Imagini bombă cu ”Vulpița” la plajă. Cum a ajuns să arate după divorțul de Viorel Stegaru

Au apărut imagini noi cu Veronica Stegaru, după ce o bună perioadă de timp nimeni nu a mai știut de ea. Cum s-a pozat la plajă, la malul mării.
Alina Costache
08 sept. 2024, 13:10
Imagini bombă cu ''Vulpița'' la plajă. Cum a ajuns să arate după divorțul de Viorel Stegaru

Veronica și Viorel Stegaru au devenit cunoscuți, în urmă cu câțiva ani, atunci când au apărut în emisiunea Acces Direct. Povestea lor i-a fascinat pe fani, care au stat cu ochii lipiți de televizoare luni la rând.

După ce telenovela de la București s-a încheiat, ei s-au întors la Blăgești, în Vaslui. Au devenit părinți pentru a doua oară și și-au reluat traiul modest pe care îl aveau.

Ulterior, Vulpița, așa cum a fost poreclită, a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară, însă, surpriză, Viorel a negat că ar fi copilul lui și a decis să divorțeze de ea.

Veronica chiar a apărut în spațiul public alături de noul iubit și a împărtășit cu fanii imagini din noua ei viață. Acum, au apărut noi fotografii cu ea, de această dată de la mare, acolo unde Vulpița pare că a fost în concediu.

Îmbrăcată nu în costum de baie, așezată pe un prosop pe nisip, Veronica pare că s-a simțit cum nu s-a putut mai bine la malul mării.

Cine este noul iubit al Vulpiței

Cu ceva vreme în urmă se aflase faptul că Vulpița s-a întors din Germania, dar se pare că de atunci vecinii nu prea au mai zărit-o pe nicăieri. La scurt timp, cei doi au mai adus pe lume încă un copil, însă acest lucru nu le-a salvat relația, din contră. Când Vulpița a anunțat că este gravidă pentru a treia oară, Viorel Stegaru a hotărât să pună punct relației. Despărțirea a pornit de la bănuiala lui Viorel conform căreia copilul nu ar fi fost al lui, ci al amantului.

De atunci, cei doi nu și-au mai reluat niciodată relația, iar Viorel depune toate eforturile pentru a le asigura celor doi copii care au rămas în grija sa toate lucrurile de care au nevoie. Vulpița este rar văzută de vecini, iar cei apropiați susțin că împăcarea dintre ea și Viorel este imposibilă, mai ales că acesta s-a săturat de comportamentul ei de până acum. Viorel Stegaru crede că fostul partener al Vulpiței a avut o influență negativă, convingând-o să renunțe chiar și la copii pentru a-și urma propriile dorințe.

De când s-au despărțit, Viorel a rămas în casa în care au locuit împreună, înainte. Chiar dacă muncește cu ziua pe unde apucă, are grijă de copii. De ea nu mai știm nimic, rar o vedem să iasă din casă și din câte am auzit, stă în casa părinților ei, unde mai stau și frații ei. Credeam că s-au potolit după ce s-au dus la televizor, dar ei au dat-o din rău în mai rău. (…) Cel mai rău e pentru copii, că au nimerit într-o familie dezbinată. E păcat de ei…

Nu cred că se mai împacă. Cel puțin el așa spune, că i-au ajuns nebuniile ei, mai ales ultima relație pe care a avut-o cu bărbatul acela despre care spunea că este bețivan și că are o influență proastă asupra ei. Viorel crede că din cauza asta a renunțat ea la copii, să poată să se vadă cu cine vrea, când vrea. E o mamă iresponsabilă! Alții nu pot să facă copii și ea își bate joc de ei” ,  a spus Elena, o vecină din Blăgești.

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Fructul care albește dinții și te ajută să ai o respirație proaspătă. E delicios și îți menține dantura sănătoasă
Capital.ro
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
Playtech.ro
Un nou VIDEO cu „eroul de la Nasiriyah”. Nicolae Ciuca le citește copiilor: „A fost o bătălie, văleu ce bătălie!”
DailyBusiness
Se lansează o nouă monedă în România. se întâmplă chiar luni, 9 septembrie
Adevarul
Serialul „Rise of Raven” despre Ioan de Hunedoara, lansat de maghiari. A fost numit „Game of Thrones” al Ungariei
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Marele secret al lui Putin. E pregătit să fugă din Rusia
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Incendiu de proporții în Maramureș. Pompierii au evacuat zeci de persoane din locuințele aflate în zona de risc
Capital.ro
Florin Piersic ne spune La Revedere! Marele actor a făcut anunțul trist: Pentru eternitate
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Trei persoane ucise într-un atac la granița dintre Cisiordania și Iordania
MediaFlux
DONALD TRUMP a prezentat planul de pace pentru UCRAINA. Unde va suna fostul președinte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...