Icoanele sunt un atribut important al creștinismului. 999cadouri.ro are idei inedite de cadouri

Oferirea de cadouri reprezintă o tradiție veche și se pare că nu va dispărea vreodată. Încă din epoca primitivă cadourile erau importante, chiar dacă nu erau atât de materializate ca în zilele noastre, multe dintre ele erau confecționate manual. 
Filip Stan
28 apr. 2022, 18:19
Icoanele sunt un atribut important al creștinismului. 999cadouri.ro are idei inedite de cadouri

Dacă citim Biblia, putem observa faptul că primele cadouri s-au făcut de sărbătoarea Crăciunului. Concret, atunci când cei trei magi au oferit cadou de Nașterea lui Iisus. În lumea bisericească acest lucru are o însemnătate importantă.

În zilele noastre cadourile au diferite semnificații, oamenii pot alege să se inspire din foarte multe idei și le pot oferi persoanelor din viața lor. Atunci când vine vorba de a oferi icoane argint cu imaginea unui sfânt, nu este un lucru tocmai simplu, mai ales pentru faptul că este un obiect sacru pentru creștinism.

Icoanele sunt un atribut important a ceea ce înseamnă creștinismul. Acestea simbolizează credința ca parte a vieții umane, fapt pentru care nu pot fi dăruite oricui și oricum. Cu toate acestea, icoanele sunt potrivite a fi oferite drept cadou unor persoane speciale din viețile noastre, însă în anumite momente. În pagina site-ului 999cadouri.ro putem găsi astfel de cadouri de unde putem alege.

În ce momente pot fi dăruite icoanele ca și cadou 

Casă nouă 

Un moment important pentru orice familie este acela de a se muta într-o casă nouă. Emoția nu poate fi descrisă în cuvinte, fiind un moment special în care un vis a devenit realitate. Cu toate acestea, o mulțime de obiecte sunt necesare în acest context, astfel că orice cadou de casă nouă este binevenit. Desigur, acestea trebuie să fie practice și de folos. Ideea de a oferi icoane lemn sculptat sau cele din argint sunt de departe o idee excelentă de cadou, mai ales pentru persoanele care au o viață spirituală.

În magazinul online 999cadouri.ro se găsește o gamă largă de icoane de unde persoanele interesate pot achiziționa. Este de asemenea important ca aceste cadouri să fie și de calitate, pentru că vor dăinui într-o locuință mulți ani de acum în colo, fapt pentru care trebuie să reziste în timp.

Spre exemplu, icoanele sculptate în lemn sunt pictate manual printr-o tehnică specială ce creează o imagine autentică. Astfel de icoane conțin foiță de aur și pietre semiprețioase, fiind acoperite cu sticlă.

Aniversarea căsătoriei 

Un alt moment important în care poate fi dăruită o icoană este aniversarea căsătoriei. Un astfel de moment este celebrat așa cum se cuvine. Chiar dacă într-o căsnicie nu este vorba doar despre fericire, fiind poate întâmpinată cu diferite greutăți și provocări, respectul reciproc, iubirea, încrederea fac ca toate lucrurile să fie mai ușoare. De multe ori poate că unele cupluri s-au aflat la o răscruce de drumuri însă, au avut credință în divinitate și au trecut peste. Fapt pentru care o icoană este un simbol important pentru ei și vor aprecia un astfel de cadou.

Icoanele mai pot fi dăruite părinților, la un botez sau dar de nuntă. Alese cu atenție, astfel de cadouri vor aduce în suflet pace, liniște și un strop de credință în plus.

Date de contact: [email protected]

DailyBusiness
Românii vor plăti rate mai mari. ROBOR a urcat la 5,58% pe an
Spynews
”Ei știu că noi aveam un plan”. Ce mesaj le transmite Adriana Bahmuțeanu copiilor ei. Vedeta luptă în continuare să îi ia acasă, după moartea lui Silviu Prigoană
Bzi.ro
Adriana Bahmuțeanu, mesaj înduioșător pentru fiii cei mari ai lui Silviu Prigoană: ”Să le trimită dramul de înțelepciune!”
Fanatik.ro
Orașul în care casele costă doar 1 euro. Se află la mai puțin de 5 ore de România, are peisaje superbe, iar aici poți duce o viață frumoasă și liniștită
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au buletin! Trebuie să anunțe în termen de 24 de ore
Playtech.ro
Silviu Prigoană și-a făcut singur parastasul de 40 de zile acum 16 ani: ce spun preoții despre acest obicei neobișnuit
DailyBusiness
Se schimbă legislația. Se confiscă plăcuțele de înmatriculare și certificatul mașinii
Adevarul
Singura „legumă” care produce vitamina D „la fel ca oamenii”. Beneficiile uluitoare, explicate de un cercetător
wowbiz.ro
Văduva lui Silviu Prigoană îi dă replica Adrianei Bahmuțeanu: "Copiii nu vor să o vadă: «"Știm ce i-ai făcut lui tati»"
Spynews
Imagini de colecție cu Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu în ziua nunții. S-au căsătorit pentru prima dată în 2003
Spynews
Războiul continuă! Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dinte, martorul lui Laurentiu Reghecampf
Evz.ro
Sindromul accentului străin. Boala misterioasă căreia medicii nu-i dau de cap
Ego.ro
Atac la Silviu Prigoană, chiar și după ce a murit! ”L-am blestemat!”
Prosport.ro
S-a despărțit cuplul anului din tenisul mondial. Gestul rusoaicei Anna Kalinskaya, după ce Jannik Sinner a dat o declarație ciudată despre relația lor
kanald.ro
Gabriela Lucuțar, pusă într-o situație dificilă după înmormântarea secretă a lui Silviu Prigoană. „Regina Întunericului” face un apel către Honorius Prigoană: „Au fost niște probleme”
Cancan.ro
Regina Întunericului rupe tăcerea, la o zi după înmormântarea secretă a lui Prigoană: 'Nu și-a dorit să fie văzut mort!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Avertisment pentru șoferi la ITP. Se schimbă legea din 29 noiembrie. La ce trebuie să renunțe
StirileBZI
Românii plătesc din noiembrie o nouă taxă! Este deja inclusă în facturi și nu o poți evita
Prosport.ro
FOTO. Fiica lui Ilie Dumitrescu, apariție incendiară!
stirilekanald.ro
Văduva lui Silviu Prigoană, declarații bombă după decesul omului de afaceri
substantial.ro
Meciul România – Kosovo din Liga Națiunilor, întrerupt din cauza retragerii oaspeților
MediaFlux
LOVITURĂ pentru SENIORI! NU și-au PRIMIT PENSIA! Casa de Pensii a EXPLICAT EXACT!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Scheletul unui copil, descoperit în Parcul Botanic din Timișoara