Hugh Jackman își ia adio de la nevastă! Unul dintre cei mai sexy bărbați de pe planetă renunță la femeia cu 13 ani mai în vârstă. Ce a declarat starul de la Hollywood

Unul dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood s-a destrămat după nu mai puțin de 27 de ani de mariaj. Unul dintre cei mai sexy bărbați ai planetei este acum singur, după ce și-a petrecut o bună parte din viață alături de femeia cu 13 ani mai în vârstă decât el.
Alina Costache
15 sept. 2023, 22:20
Hugh Jackman își ia adio de la nevastă! Unul dintre cei mai sexy bărbați de pe planetă renunță la femeia cu 13 ani mai în vârstă. Ce a declarat starul de la Hollywood

Hugh Jackman și soția sa, Deborra-Lee Furness, au anunțat drumurile lor au luat-o pe căi separate, după 27 de ani de căsnicie.

„Am fost binecuvântați să împărțim aproape 3 decenii împreună ca soț și soție într-o căsnicie minunată și plină de dragoste. Călătoria noastră se schimbă acum, și am decis să ne despărțim pentru a urmări creșterea individuală,” au declarat cuplul într-o declarație obținută de PEOPLE vineri.

Citește și: Veste groaznică pentru Hugh Jackman! Actorul din Wolverine e iar suspect de cancer: „Tocmai mi-au făcut două biopsii” 

„Familia noastră a fost și va fi întotdeauna cea mai mare prioritate pentru noi. Abordăm acest capitol cu recunoștință, dragoste și bunătate. Apreciem foarte mult înțelegerea voastră și faptul că respectați intimitatea noastră în timp ce familia navighează prin această tranziție în viețile noastre.”


Fostul cuplu a semnat declarația cu „Deb și Hugh Jackman”, adăugând: „Aceasta este singura declarație pe care o vom face.”

Hugh Jackman și Deborra au împreună doi copii: Oscar, în vârstă de 23 de ani, și Ava, în vârstă de 18 ani.

La 67 de ani, blondina australiană este cu 13 ani mai în vârstă decât Hugh, are are vârsta de 54 de ani, și au declarat anterior că nu au petrecut niciodată mai mult de două săptămâni separat de la nunta lor din 1996.

„Deb, ea era o mare vedetă… M-au luat și Deb era în scaunul din față al mașinii. Nu voi uita niciodată”, a spus Hugh, în vârstă de 54 de ani, pentru PEOPLE în 2017, referindu-se la prima lor întâlnire.

„Ea și-a dat jos centura de siguranță, s-a întors spre mine, și-a dat jos ochelarii de soare și a spus, ‘Salut, sunt Deborra-lee Furness, încântată să te cunosc.’ Îmi amintesc că m-am gândit, ‘Îmi place fata asta.'”

În luna aprilie, cuplul a sărbătorit cea de-a 27-a aniversare a căsătoriei lor, iar starul de la Hollywood, care a interpretat celebrul personaj Wolverine, a postat un omagiu călduros soției sale.

„Te iubesc, Deb. Astăzi este a 27-a aniversare a căsătoriei noastre. 27 de ani! Te iubesc atât de mult”, a scris actorul pentru cei 79,1 milioane de urmăritori ai săi de pe rețelele sociale.

„Împreună am creat o familie frumoasă. Și viața. Râsul tău, spiritul tău, generozitatea, umorul, îndrăzneala, simțul tău de aventură și loialitatea sunt un dar incredibil pentru mine. Te iubesc din toată inima mea.”

Cu toate că este fără îndoială mai cunoscut decât soția sa, Deborra-Lee avea deja 20 de filme la activ în momentul în care ea și Jackman s-au întâlnit, jucând împreună în serialul ABC de 10 episoade „Correlli” din 1995, ea interpretând rolul unei psiholoage de închisoare și el pe cel al unui deținut cu leziuni cerebrale.

În 2000, cei doi l-au adoptat pe fiul lor Oscar Maximilian, care acum are vârsta de 23 de ani, iar în 2005 au adoptat-o pe fiica lor, Ava Eliot, care are acum 18 ani.

Citește și: Dorel Vişan: „S-a întors mașina lumii. Azi, tot ce a fost defect a devenit virtute și invers”

Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este pe bancnota de 200 de lei. Există un detaliu pe care puțini români l-au observat
Spynews
Tu crezi că poți rezolva măcar 1 din aceste 10 ghicitori grele, fără ajutorul Google?
Evz.ro
Cătălin Bordea a uitat-o pe Livia. Amănunte ascunse despre noua iubită
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pe ce dată și la ce oră urmează să fie virate alocațiile elevilor în august 2024
Capital.ro
Rusia se RETRAGE. Bucurie de nedescris în Ucraina: Amintiți-vă de această zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea este femeia, medic stomatolog, găsită fără suflare în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Diferențele de Preț la Apa Plată Între Supermarketuri și Litoralul Românesc, Criticată de Directorul ANPC
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'