Ilie Sârbu: PSD are candidat la Preşedinţie. Băsescu „se face că nu ştie” acest lucru

Partidul Social Democrat are candidat la Preşedinţie, a declarat luni vicepreşedintele partidului, Ilie Sârbu, lider al senatorilor social-democraţi. În opinia acestuia, preşedintele Traian Băsescu "se face că nu ştie" acest lucru atunci când face afirmaţii potrivit cărora PSD va avea propriul candidat la preşedinţie.
Romania TV
30 sept. 2013, 18:51
Ilie Sârbu: PSD are candidat la Preşedinţie. Băsescu

„PSD are candidat, asta nu ştie dl. Băsescu sau se face că nu ştie. (…) Acuma ne poartă de grijă. PSD face parte dintr-o coaliţie, alianţă, şi are candidat la preşedinţie – pe dl. Crin Antonescu, votat în trei congrese. De aici şi până la interpretările care se fac zilnic dintr-o direcţie sau alta, e drum lung”, a spus Ilie Sârbu la Antena 3.

Potrivit lui Sârbu, „Traian Băsescu e maestru la grija faţă de PSD”.

Senatorul PSD a comentat şi afirmaţia şefului statului conform căreia ar fi anormal şi nedemocratic ca cel mai mare partid din România – PSD – să nu aibă candidat propriu la preşedinţie.

„Dar cum a ajuns preşedinte când era cu lacrimi şi cu schimbarea candidatului era democratic? (…) Dânsul n-are nicio vina, până la urmă vina o poartă cei care îl fac cunoscut în tot ceea ce spune”, a arătat liderul senatorilor PSD.

Preşedintele Traian Băsescu crede că PSD va avea candidat propriu la prezidenţiale, cel mai probabil acesta nefiind liderul partidului, Victor Ponta.

„Cred că PSD va avea candidat. Nu văd altă soluţie, dincolo de faptul că mi s-ar părea anormal şi nedemocratic ca cel mai mare partid din România să nu aibă candidat – e ca o vânzare de post. E o negociere. Cum Dumnezeu să fii cel mai mare partid, să nu ai candidat la prezidenţiale? E o declasificare a partidului”, a afirmat duminică şeful statului la Pro TV.

În opinia lui Traian Băsescu, nu este sigur că preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, ar fi candidatul partidului la prezidenţiale, în eventualitatea ruperii USL.

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Premierul confirmă: PREȚURILE EXPLODEAZĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Răzbunarea parșivă a lui Meghan. Încearcă s-o imite pe Prințesa Diana
Ego.ro
Mădălina Ghenea a ieșit la masă alături de un actor de la Hollywood. Cum a fost surprinsă românca în compania starului american
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
A început programul național FIV 2024: Sprijinul financiar oferit de Ministerul Familiei și documentele necesare pentru înscriere
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
UPDATE Doi frați, loviți în plin de o mașină în Pantelimon. Băiatul de 9 ani a murit, fata și-a pierdut un picior. Familia micuților, îngenuncheată de durere: „De ce nouă?! Nu am greșit cu nimic”
substantial.ro
Incendiul de pe platforma Oltchim din Vâlcea nu a fost lichidat complet după trei zile
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!