Iancu Sterp, la cuțite cu Maria Lungu! Apar primele tensiuni în tabăra Războinicilor la „Survivor România 2024 All Stars”!: „Mi-a ajuns până aici”

În această seară este difuzată cea de-a treia ediție a celei mai așteptate emisiuni din showbiz-ul românesc! Survivor România 2024 All Stars le pune dificultăți concurenților încă din primele zile, iar tensiuniile crez pe zi ce trece.
Alina Costache
18 ian. 2024, 22:02
Iancu Sterp, la cuțite cu Maria Lungu! Apar primele tensiuni în tabăra Războinicilor la „Survivor România 2024 All Stars”!: „Mi-a ajuns până aici”
Iancu Sterp, la cuțite cu Maria Lungu! Apar primele tensiuni în tabăra Războinicilor la „Survivor România 2024 All Stars”!: „Mi-a ajuns până aici”

Apar primele tensiuni în tabăra Războinicilor la „Survivor România 2024 All Stars”. Deși, după ediția difuzată în data de 17 ianuarie, s-a aflat că va fi eliminat un concurent din echipa Faimoșilor, nici în cealaltă tabără nu este liniște și pace. Iancu Sterp și Maria Lungu au ajuns la cuțite, după ce luptătorul MMA a acuzat-o pe coechipiera sa nu participă la activitățile din tabără.

Citește și: Scandal imens în showbiz: cum l-a exclus Cătălin Măruţă pe Kamara de la Survivor All Stars

„Dacă vezi că te evit de ce te bagi în seamă cu mine? Am tăcut o dată, am tăcut de două ori. Dar cât pot să tac?”, a mărturisit Maria Lungu.

„Nu caut să mă cert, dar Maria mi-a ajuns până aici. Nu vreau să o jicnesc, dar are și gura mare. E o combinație d-asta devastatoare. Nu pot tolera așa ceva. Tu nu ai voie să ai gura mare dacă nu demonstrezi nimic.”, a explicat vehemet Iancu Sterp.

„A spus că nu fac nimic. Eu fac treaba cu fetele. Fetele au treaba lor. Ce problemă ai tu cu mine? Tu cine ești ca să vii spui dacă cineva face ceva bine? De acum încolo nu o să fac nimic și chiar o să am gura mare”, i-a replicat Maria Lungu.

Prima eliminare de la „Survivor România All Stars 2024”! Cu toate că suntem abia la începutul competiției, tensiunea este deja la cote maxime. În ediția din 18 ianuarie, urmează să aibă loc Consiliul, în cadrul căruia un concurent va fi eliminat. Persoana care părăsește competiția este din tabăra Faimoșilor, care au pierdut jocul de imunitate din ultima ediție a show-ului.

Concurenții au început deja să își facă planuri și strategii pentru a se menține cât mai mult în concurs și pentru a ajunge cât mai aproape de premiul cel mare.

Prima eliminare de la Survivor România All Stars 2024 va avea loc în curând. În acest context TJ Miles, care a câștigat imunitatea personală, spune că este pregătit să facă alegerea corectă. În reality show vor avea loc, de fapt, două nominalizări.

Citește și: Ana Porgras și Zanni, din nou împreună la Survivor All Stars. Sora Faimoasei face dezvăluiri inedite: „Cred că vor fi exact cum au fost și în sezonul trecut”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Un bărbat a cumpărat o casă cu o ușă secretă. Ce a găsit în spatele său l-a speriat teribil
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când intră banii în luna iulie
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Vreme uluitoare în România. Ninge în plină vară!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
România, la jumătatea mediei europene în privința polițelor de asigurare
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?