Iancu Sterp și Denisa, nuntă ca în povești! Mama Geta a dat tot din casă și a spus unde va avea loc petrecerea: ”Așa a vrut ea”

Iancu Sterp și Denisa Cotolan fac nuntă ca în povești duminică, 27 octombrie. Cei doi au avut deja cununia civilă, iar acum urmează să spună DA și în fața lui Dumnezeu. Mama Geta este în culmea fericirii și a făcut câteva dezvăluiri despre marele eveniment.
Alina Costache
24 oct. 2024, 14:06
Iancu Sterp și Denisa, nuntă ca în povești! Mama Geta a dat tot din casă și a spus unde va avea loc petrecerea: ”Așa a vrut ea”
Inacu Sterp și Denisa se căsătoresc religios duminică

Iancu Sterp și Denisa Cotolan urmează să-și jure iubire veșnică duminică, 27 octombrie. Mama Geta a fost cea care a stabilit data petrecerii. Această dată este una specială, deoarece urmează ziua de naștere a fiului ei cel mic.

Iancu Sterp și Denisa spun DA în fața lui Dumnezeu

Iancu și Denisa s-au cununat civil deja, iar Mama Geta povestit cum a fost.

„Doamna primar, în primărie, a lăcrimat și îi tremura vocea. Eu nu aveam nicio treabă, eram cu copiii, cu nepoții. Eram încântată, mirată de cai, cât erau de frumoși, caleașca, eram wow, nu îmi ajungeau ochii să mă uit. E un moment unic în viață și să îi ajute Dumnezeu să trăiască până la adânci bătrâneți cu mulți copii frumoși, așa ca ei”, a povestit mama Geta.

Încântată de marele eveniment de duminică, mama Geta a făcut câteva dezvăluiri despre locul în care va avea loc petrecerea. Aceasta spune că Denisa a fost cea care a decis ca totul să se petreacă la Hațeg, pentru că de acolo este ea.

Citește și Daniela Iliescu, criticată aspru de fani. Ce mesaj i-a lăsat lui Iancu Sterp: „Nu am fost invitată la nuntă”

”La cununia religioasă o să se cunune în Hațeg, la oraș, că acolo a vrut Denisa, de acolo aparține ea. E nunta lor, alegerea lor, eu nu am treabă”, a ținut să spună mama Geta, la wownews. 

Cei doi îndrăgostiți au lăsat-o pe mama Geta să se ocupe de organizarea evenimentului. Ea a ales atât data, cât și restaurantul la care va avea loc petrecerea. Alături de miri, se vor mai distra 400 de invitați de seamă.

”Sunt atât de fericită, sunt în al nouălea cer, zici că sunt eu mireasa. Mă simt atât de împlinită, pare că am făcut totul pe pământul ăsta. A venit ziua în care mi-am văzut toți copiii căsătoriți. Aștept cu atâta emoție nunta lui Iancu, nicio nuntă nu a fost cu așa emoție. Am sunat pentru Iancu la sala unde au făcut Getuța si Ileana nunta.

Duminica pe 27 e nunta, iar noaptea pe 28 îi cântăm la mulți ani, că e ziua lui. Eu i-am stabilit lui Iancu data nunții. Sunt 400 de persoane invitate la nuntă. O să răsune curtea de muzică, să se audă că se însoară Iancu cel frumos. O sa cânte Culiță la nunta lui Iancu și o să mai fie surprize, dar nu le pot spune”, a mai spus mama fraților Sterp, potrivit sursei citate.

Citește și Iancu Sterp face lumină asupra scandalului iscat de lipsa Danielei Iliescu de la cununia civilă. De ce nu a participat, de fapt, iubita lui Culiță la eveniment: „Voi, femeile, sunteți mai arțăgoase”

DailyBusiness
CUTREMUR bugetar! Restructurări masive la taxe și impozite!
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
Fanatik.ro
Cea mai mare țeapă pentru cei care folosesc Gmail. Poți să rămâi foarte ușor fără cont
Capital.ro
Șoferii din România nu mai au scăpare. Se aplică începând de astăzi, 27 octombrie
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Ciolacu promite renovarea a 119 spitale din România
Adevarul
NATO ar lua în considerare două modalități de răspuns, după ce Coreea de Nord a trimis soldați în Rusia
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Cel mai feroce dictator, în genunchi în fața lui Ceaușescu. Și-a cerut scuze apăsat
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ce urmează să se întâmple cu salariile unei categorii de români. Guvernul a pregătit noi măsuri. Despre ce este vorba
Cancan.ro
Ținuta atipică aleasă de Daniela Iliescu la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan. Invitații au rămas mască!
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
ANAF blochează conturile. Fiscul a verificat peste 10.500 de persoane fizice. La cât ajung sumele confiscate
StirileBZI
Factură mai mare la energie electrică! Se aplică de luna aceasta
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Adrian Marțian mai are un copil! Fiul cel mare al afaceristului este dezamăgit că propriul tată îl ignoră atât pe el, cât și pe Ianis: "Să nu uite"
substantial.ro
Investigație în Milano: Acces ilegal la baza de date a autorităților de către o firmă privată de investigații
MediaFlux
Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, a confirmat! Seniorii primesc o nouă majorare: Este o noutate a acestei legi a pensiilor
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Descoperirea incredibilă a „chitonului” lui Alexandru cel Mare: o revelație arheologică în Grecia