Ilona Brezoianu aplaudă gestul jandarmului din Costinești. Ce și-ar dori să mai facă luptătorul din Legiunea Străină: „Mamă, ce m-ar unge pe suflet”

Ilona Brezoianu aplaudă gestul jandarmului din Costinești, care a devenit viral pe Internet, zilele trecute, după ce i-a pus la punct pe scandalagii de pe plaja din Costinești. Actrița a comentat acest subiect și a mărturisit că și-ar dori ca luptătorul din Legiunea Străină să intervină și în alte situații.
Alina Costache
23 aug. 2023, 17:06
Ilona Brezoianu aplaudă gestul jandarmului din Costinești. Ce și-ar dori să mai facă luptătorul din Legiunea Străină:
Ilona Brezoianu aplaudă gestul jandarmului din Costinești

Ilona Brezoianu aplaudă gestul jandarmului din Costinești. Imaginile filmate zilele trecute, unde un jandarm i-a pus la punct pe scandalagii care s-au luat la bătaie, au devenit virale pe rețelele sociale. Actrița i-a transmis un mesaj bărbatului care a reușit să îi pună la punct pe bătăușii din Costinești.

Ilona Brezoianu aplaudă gestul jandarmului din Costinești

Actrița a spus că și-ar dori ca acesta să îi pună la punct și pe șoferii agresivi de pe autostradă. ”Mamă ce m-ar unge pe suflet ca jandarmul de la Costinești să încingă și vreo doi șmecheri d-ăștia de autostradă care vin în curu’ tău și dau flash-uri că ei nu stau domne după tine că el merge cu 170 și după se și enervează că nu te-ai dat mai repede…”, a fost mesajul scris de Ilona Brezoianu pe InstaStories.

Reamintim că jandarmul de la Costinești, care a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce i-a liniștit pe bătăușii de pe plajă, a fost luptător în Legiunea Străină și jucător de rugby în Franţa. Bărbații care s-au bătut pe plaja din Costinești au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citește și: După Delia, şi Ilona Brezoianu spune că nu-şi doreşte copii: „Nu cred în băbismele astea. Nu trebuie să populăm planeta inutil”

Cu cine se iubește Ilona Brezoianu

După ce în trecut au apărut zvonuri despre o posibilă relație amoroasă a actriței cu fostul iubit al Ramonei Olaru, Cuza, speculații care nu s-au adeverit, acum s-a aflat cine este partenerul coprezentatoarei de la Neața de Weekend.

Andrei nu are nicio legătură cu showbiz-ul, dar Ilona încearcă să-și integreze partenerul în cercul său de prieteni celebri. Astfel că, duminică, actrița și-a făcut apariția la petrecerea de botez a fiului lui Puberu, cameramanul emisiunii Neatza și, totodată, un apropiat al celor care se perindă prin platourile de la Antena 1, însoțită de Andrei, iubitul său.

Mai mult decât atât, chiar dacă actrița nu-și postează partenerul pe rețelele de socializare, aceștia au apărut, unul lângă celălalt, în Instastory-urile făcute de cei care au fost prezenți la petrecere. (Vezi AICI poza)

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Un bărbat a cumpărat o casă cu o ușă secretă. Ce a găsit în spatele său l-a speriat teribil
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când intră banii în luna iulie
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Vreme uluitoare în România. Ninge în plină vară!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
România, la jumătatea mediei europene în privința polițelor de asigurare
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?