Imaginea zilei! Liberalul Gigel Ştirbu transmite, prin intermediul unei poze, că şantajiştii din Guvern vor primi un şut în fund

Revocarea lui Stelian Ion din funcţia de ministru de Justiţie a stârnit reacţii care de care mai virulente, dar şi unele amuzante.
Alina Costache
02 sept. 2021, 00:29
Imaginea zilei! Liberalul Gigel Ştirbu transmite, prin intermediul unei poze, că şantajiştii din Guvern vor primi un şut în fund

În această ultimă categorie intră reacţia liberalului Gigel Ştirbu, care a postat pe Facebook o poză care face cât o mie de cuvinte.

Imaginea zilei

Asta ar trebui sa primească orice șantajist, aflat în Guverul României! Dezvoltarea României e mult mai importanta decât președenția USRPLUS! #DezvoltamRomania”, e mesajul deputatului PNL, mesaj care însoţeşte poza în care o siluetă îi dă un şut în fund unei a doua siluete.

Reamintim că Stelian Ion a fost revocat din funcţie de premierul Florin Cîţu, care i-a reproșat că „șantajează poporul român” prin blocarea unor proiecte de dezvoltare și, de asemenea, că nu a reușit desființarea Secției pentru investigarea magistraților. Ministru de Justiţie interimar a fost desemnat Lucian Bode.

Nu voi accepta în Guvernul Romîniei miniștri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care (…) nu a reușit să se impună în coaliție, nu a reușit să-și ducă la bun sfârșit proiectele. Un exemplu este desființarea Secției speciale, care nici după opt luni de mandat nu a fost desființată. 

A bloca activitatea guvernului doar pentru că nu ești de acord să dezvolți comunitățile înseamnă încălcarea mandatului dat de Parlament prin programul de guvernare. 

Nu voi permite ca poporul român să fie șantajat„, a spus premierul.

Citeste si UDMR joacă în tabăra PNL după remanierea lui Stelian Ion: „Colegii de la USR-Plus se dau toată ziua pe trotinetă. România nu se poate guverna de pe Facebook”

Premierul a făcut apel la USR PLUS să nu iasă de la guvernare.

Nu mai accept pe nimeni în guvern care să șantajeze. Pe nimeni care să nu înțeleagă că noii nu vorbim aici despre primari, ci vorbim despre comunități și interesul cetățenilor. (…) Doar pentru că colegii noștri de la USR PLUS nu au foarte mulți primari nu înseamnă că românii trebuie să aibă de suferit.

Îmi asum această decizie, Biroul Politic al PNL a asumat acest proiect de investiții, care nu este PNDL 3, este un proiect dedicat pentru asfalt, apă, canalizare, gaz. Este un simbol al modernizării României, după 30 de ani.

Îmi doresc ca partenerii noștri de coaliție  USR PLUS să aibă înțelegerea, responsabilitatea să nu aleagă ieșirea de la guvernare, așa cum comunică de azi-dimineață pe diverse canale„, a mai afirmat Florin Cîțu.

Şedinţă cu scandal

Şedința de guvern începută de miercuri, la ora 11, a fost întreruptă după ce premierul Florin Cîțu a vrut să introducă pe ordinea de zi suplimentară programul de investiții de 50 de miliarde „Anghel Saligny”. În acel moment, cei de la USR PLUS au amenințat că vor depune o moțiune de cenzură dacă se adoptă proiectul, acuzând faptul că nu există avizele necesare, printre care ultimul, cel de la Ministerul Justiției.

Citeste si USR PLUS cere demisia lui Cîţu în Piaţa Victoriei, alături de fostul consilier al lui Vlad Voiculescu

Ministrul revocat al Justiției, Stelian Ion, a precizat că la el a ajuns doar o copie a ordonanței privind Programul „Anghel Saligny”, din cauza căreia a izbucnit scandalul în coaliție, și a dat vina pe o „eroare” produsă la Ministerul Dezvoltării. La rândul său, ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a spus că originalul a fost trimis la Ministerul Justiției pe 25 august. Stelian Ion a subliniat, însă, că avizul ministerului pentru acest program de investiții ar fi mai degrabă negativ.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 18 iulie
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Codul Rutier. Verificați în documente această dată. Este obligatoriu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'