Ileana Badiu a dezvăluit care este adevărul despre relația ei cu Mihaela Rădulescu! Motivul pentru care a apărut rivalitatea dintre ele: „Am avut o relație cu Elan înainte ca ea să devină soția lui”

Ileana Badiu a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, iar unul dintre subiectele abordate s-a referit la relația dintre ea și Mihaela Rădulesc, dat fiind că presa a speculat multă vreme faptul că cele două ar fi rivale.
Filip Stan
30 mai 2024, 08:43
Ileana Badiu a dezvăluit care este adevărul despre relația ei cu Mihaela Rădulescu! Motivul pentru care a apărut rivalitatea dintre ele: „Am avut o relație cu Elan înainte ca ea să devină soția lui”
Ileana Badiu a dezvăluit care este adevărul despre relația ei cu Mihaela Rădulescu! Motivul pentru care a apărut rivalitatea dintre ele: „Am avut o relație cu Elan înainte ca ea să devină soția lui”

Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ileana Badiu a vorbit despre Mihaela Rădulescu, clarificând zvonurile privind rivalitatea dintre ele. Se speculase de mult timp că între cele două ar exista o tensiune, mai ales după ce Mihaela Rădulescu s-a căsătorit cu Elan Schwartzenberg, fostul iubit al Ilenei Badiu. În cadrul emisiunii, Ileana Badiu a dorit să lămurească situația.

Citește și: Diana Dumitrescu trece prin momente dificile! Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița. ”A apărut din cauza stresului”

În trecut, s-a scris că Ileana Badiu ar fi fost marea iubire a omului de afaceri Elan Schwartzenberg, ceea ce ar fi creat o rivalitate între ea și Mihaela Rădulescu, care a fost căsătorită cu acesta. Cu toate acestea, Ileana Badiu a negat ferm aceste zvonuri și și-a exprimat admirația pentru Mihaela Rădulescu.

„Eu nu aș avea stupizenia și trufia să mă compar cu ea”, spunea Ileana Badiu. Întrebată cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” cât de tare a enervat-o Mihaela Rădulescu, Ileana Badiu precizat că între ele nu există rivalitate. Ea a mărturisit că relația cu Elen Schwartzenberg s-a terminat cu mult timp înainte ca Mihaela Rădulescu să-i fie acestuia iubită sau soție.

„Eu am negat întotdeauna legătura de animozitate legată de relația Mihaelei cu Elan având în vedere că sunt două momente cronologic total diferite. Eu am avut o relație cu Elan Schwartzenberg cu foarte mult timp înainte ca Mihaela să devină soția sau iubita lui Elan, deci nu are nicio treabă acest subiect, unul cu celălalt. Din acest motiv, la vremea respectivă se specula, tot era o apetență enormă a presei de scandal în spre a crea subiecte de scandal, Mihaela fiind o vedetă indubitabil cu popularitate mare, sigur că se legau de orice numai să creeze un subiect. Eu nu aveam nicio legătură cu asta, asta a fost și declarația mea”, a mărturisit Ileana Badiu în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatoarea TV a precizat că în 2015, după ce Mihaela Rădulescu a făcut o remarcă la adresa minorităților sexuale, Ileana Badiu a postat pe o rețea de socializare următorul mesaj virulent: „Oare ce o să îi rămână femeii ăsteia de făcut după ce jignit adolescenți, femei casnice, persoane grase, homosexuale, lesbiene, s-a tăvălit, a lins, a șocat, s-a operat, s-a liftat, a sărit cu parașuta, cu parapanta, a stat goală și cheală și tot nu e destul ca să atragă atenția jinduită. Poate să se ia de oamenii bolnavi, bătrâni sau cu handicap?”. Ileana Badiu a mărturisit că acum regretă comentariu făcut în urmă cu 9 ani la adresa Mihaelei Rădulescu.

„Comentariul pe care l-ați citit, îl regret, aciditatea lui. Comentariul respectiv a fost pentru că într-adevăr Mihaela a făcut o afirmație apropo de comunitatea LGBT, eu am o groază de prieteni care fac parte din această comunitate pe care îi respect foarte tare și pe care am să îi apăr în orice context, atunci când cineva face comentarii de prost gust la adresa lor. Mi se pare că sunt niște oameni ca noi toți. Am simțit să-i apăr în acest mod”, a mai spus Ileana Badiu.

Citește și: Gică Popescu a reacţionat surprinzător după atacul devastator al lui Ionel Ganea. Cum a răspuns „Baciul”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Nu ai dreptul să spui NU polițistului. Se suspendă instant permisul auto
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbare radicală de vreme în România. Scăpăm de un mare chin
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?