Hype Fox și-a dezvăluit tarifele. Cât trebuie să plătească cei interesați pentru ca roșcata să le facă reclamă în mediul online

Hype Fox, celebra roșcată a online-ului românesc, a dezvăluit care sunt tarifele pe care le percepe pentru a face reclamă pe conturile sale de socializare. Prețurile cerute de influenceriță sunt considerate exacgerate de internauți.
Filip Stan
23 oct. 2024, 23:13
Hype Fox și-a dezvăluit tarifele. Cât trebuie să plătească cei interesați pentru ca roșcata să le facă reclamă în mediul online
Hype Fox a dezvăluit câți bani cere pentru a face reclamă pe internet

Persoanele active pe social media, în special pe TikTok, o recunosc cu siguranță pe Hype Fox, roșcata pasionată de caii putere. Creatoare de conținut și influencer pe segmentul auto, a reușit să își facă un nume în rândul celebrităților de la noi de-a lungul anilor, iar acum culege roadele muncii sale.

Celebra roșcată este pasionată de mașini încă din copilărie și deține un showroom auto în București, unde prezintă autoturisme pentru vânzare.

Pe rețele de socializare și-a creat o adevărată comunitate, căci are peste 70.000 de urmăritori pe Instagram și peste 7.000 de abonați pe YouTube. Tânăra nu a ratat șansa de a profita de numerele frumoase pe care le-a strâns în online, așa că s-a apucat să facă reclame pe toate platformele, iar tarifele percepute nu sunt deloc mici.

Citește și: Culturista care face senzație pe internet, dar nimeni nu crede că sunt mușchii ei. Vedeta sportivă e asemănată deseori cu Kendall Jenner „pe steroizi”

Așadar, pentru un simplu story pe Instagram, Hype Fox cere 450 de euro, pentru 3 stories – 1.000 de euro, iar pentru o postare pe feed 600 de euro. Pentru un reel pe Instagram sau un clip pe TikTok, influencerița cere 800 de euro, iar pentru un pachet de trei tiktok-uri prețul este de 1.500 de euro.

Internauții nu privesc cu ochi buni tarifele percepute de influenceriță, mulți fiind de părere că prețurile sunt exagerate.

„Nu am auzit în viața mea de ea. A trebuiut să caut să văd cine e”/ „Imaginează-ți tu ca afacere sp dai 1.500 de euro să-ți postesze un tiktok și să nu ai nicio vânzare după”/ „Cred că se crede pe Only”/„Dă chitanță de banii ăia?”, sunt doar o parte dintre comentariile făcute de internauți la adresa influenceriței.

Hype Fox, la un pas să își ia cancel pe internet

Hype Fox se află în centrul unui scandal, după comportamentul jignitor pe care l-a avut la adresa unui taximetrist. Ea a făcut echipă cu o altă tânără într-un episod din „Fugiți de acasă”, noul show al lui Selly de pe YouTube. Cele două au avut nevoie de ajutorul unui taximetrist în timpul unei misiuni, iar bărbatul a fost de acord, ducându-le cu mașina la destinația unde trebuiau să ajungă.

La un moment dat, Hype Fox i-a spus colegei sale ca ar trebui să caute o persoană mai tânără, pentru a se mișca mai repde. Replica ei a devenit virală și a atras asupra sa un val imens de hate. Fiica taximetristului a reacționat și ea, spunând că nu înțelege de ce influencerița a trebuit să se comporte într-un asemenea fel.

„Taximetristul din video anterior de la Selly este tatăl meu și a fost făcut de către Hype Fox bătrân și încet și am rămas absolut șocată. Nu înțeleg de unde atâta răutate, era stresată, nu îi pria bine aerul de Dunăre, nu înțeleg de unde atâta răutate.

@andracristianaaa I love u dad #selly #fugitideacasaselly ♬ sunet original – Andra Marin

Tatăl meu le-a luat cu taxi, le-a dus pe faleză, a parcat, s-a dat jos din mașină, a luat telefonul, a deschis datele, a căutat pe Internet. Deci le-a oferit lor din timpul și banii lui. Și Hype Fox a zis: ‘Avem nevoie de o persoană mai tânără și mai rapidă’. Nu tu un mulțumesc, nu tu o sutică”, a declarat fiica taximetristului.

Citește și: Emil Rengle și Alejandro Fernandez se pregătesc de nuntă. Când va avea loc marele eveniment: „Ne adunăm prietenii și familiile. Să auzim și o manea, și o muzică spaniolă”

Hype Fox a oferit la scurt timp un răspuns. Tânăra și-a cerut scuze pentru că a folosit acele cuvinte, spunând că nu a intenționat să jignească pe cineva, ci pur și simplu ar fi fost presată de competiție.

„Îmi cer iertare că am folosit cuvintele ”mai tânăr”. Intenția mea nu a fost nicidecum să îl jignesc pe tatăl tău, dar în febra competiției, nu am realizat că aceste cuvinte pot avea o conotație atât de negativă la adresa tatălui tău. Apreciez că ai ieșit să îți aperi tatăl, într-o situație asemănătoare aș fi făcut același lucru. Tatăl tău este un om foarte bun, care ne-a ajutat foarte mult în acea zi, cu siguranță nu am avut intenția de a-l jigni”, a declarat Hype Fox.

@hypefox777IMI CER IERTARE!♬ original sound – Hype Fox

DailyBusiness
Cresc spectaculos. Depozitele eligibile garantate din România explodează cu 103% în trimestrul III!
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
Fanatik.ro
Dacia 1300 electrică pe care și-ar dori-o orice român. Modelul coupe e inspirat din anii ’70 și arată spectaculos
Capital.ro
Iei amendă dacă ai anvelope all season pe mașină? Anunț pentru toți șoferii
Playtech.ro
Ce se întâmplă dacă arzi foi de dafin în casă. Proprietăți mai puțin cunoscute
DailyBusiness
Revoluție în transportul feroviar: primul tren Alstom Coradia transformă călătoriile București-Brașov începând cu 15 noiembrie!
Adevarul
Îngrijorări în Iran, după ce Israelul a distrus instalații de producție a rachetelor și a dezactivat sisteme cheie de apărare antiaeriană
wowbiz.ro
Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Vom avea o iarnă de coșmar. Cea mai proastă veste de la ANM
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Tânără dispărută în județul Constanța! Elena Chirea este de negăsit de când a plecat de acasă, din comuna Lipnița. Autoritățile cer sprijinul cetățenilor
Cancan.ro
Ce au pregătit Mama Geta și fetele sale pentru nunta lui Iancu Sterp. Au scos ceaunul în curte și s-au apucat de treabă
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Cei care locuiesc la bloc primesc amendă. Ce e interzis să faci pe balcon. Asociația de proprietari nu-ți permite
StirileBZI
Factură mai mare la energie electrică! Se aplică de luna aceasta
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Adrian Marțian mai are un copil! Fiul cel mare al afaceristului este dezamăgit că propriul tată îl ignoră atât pe el, cât și pe Ianis: "Să nu uite"
substantial.ro
Michelle Obama își exprimă teama că Donald Trump ar putea fi reales președinte
MediaFlux
ATENȚIE, ȘOFERI! Nimeni NU SCAPĂ! A intrat de AZI în VIGOARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Care este cel mai înfricoșător film de groază din istorie? S-a demonstrat științific