Iancu Sterp dă de pământ cu Mara Bănică în scandalul Survivor ALL Star: „Ne vedem în instanță pentru aceste minciuni”

Mara Bănică și Iancu Sterp sunt la cuțite! Tânărul concuent de la Survivor ALL STARS a răspuns vehement postării făcute de jurnalistă, în care aceasta îi denigra familia.
Filip Stan
27 mai 2024, 16:26
Iancu Sterp dă de pământ cu Mara Bănică în scandalul Survivor ALL Star: „Ne vedem în instanță pentru aceste minciuni”
Iancu Sterp dă de pământ cu Mara Bănică în scandalul Survivor ALL Star: „Ne vedem în instanță pentru aceste minciuni”

Mara Bănică este implicată într-un scandal major care îi implică în mod direct pe membrii familiei Sterp. Totul a început când jurnalista a postat pe rețelele de socializare un mesaj de susținere pentru Zanni, pe care îl vede câștigător la Survivor All Stars și consideră că merită să fie în fața lui Iancu Sterp din diverse motive. Fără rețineri, ea a adus mai multe acuzații împotriva familiei lui Iancu și a încurajat publicul să-l susțină pe Zanni în lupta finală. Acest gest nu a trecut neobservat de Iancu, care i-a lăsat un comentariu la postare, generând zeci de reacții.

„Falșii țin cu falșii, iar drepții cu drepții. Ne vedem în instanță pentru aceste minciuni. Incredibil câtă răutate și invidie, să inventezi astfel de lucruri și să ai astfel de vorbe. Fiți buni oameni dragi, că de răutate și invidie e plină lumea!”, a scris Iancu Sterp, la postarea făcută de Mara Bănică în mediul online.

Citește și: Fuego, sacrificii enorme pentru bunica lui, internată de trei luni într-o clinică de recuperare: „Depun eforturi să îi îndeplinesc un vis”

Astfel, Mara Bănică și-a început discursul explicând fanilor de ce dorește ca Zanni să câștige sezonul suprem, menționând și evoluția acestuia în cadrul show-ului de pe Pro TV.

„Trebuie să scriu despre Survivor all Stars. Greșit! Nu trebuie, ci VREAU să scriu. N-am pierdut niciun episod, așadar am pierdut 3 nopți pe săptămână, a trebuit să mă uit nopțile pe Voyo, în direct la Pro era imposibil cu copiii pe cap.

Vreau să câștige Zanni, nu știu dacă-mi iese, deși știu că publicul nu e prost și sper că îl va vota. Știu că telespectatorii vor vota între el și Sterp în finală. Sunt atât de plăcut surprinsă de evoluția lui Zanni față de sezonul lui, aproape că mi se pare ireală!

Am copii crescuți cu dragoste și de toate, uneori prea multe “de toate”. Zanni, un copil crescut ici-colo, fără mai nimic. S-a agățat de acest show, și-a schimbat complet viață. Cu premiul de data trecută și-a luat casă. ”, a fost începutul mesajului lansat de Mara Bănică.

Spre deosebire de Zanni, jurnalista nu a avut cuvinte de laudă pentru Iancu Sterp. În a doua parte a postării, Mara Bănică a detaliat motivele pentru care nu dorește ca acesta să urce pe podium, aducând acuzații dure care au provocat reacții vehemente din partea familiei Sterp, care a simțit nevoia să-și apere public imaginea.

„De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi. Când au scăpat de calvarul trăit, au venit să povestească, marcați pe viață. Așa cum au schiunghiut câini, au schingiuit la propriu și oameni.

Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. Faptul că pare haioasă prin accentul simpatic și zâmbetul larg în opinia mea nu îi acordă circumstanțe, pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun.

Nu-mi place ipocrizia. Nu-mi plac oamenii falși. Nu-mi plac oamenii care au impresia că pot prosti pe oricine cu o glumiță ieftină cu teme mioritice la propriu, legate de brânză.”, a ontinuat Mara Bănică.

Citește și: Simona Gherghe a organizat o super petrecere pentru fiica ei! Ana a împlinit 7 ani. ”Prințesa noastră”

Spynews
Românii s-au bătut crunt cu polițiștii din Leeds! Au răsturnat și incendiat mașini: „Să vină mascații de la București” | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Locul din România supranumit litoralul de la munte. Puține persoane știu de existența lui, deși zona e plină de atracții turistice
Capital.ro
A devenit interzis în România. Nu mai poți urmări la TV. Iohannis a dat lege
Playtech.ro
S-a mai stins o stea a cinematografiei. Actorul Bob Newhart a murit la vârsta de 94 de ani
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
Au fost găsite noi fragmente osoase în Vaslui. Și acestea ar purta „semnătura” Narcisei și a lui Zoro
Spynews
30 de elevi din Coreea de Nord, uciși pentru că s-au uitat la seriale sud-coreene. Au fost împușcați în văzul tuturor
Evz.ro
Bianca Drăgușanu, săltată de poliție. Cum se apără vedeta. Update
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se ADÂNCEȘTE! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Te obligă să plătești. S-a dat ordinul în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
MINISTRUL CERCETĂRII: REȚELELE DIN ROMÂNIA NU SUNT AFECTATE DIRECT DE PROBLEMELE MICROSOFT
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'