„Iau copiii, plec și nu mă mai găsește niciodată”. Alina Laufer nu poate trece peste infidelitatea soţului

Alina și Ilan Laufer au sărbătorit anul trecut și 10 ani de căsnicie. Alina și Ilan Laufer au împreună doi copii, gemeni, iar vedeta mai are o fată, în vârstă de 14 ani, din căsnicia cu Jorge.
Alina Costache
20 feb. 2024, 21:37

Alina Laufer și Ilan Laufer sunt căsătoriți de un deceniu, iar cei doi s-au mutat până acum nu mai puțin de opt ori. În toamna anului trecut, cuplul renunțase la vila din Corbeanca pentru un apartament în București, despre care vedeta spunea că este fix ceea ce trebuie pentru ea și familia ei. Erau la 10 minute de Parcul Herăstrău și foarte aproape de școala la care fiica ei, Karina, învață, dar și aproape de biroul lui Ilan. Acum, cei doi au luat decizia de a se muta din nou, dar de data aceasta la casă. Alina Laufer a declarat că acum au grădinița gemenilor mult mai aproape, iar pentru ei mutatul este ceva obișnuit.

Alina Laufer n-ar putea trece niciodată peste infidelitatea soțului ei. Ar lua măsuri radicale în cazul în care ar fi pusă față în față cu o asemenea situație!

Alina Laufer trăiește o poveste de dragoste alături de Ilan Laufer, bărbatul care a reușit să o facă femeie fericită și mama gemenilor Nathaniel și Davina. Cei doi se iubesc și se respectă reciproc, ca în orice relația sănătoasă, însă fosta parteneră a lui Jorge știe foarte bine care îi sunt limitele, ce ar putea accepta și ce nu ar putea în relația cu partenerul său, indiferent de câtă iubire i-ar purta. În cadrul unui interviu recent, a vorbit despre infidelitate, dar și despre celelalte aspecte care ar putea crea probleme serioase în relația sa.

Alina Laufer a rămas cu sechele după accidentul în care a fost implicată familia sa. „Trebuie neapărat să mă duc la spital”

Alina Laufer este o femeie puternică, care știe foarte bine ce vrea de la viață, dar și de partenerul său. A vorbit cu sinceritate despre subiectul infidelității, dar și despre cel al viciilor în relația de cuplu. Mai exact, mama primului copil al lui Jorge ar respinge cu vehemență un partener care ar avea orice fel de vicii, fie că este vorba de alcool, substanțe interzise sau jocuri de noroc. Chiar dacă nu a avut de-a face niciodată cu un astfel de partener, ipotetic vorbind, știe că în viața sa nu ar avea loc un om cu vicii.

„Cred că dacă aș avea un soț bețiv! Nu aș trece niciodată peste băutură, peste jocuri de noroc, peste substanțe interzise. Aici nu comentez pentru că nu știu! (n.r. peste înșelat dacă ar trece) Nu mi s-a întâmplat. Nici restul nu mi s-au întâmplat, dar știu sigur că nu aș putea să trăiesc cu o persoană dependentă! Asta am știut întotdeauna!”, a spus Alina Laufer, conform Ego.

Pe lângă vicii, Alina Laufer nu ar putea trăi cu ideea că partenerul său a fost infidel. În teorie, consideră că, în cazul în care s-ar întâmpla așa ceva în familia sa, și-ar face bagajele, și-ar lua copiii și s-ar face nevăzută din viața soțului său. În practică, însă, știe că pot fi multe variabile la mijloc care ar putea schimba situația… sau nu!

Alina Laufer, dezvăluiri despre Jorge la 12 ani de la despărțire: „Ești pesimist, supărat pe viață, normal că nu există loc în viața ta de iubire”

„Nu am zis nu total la înșelat pentru că nu știi în ce situație te prinde, în ce situație este! Chiar nu știu și nici nu vreau să mă confrunt cu această problemă! Nu vreau să văd cum aș reacționa în momentul respectivEste foarte posibil să îmi fac bagajele și să plec! Dacă îl întrebi pe soțul meu, el așa știe! El știe că o să îmi fac bagajele, iau copiii, plec și nu mă mai găsește niciodată! Aceasta este varianta oficială, dar adevărul nu am de unde să îl știu!”, a mai declarat Alina Laufer.

Chiar dacă are vârsta de 41 de ani, Alina Laufer își dorește cu ardoare să mai aducă pe lume cel puțin un copil. În cazul în care în viața ei ar mai apărea un moștenitor, atât ea, cât și soțul său l-ar primi cu brațele deschise.

„Eu și de acum încolo îmi mai doresc copii. Da, normal, numai prin aceste procedee. Eu m-am dus în ultima vreme la analize, Ilan trebuie să meargă acum, dar 99% prin același procedeu. Dacă bunul Dumnezeu ne va da șansa să mai avem un copil, doi, atât timp cât voi fi fertilă și medicina mă va ajuta. Acum am 41 de ani. Dar e de datoria mea sa încerc. Șansele sunt matematice.”, a mărturisit Alina Laufer, conform aceleiași surse.

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Bogdan Vlădău nu știe cum să-i mai intre în grații Ginei. Vedeta îl ignoră total, cel puțin pe net
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Autoritățile Române înțeleg Durerea Familiei Române din Leeds, dar Consideră Decizia Britanicilor „Legală și Îndreptățită”
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!