Ilinca Vandici, enervată la culme de Lidia Fecioru! Replici dure în platoul Kanal D: „Nu sunt de acord! Mă scuzați, m-am lecuit”

Săgețile au curs una după alta în studioul Kanal D, unde o discuție relaxată s-a transformat rapid în una extrem de incomodă. Ilinca Vandici a fost enervată la culme de teoria Lidiei Fecioru.
Mircea Filipescu
21 apr. 2024, 19:29
Ilinca Vandici, enervată la culme de Lidia Fecioru! Replici dure în platoul Kanal D: „Nu sunt de acord! Mă scuzați, m-am lecuit”
Ilinca Vandici, enervată la culme de Lidia Fecioru! Replici dure în platoul Kanal D: „Nu sunt de acord! Mă scuzați, m-am lecuit”

Ilinca Vandici si Lidia Fecioru schimb acid de replici la TV! Ceea ce trebuia să fie o discuție relaxată, s-a transformat rapid într-o situație tensionată. Moderatoarea TV, Ilinca Vandici, nu a putut să cadă de acord cu bioenergoterapeuta asupra unui subiect. Lidia Fecioru susținea faptul că un mariaj nu ar trebui să se rupă niciodată, mai ales din cauza femeii, dat fiind că aceasta are un rol karmic în viața bărbatului.

Citește și: „Regina Hermesurilor” uită și de lege când vine vorba de frumusețe! Ce a făcut Maria Căpâlnaș în drum spre salon

În contextul în care Ilinca Vandici a divorțat, nu de mult, de soțul ei, cu care are și un copil, vorbele Lidiei Fecioru nu au picat tocmai bine.

„Nici bărbatul, nici femeia nu cunoscut un partener în mod întâmplător. Universul ghidează toate lucrurile. Reprezentanta sexului frumos joacă un rol esențial într-o relație, ea fiind norocul bărbatului, circumstanțe în care poate beneficia de unele avantaje în viață, cum ar fi banii. Din acest motiv, un mariaj nu ar trebui să se rupă niciodată”, a spus Lidia Fecioru, explicând că prima relație este foarte importantă, ea venind în karma bărbatului.

Simțind cum tensiunea crește, colega de emisiune a Ilincăi Vandici, Teo Trandafir, a intervenit, punând o întrebare pertinentă.

„Dacă prima relație, aceasta karmică, nu funcționează pentru că oamenii se dezvoltă diferit, se mai ridică vocea, o mână, e bine să nu o rupi, pentru că tu ești norocul, iar el trebuie să știe asta? Rămânem împreună indiferent ce?”, a întrebat Teo Trandafir.

„Da! Întrebați și un preot, pentru că, chiar dacă își dezleagă cununiile și se cunună a doua oară, în fața lui Dumnezeu rămâne cununat cu prima”, a răspuns Lidia Fecioru.

În acest punct, Ilinca Vandici nu s-a mai putut abține si a răbufnit. Aceasta a fost profund marcată de afirmațiile Lidiei Fecioru.

În timp ce Lidia Fecioru a argumentat că o femeie ar trebui să rămână într-un căsnicie pentru a nu risca să îi afecteze norocul soțului, Ilinca Vandici a reacționat vehement. Prezentatoarea de la Kanal D a subliniat că succesul în viața unui bărbat depinde și de el însuși – de capacitatea sa de a munci, de a-și gestiona responsabilitățile casnice și de a evita drumurile greșite.

linca Vandici: Rămân acolo ca să nu plece norocul? Mă iertați, nu sunt de acord.

Lidia Fecioru: E adevărat. Poți să nu fii tu de acord cât vrei. Pe mine nu mă deranjează.

Ilinca Vandici: Nu sunt!

Lidia Fecioru: Femeia vine cu energia echilibrului casei. Prima femeie. Celelalte…

Ilinca Vandici: Tot nu am înțeles. Ține și de comportamentul bărbatului în căsnicie treaba asta cu norocul? Sau pur și simplu i-a dat Dumnezeu, indiferent ce face el?

Lidia Fecioru: Problema este și de partea lui.

Ilinca Vandici: În regulă, m-am lecuit. Deci, trebuie să-mi găsesc unul care nu a mai fost căsătorit niciodată, ca să fiu norocul în viața lui.

Ilinca Vandici a sugerat că ar trebui să caute un bărbat necăsătorit pentru a-i fi norocul în viață, însă Lidia Fecioru i-a sugerat să găsească un partener care să fie norocul ei. Conform bioenergoterapeutei, un astfel de bărbat nu poate fi atras cu eforturi, ci apare în viața unei femei în momentul potrivit.

Citește și: Mihai Morar, despre relația cu fiicele sale. ”Trebuie să le respecți intimitatea asta”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!