulie, poliţiştii din cadrul Secţiei 23 Poliţie au fost sesizaţi prin Dispecerat 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din sectorul 3, o femeie a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

Deplasându-se la fata locului, poliţiştii au depistat, la scurt timp după comiterea faptei, un bărbat de 42 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, bănuit de comiterea faptei.

Bărbatul a fost imobilizat şi ulterior condus la sediul subunităţii pentru audieri. În urma cercetărilor, în sarcina acestuia s-a stabilit că în jurul orei 22.30, în timp ce femeia se afla într-un tramvai oprit în staţie, prin smulgere, ar fi deposedat-o de un telefon mobil, telefon care a fost găsit asupra bănuitului.

Bărbatul a fost reţinut sub acuzaţia de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Tot marţi, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 21 ani, la scurt timp după comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, asupra unei femei, tot pe raza sectorului 3.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie de 82 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 12.30, un bărbat necunoscut , prin smulgere, a deposedat-o de o geantă în care avea documente personale şi o sumă de bani.

Deplasându-se la locul indicat de bătrână, poliţiştii au depistat un tânăr de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind imobilizat şi ulterior condus la sediul subunităţii pentru audieri. Într-un gang din apropiere, oamenii legii au descoperit mai multe documente pe numele persoanei vătămate.

În urma cercetărilor, în sarcina bănuitului s-a stabilit că în jurul orei 12.30, în timp ce femeia se afla pe o bancă dispusă stradal în fața unui imobil, tânărul i-ar fi smuls geanta cu documente personale şi bani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Fosta mare sportivă a României a murit printre străini, fără să mai aibă pe nimeni! Ce s-a întâmplat cu trupul neînsuflețit al acesteia în Germania
Capital.ro
Rămâi cu ZERO lei pe card. Alertă pentru românii cu bani la bancă. Să nu răspunzi!
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Este cea mia bună veste de la BNR! Sunt vizați românii cu rate la bancă
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Apocalipsa după alegeri. Românii vor ajunge săracii Europei
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Amantlâc pe față în showbiz-ul românesc! E iz de scandal! Soția sportivului cu amantă a decis să se răzbune pe spărgătoarea de căsnicii: „Scai obosit”
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Top 12 cele mai scumpe insule din Grecia: Care este insula care te poate lăsa cu buzunarul gol în vacanță
Capital.ro
S-a declarat ilegal. Decizie pentru românii care stau la casă. Statul schimbă legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Rareș și Bogdan au murit împreună. Alexandra, colega lor, se zbate între viață și moarte
substantial.ro
Audieri în dosarul de hărțuire sexuală al profesorului Alfred Bulai de la SNSPA
MediaFlux
ÎNCEPE RĂZBOIUL! Atacurile vor fi LANSATE în 24 DE ORE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!