Imaginea cu Anamaria Prodan şi Dan Diaconescu face înconjurul internetului. Întâlnire de taină în Dubai

În plin scandal de divorţ al cărui final pare să nu fie prea aproape, Anamaria Prodan încearcă să revină la viaţa pe care o avea în vremurile liniştite. Astfel, impresara se concentrează pe afacerile pe care le are în Dubai şi se întâlneşte cu prietenii.
Oana Anghel
01 mart. 2022, 12:19
Imaginea cu Anamaria Prodan şi Dan Diaconescu face înconjurul internetului. Întâlnire de taină în Dubai

Recent, Anamaria Prodan a apărut alături de Dan Diaconescu, cei doi pozându-se într-un local de lux din Dubai. „Prieteni pentru totdeauna”, este mesajul pe care impresara l-a postat pe Instagram, lângă poza cu Dan Diaconescu. Lângă ei se afla o altă persoană apropiată și toţi trei se bucurau din plin de moment.

Anamaria Prodan a investit în criptomonede

Şi în luna noiembrie 2021, Anamaria se afişase cu Diaconescu. La acel moment, ea și-a chemat prietenii apropiați, printre care și Dan Diaconescu, pentru a-şi inaugura cea mai recentă afacere. Impresara pozează într-o femeie fericită, chiar dacă situația personală nu îi oferă niciun motiv să zâmbească.

Cu Cătălin Botezatu, Ruby, dar și alte persoane importante din România și din alte țări, Anamaria Prodan a participat la un super-eveniment din Dubai. Mai exact, este vorba despre I success – International Awards și Superkombat Fighting Championship, care au avut loc în weekendul 30 – 31 octombrie.

La acel moment, Anamaria Prodan investise un milion de euro în criptomonede. Ea și-a motivat alegerea astfel:

Suntem mândri că am pus prima piatră de temelie a acestei monede virtuale, iar mândria și mai mare este că este făcută de un român și promovată aici de Eduard Irimia! Să ajungi aici, să faci un eveniment de grandoarea asta și să ai ca invitați familia regală și șeicii din Dubai este ceva unic.

Aici sunt multe oportunități. Acum am tot timpul din lume să mă ocup de așa ceva, pentru că trebuie să fac avere pentru copiii mei. Așa cum mama mea a făcut. Sunt primul investitor, un milion de euro am investit!

Este o monedă în care eu cred. O monedă la care am asistat de la facere, o monedă care îți oferă un payback cumva. O monedă pe bază de piramide, dar care niciodată nu o să se prăbușească. Trăim în secolul acesta, încet-încet lumea se mută în virtual și trebuie să ținem pasul”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Citeste si Marcel Pavel, ajutor uriaş pentru refugiaţi. Cum resimte războiul soţia sa, rusoiacă la origine

Anamaria Prodan şi Dan Diaconescu, o relaţia care a început pe vremea OTV-ului

Relaţia Anamariei Prodan cu Diaconescu datează de prin 2012, când acesta din urmă era încă patronul OTV-ului. La vremea aceea, Anamaria dorea să asocieze imaginea clubului ilfovean cu Dan Diaconescu și televiziunea pe care o patrona acesta. Totul a rămas însă la faza de proiect.

Porumboiu, Becali şi Paszkany sunt singurii patroni care au bani lichizi. La o echipă de fotbal ca să faci performanţă îţi trebuie o căruţă de bani. Porumboiu dă nişte salarii incredibile. Eu plătesc o foarte mică parte din cât plăteşte el. Pe mine mă enervează Porumboiu! Ar trebui să ne punem toţi patronii la masă şi să stabilim un plafon. U Cluj costă în acest moment 1,5 milioane de euro. Să vină cineva la mine şi în trei minute e gata! Am vorbit şi cu Dan Diaconescu. Când visam eu la altceva. Măcar să îi pun televiziunea pe tricou. Atunci nu era vorba de Cluj, era vorba de alt club la care evoluam. Era vorba de Chiajna„, declara Anamaria Prodan în urmă cu 10 ani.

Citeste si Elena Merişoreanu şi-a pus casa la dispoziţie pentru refugiaţi: „Compătimirea nu își are rostul. Sunt oameni simpli care le oferă un adăpost, darămite noi, ăștia cu dare de mână?”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?