Iată de ce te-a refuzat, în funcție de zodie. Leii vor să fie lăudați încontinuu, Săgetătorii nu vor femei timide

Vă întrebați vreodată de ce ați fost refuzate de cel cu care ați încercat să fiți într-o relație? E destul de simplu de aflat. Nu trebuie să-i cunoașteți decât zodia.
Filip Stan
19 feb. 2022, 18:58
Iată de ce te-a refuzat, în funcție de zodie. Leii vor să fie lăudați încontinuu, Săgetătorii nu vor femei timide

Așadar, aflați de ce v-a refuzat în funcție de zodie:

BERBEC. De ce te-a refuzat, în funcție de zodie? Dacă este Berbec, singurul motiv pentru care te poate refuza este că ești prea lentă pentru stilul lui de viață. Berbecului nu îi plac femeile diafane, delicate precum o floare care stau toată ziua să fie admirate și protejate, ci femeile cu caracter, angrenate în a simți adrenalina alături de ei.

TAUR. Taurii cred că sunt prea buni cam pentru orice femeie, deci este doar o chestiune de orgoliu pe care nu ai cum să o rezolvi. Trebuie doar să depășești momentul.

GEMENI. Pot fi două motive pentru care ai fost refuzată. Fie nu ești suficient de interesată încât să fie curios să îți descopere universul, fie ești o persoană superficială în viziunea lui.

RAC. Racul nu caută femei cicălitoare și, dacă ai pus o groază de întrebări intime de la prima întâlnire, a doua întrevedere nu va mai avea loc.

LEU. Nu l-ai lăudat suficient de mult. Nu i-ai spus cât de frumos este, cât de bine îi stau hainele pe el și așa mai departe. Cam așa ar decurge relația cu un leu.

FECIOARĂ. De regulă, bărbatul Fecioară caută partenere cât mai puțin sufocante și care nu folosesc machiaj excesiv. Dacă dai vreodată senzația de falsitate, acesta este motivul refuzului.

BALANȚĂ. Te poate refuza din teamă că nu vă veți înțelege. Da, sună ciudat, însă dacă acesta nu vede acel ceva din prima, nu se riscă, chiar dacă ești o femeie foarte frumoasă și aproape fără defect.

SCORPION. Scorpionii nu preferă deloc femeile pe care le vezi peste tot. Ei vor senzații extreme, iubite care să le dea universul peste cap.

SĂGETĂTOR. Nu prea le plac femeile timide. Caută persoane cu mai multă încredere și atitudine. Preferă femeile submisive, ca rol sexual, însă în relația de cuplu nu vor să se simtă deloc asupritori.

CAPRICORN. Te va respinge pentru că nu ai făcut deloc referire la bani. Dacă i-ai spus că pentru tine banii nu contează, l-ai pierdut. Și asta pentru că este o zodie practică și realistă.

VĂRSĂTOR. E greu de spus de ce te-a refuzat. Poate doar nu ești genul lui.

PEȘTI. Un motiv ar putea fi că ești prea materialistă. Contrar Capricornului, care aștepta să faci planuri de viitor și să câștigați bani împreună, bărbatul Pește fuge de femeile realiste, care se gândesc la bani. Aceștia caută dragostea care nu costă niciun leu.

Citește și: HOROSCOP SPECIAL. Acestea sunt zodiile care au puteri paranormale și sunt clarvăzătoare! Iată dacă te-ai născut cu aceste capacități
 

 

 

 

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!