IMAGINI BOMBĂ! Clotilde Armand, filmată în timp ce umbla în sala cu sacii cu voturi după alegerile de la Primăria Sectorului 1

România Tv a intrat în posesia unor imagini uluitoare cu Clotilde Armand, la scurt timp după alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Candidata USR ar fi fost filmată în timp ce s-ar fi aflat ilegal în camera în care erau depozitaţi sacii cu voturi.
Filip Stan
06 aug. 2021, 22:22
IMAGINI BOMBĂ! Clotilde Armand, filmată în timp ce umbla în sala cu sacii cu voturi după alegerile de la Primăria Sectorului 1

România TV a intrat în posesia unor imagini bombă! Pe filmările surprinse de camerele de supraveghere în noaptea de 29 septembrie 2020 ar apărea Clotilde Armand, alături de membri ai USR în sala Biroului Electoral de Sector 1 în care se aflau sacii cu voturi, o sală care, în mod normal, trebuia să fie sigilată.

În imagini se vede cum Clotilde Armand ar da directive, ar umbla în sacii cu voturi şi ar sorta buletinele de vot. Accesul în sala cu sacii cu voturi era permis de procurorul Nicolae Sprâncu.

Clotilde Armand, în genunchi printre buletinele de vot

Preşedintele BES este acuzat că ar fi dat mână liberă lui Clotilde Armand să umble în sacii cu buletinele de vot.

„Pe câţiva dintre USR-işti i-am identificat. Clotilde Armand pe data de 28 (septembrie 2020) a spus că PSD a fraudat.

Îl vedeţi cumva pe domnul Tudorache în sală? O vedeţi pe doamna Adrian Bahmuţeanu? Nu vedem niciun alt reprezentat de la alt partid”, a declarat Codruţa Cerva, prezentă la dezbaterea din studioul Romania TV.

De asemenea, Codruţa Cerva a dezvăluit că în imagini apar şi consilieri USR Sector 1.

„Cei pe care i-am identificat şi am spus şi la SIIJ. Este vorba despre Mircea Savin, Diana Buzoianu, Oana Iacob, Andrei Nicolaescu şi Radu Stanciu.

Am spus procurorilor că au fost mai mulţi, dar nu îi ştiam pe nume. Repet, în sală se află doar cei de la USR în condiţiile în care trebuiau să fie şi cei de la PNL şi de la PSD”, a spus Codruţa Cerva.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Noi dezvăluiri în scandalul fraudării alegerilor la Primăria Sectorului 1. Avocatul lui Dan Tudorache aruncă bomba: „Legea stabileşte foarte clar: reluarea alegerilor”

Gelu Vişan: „Clotilde Armand ar trebui arestată direct. Dacă nu ia măsuri, ministrul de Interne este părtaş”

„Dacă nu ia măsuri, ministrul de Interne este părtaş. Acela este un obiecti de grad zero în România. Am organizat alegeri din 1994.

Nu ai voie în sală absolut deloc. Clotilde Armand ar trebui arestată direct pentru că a furat. Prezenţa ei în sala de voturi. Prezenţa candidatului în sala cu voturi se echivalează cu furtul!

Acea sală este securizată. Procurorul care a permis acest lucru, şeful BES, trebuie arestat. Ceea ce vedem acum anulează toată revoluţia din România”, a declarat Gelu Vişan.

În alte imagini îl arată pe un membru al USR, Radu Stanciu, în prezent consilier, care le dă indicații unor jandarmi, în Biroul Electoral al Sectorului 1.

Imagini explozive cu procurorul Sprâncu, printre sacii cu voturi

De asemenea, camerele de supraveghere au surprins momentul în care un jandarm a pătruns în sala în care se aflau sacii cu voturi şi i-a dat un telefon mobil procurorului Nicolae Sprâncu care pe data de 29 septembrie 2020 fusese declarat bolnav de COVID.

Cu toate acestea, anchetatorul îmbrăcat într-o cămasă albastră apare în timp ce se uită la sacii cu voturi, dând de înţeles că ar fi în căutarea a ceva. Apoi, la un moment dat, ia nişte saci noi şi ulterior începe sortarea voturilor.

„Ceea ce vedem acum este ilegal. Operaţiunea de a verifica se face organizat. Dacă aveai nevoie să verifici ceva, un proces verbal, se face organizat, în prezenţa tuturor membrilor partidelor politice, a preşedintelui Biroului Electoral de Sector.

Preşedintele Biroului Electoral de Secţie de votare nu are ce să caute el personal în voturi”, a explicat Gelu Vişan.

Mai mult, procurorul Sprâncu apare în timpi în timp ce aduce saci şi sortează buletine de vot, în ziua în care fusese declarat bolnav de noul coronavirus.

Avocatul lui Dan Tudorache: „În niciun caz nimeni nu are dreptul să atingă materialele electorale, ori ceea ce vedem aici este sortarea voturilor ceea ce vedem aici este practic o fraudă”

Întrebat dacă această acțiune este legală, avocatul Mihai Drăgan a declarat că acest demers este ilegal şi face apel la procurorului SIIJ, Sorin Eugen Iaşinovschi, să înceapă urmărirea penală in personam.

„Sută la sută este ilegal. Candidații au dreptul să intre în biroul electoral de circumscripție, au dreptul să asiste să observe numărarea, renumărarea orice fel de acțiune asupra voturilor, buletinelor de vot și proceselor verbale.

Nu au voie să intre în sala respectivă pentru ca altfel ar fi un haos. Nu au dreptul să intre în sala respectivă decât doar în mod excepţional cu aprobarea unui membru al biroului și doar sub supraveghere a unei persoane, în caz excepțional a unui președinte de secție de post, şi asta dor dacă nu se găsește nu știu ce document.

În niciun caz nimeni nu are dreptul să atingă materialele electorale, ori ceea ce vedem aici este sortarea voturilor ceea ce vedem aici este practic o fraudă.

Somez public pe procurorul Iașinovschi să înceapă urmărirea penală im personam pentru că mai flagrant crezi si vedem acum nu există”, a spus Mihai Drăgan, avocatul fostului primar Daniel Tudorache, la Antena3.

Citeşte şi: Informaţii-bombă! Dan Barna şi soţul lui Clotilde Armand, audiaţi în cazul fraudării alegerilor locale de la Sectorul 1

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
România propune un plan pe șapte ani pentru ajustarea deficitului bugetar
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'