Imagini care îi pot afecta emoțional pe iubitorii de mașini. Un șofer turmentat a făcut „masacru” într-o parcare, distrugând mai multe autoturisme: „A vrut să-și scoată banii pe scumpirea asigurărilor”

Imagini horror filmate într-o parcare din Rusia. Un șofer care conducea haotic a lovit mai multe mașini, plecând mai apoi liniștit de la locul faptei, ca și cum nimic nu s-a întâmplat.
Alina Costache
11 ian. 2024, 22:40
Imagini care îi pot afecta emoțional pe iubitorii de mașini. Un șofer turmentat a făcut „masacru” într-o parcare, distrugând mai multe autoturisme: „A vrut să-și scoată banii pe scumpirea asigurărilor”
Un șofer din Rusia a distrus mai multe mașini dintr-o parcare

Un șofer teribilist, care cel mai probabil se afla sub influența substanțelor interzise, a lovit mai mulote mașini dintr-o parcare. Totul a fost filmat de la geamul unui bloc din apropiere. Imaginile au devenit rapid virale în mediul online.

Incidentul a avut loc undeva în Rusia, după cum se arată în descrierea videoclipului postat pe platforma TikTok. După mai multe manevre nefericite, șoferul mașinii albe, care pare a fi un Mitsubishi Outlander, a lovit patru mașini, cărora le-a cauzat avarii destul de grave. După aceea, șoferul nu se lasă înduplecat, și accelerează cu viteză în spate, făcând și mai multe victime. Astfel, a reușit să ridice numărul de mașini lovite la 10.

Citește și: Un internaut a rămas șocat când a intrat într-un supermarket. Videoclipul de pe TikTok care a stârnit controverse. ”E de la taxa pe zahăr”

@crissispas #CapCut #fypシ #arfideplans #misiuneatiktok #undevainrusia #fypシ #tiktokromania🇷🇴 #foryoupage #viral #carcrash #5pasidebine ♬ sunet original – Crissy

Citește și: Cum a reușit o elevă din Iași să câștige aproape 3.000 de lei din TikTok, într-o singură noapte: „Nu am mai mers la școală de somn, dar a meritat”

Internauții au râs de necazul altora, lăsând tot felul de comentarii ironice, fiind amuzați de determinarea pe care șoferul turmentat a avut-o pentru a ieși din parcare.

„A vrut să-și scoată banii pe scumpirea asigurărilor de anul ăsta”/ „Aștept cu nerăbdare să mă pot juca și eu GTA6, are grafica atât de realistă”/ „A ieșit mai greu, dar a ieșit, asta înseamnă dedicare, nu te lași niciodată!”/ „Când vii acasă și nu ai loc de parcare, îți faci loc”/ „Altă firmă de asigurări în insolvență anul ăsta, numa de la ăsta/asta”/ „Al meu joacă bowling”/ „Nu știu cine este, doar mașina vreau să știu ce este”/ „Ăsta e mult așteptatul GTA?”/ „Nu a iertat nimic”/ „Sunt curios cât o să-i scadă din bonusul de la asigurare”, sunt doar o parte dintre comentariile internauților.

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Despăgubiri pentru România și Bulgaria, după refuzul Schengen
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de Cornel 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Guvernul a dat ordin joi, 18 iulie: Instituim noua infracțiune
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Lavrov Saluta Nominalizarea lui J.D. Vance ca Potențial Vicepreședinte al SUA
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'