Imagine rară cu Dan Negru și familia lui. Mesajul emoționant scris de jurnalist: „Nu apar la televizor, nu sunt vedete”

Imagine rară cu Dan Negru și familia lui. Chiar dacă jurnalistul este cunoscut de o țară întreagă, despre familia lui nu putem spune același lucru. A preferat să își țină soția și cei doi copii departe de lumina reflectoarelor, însă, recent, a dezvăluit o fotografie cu cei mai importanți oameni din viața lui.
Alina Costache
04 sept. 2023, 23:05
Imagine rară cu Dan Negru și familia lui. Mesajul emoționant scris de jurnalist:
Imagine rară cu Dan Negru și familia lui

Imagine rară cu Dan Negru și familia lui. Prezentatorul a vrut să se ‘dezvăluie’ în fața fanilor și a făcut o postare emoționantă pe care nu o vedem foarte des. A publicat o imagine în care apare alături de soția și cei doi copii, care sunt adolescenți deja.

Citește și: Dan Negru a descoperit secretul longevității. Japonezii l-au ajutat: „Când ajungi la doctor e târziu”

Imagine rară cu Dan Negru și familia lui

Mai mult decât atât, jurnalistul a mărturisit că nu dorește să își facă copiii „vedete”, și că aceștia nu sunt cunoscuți nici pe rețelele sociale.

Pun rar fotografii cu ai mei. Pe copii i-am lăsat să-si trăiască liniștiți copilăria. Nu apar la televizior, nu sunt vedete pe Tik Tok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale. Eu încă mai cred că un om care nu minte, nu fură, nu înșeală e greu de învins!

Un om blând și bun își va gasi liniștea oriunde pe când un om rău, oricâte bogății ar avea, n-o va găsi niciunde. Pun rar poze cu ai mei… Asta e una din ele, dintr-o zi de toamnă care încă miroase a vară!”, este mesajul lui Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Cum s-a ales Dan Negru cu renumele de „zgârcit”

Prezentatorul TV a vorbit despre momentele inedite pe care le-a trăit de-a lungul timpului, mai ales în tinerețe, în urmă cu 25 de ani, atunci când a fost criticat de colegii de breaslă prin a fi numit „zgârcit”.

Ha,ha! Cu ai mei lângă mine, da. Sunt bogat. Am să-ţi explic și zgârcenia. Acum vreo 25 de ani când am început să câștigăm și noi ceva bani din TV, colegii mei de atunci își luau mașini scumpe și eu îmi investeam banii în cărămizi. Atunci, ei mi-au spus că sunt zgârcit că nu-mi iau mașinile alea. Nu-mi pare rău. Între timp, cărămizile s-au scumpit și mașinile cumpărate atunci nu mai au nicio valoare. De aici brandul meu de zgârcit. De la investiție din anii ’90”, a spus Dan Negru, pentru Click.ro.

În cadrul aceluiași interviu, Dan Negru a fost întrebat cum se vede peste 10 ani. În urma acestei întrebări, prezentatorul a mărturisit că va fi cu siguranță tot pe micile ecrane și alături de familia sa. „România e țara lovită de discriminare de varsta. Cel puțin în TV există așa ceva. Sper să se schimbe ceva din mentalități. Ma văd lângă ai mei peste 10 ani. Și sigur tot în TV. Cei care promovează discriminarea de vârstă nu mă vor învinge!”, a mai spus Dan Negru.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...