Ies la iveală noi detalii despre divorțul dintre Livia și Cătălin Bordea. Ce făcea comediantul când soția nu era acasă: „Nu e un motiv clasic de separare”

Livia și Cătălin Bordea au format un cuplu timp de 11 ani de zile, însă cu o lună în urmă au decis să se despartă.
Romania TV
03 aug. 2023, 20:19
Ies la iveală noi detalii despre divorțul dintre Livia și Cătălin Bordea. Ce făcea comediantul când soția nu era acasă:

Livia și Cătălin Bordea au anunțat recent divorțul. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar desparțirea a fost una pașnică.

Au început să fie împreună din 2012, când Livia a mers la un spectacol pe care îl susținea Bordea. Înainte să se întâlnească acolo, vorbiseră puțin în mediul online. Din acel moment au început să se vadă tot mai des, până când relația lor a devenit oficială. 11 ani au trecut împreună prin numeroase experiențe, însă acum au decis să pună punct relației. Cătălin Bordea se bucură acum de viața de burlac, chiar dacă făcea acest lucru și în timpul căsniciei.

Citește și Andra Gogan, despre problemele întâmpinate în cariera sa artistică: „Este o lume destul de dificilă”

Ce făcea Cătălin Bordea când soția nu era acasă

Cei doi au ales să păstreze discreția în ceea ce privește relația lor, așa că nu au dat prea multe detalii despre despărțire. Însă se vehiculează că relația lor a fost zbuciumată după ce comediantul s-a întors din aventura America Express. În martie 2023, Bordea a fost invitat la podcastul lui Mihai Bobonete, în cadrul căruia a fost întrebat ce face atunci când nu e soția lui acasă. Răspunsurile date de Bordea erau banale atunci, dar acum, în contextul divorțului, pot fi interpretate cu totul altfel.

„Acum, după ce am venit de la America Express, ascult reggaeton. Ei nu-i place deloc și profit de absența ei să-mi pun muzica pe televizor și să ridic volumul la maximum. Apoi, pentru că am descoperit cât de bune sunt sucurile cu acid, îmi pun câte un pahar de cola și ascult muzica de care-ți ziceam”, a răspuns Cătălin Bordea.

Însă, pentru momentele în care rămânea sigur acasă înainte să trăiască aventura din America, comediantul a avut un alt răspuns. „Înainte, când pleca Livia de acasă, mă uitam la ce a mai apărut nou în pornografie, dar stăteam în casă, nu ieșeam pe balcon, ca de obicei”, a spus Cătălin Bordea.

Citește și Bebeto, fiul Anamariei Prodan, face furori pe platourile de filmare! Au apărut primele imagini cu Laurențiu Jr. de la colaborarea cu Iura Luncașu

Zvonurile arătau că Livia a fost cea care a decis să rupă căsnicia, după ce l-a înșelat pe Cătălin Bordea. Totuși, cei doi nu au confirmat nimic, au preferat să țină doar pentru ei motivul divorțului.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a transmis de Cătălin Bordea, după divorț.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Gara din România care a fost scoasă la licitație. S-a vândut pe o sumă ridicolă, spre disperarea navetiștilor
Capital.ro
S-a dat ordin LA GRANIȚA cu România. Au primit interzis chiar astăzi, 7 IULIE
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Pericol uriaș în parcurile de distracții de pe litoral! ANPC a luat imediat măsuri
Adevarul
Corina Cușa, profesoară: „A apărut un fenomen periculos în timpul vacanței mari: inactivitatea, ca formă de ocupare a timpului liber“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Medicii legiști dau de pământ cu ordonanța DrugTest. Poliția și Guvernul încă nu au retras proiectul
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Suma incredibilă pe care trebuie s-o scoți din buzunar pentru un șezlong pe litoralul românesc! Românii sunt revoltați: „Pentru cei care se plâng că sunt scumpe șezlongurile în Grecia”
Capital.ro
Decizie pentru cei care au aceste modele de TELEVIZOARE. Intră în vigoare chiar din luna AUGUST
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Noi cercetări confirmă încetinirea rotației nucleului interior al Pământului
MediaFlux
VINE CRIZA! Va fi mai RĂU CA ÎN 2008
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!