Imagini greu de privit! Cum arata Viorel Păunescu, unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, la 88 de ani! Nu mai poate merge singur pe stradă!

Viorel Păunescu, unul dintre cei mai bogați oameni din România, a ajuns la neputință. La cei 88 de ani ai săi, milionarul nu mai poate să meargă de unul singur pe stradă și are mereu nevoie de cineva care să îl sprijine. Bărbatul de altă dată este astăzi de nerecunoscut și dacă până nu de mult oamenii îl priveau cu admirație, acum în ochii lor se citește mila.
Alina Costache
22 oct. 2023, 11:22
Imagini greu de privit! Cum arata Viorel Păunescu, unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, la 88 de ani! Nu mai poate merge singur pe stradă!
Cine este ajutorul de nădejde al milionarului Viorel Păunescu

Cine este ajutorul de nădejde al milionarului Viorel Păunescu. Se spune că în viață trebuie să ai grijă cum te comporți cu oamenii din jurul tău pentru ca la bătrânețe să aibă cine să îți aducă un pahar cu apă. Se pare că milionarul Viorel Păunescu a ținut cont de aceste vorbe din popor, iar acum la bătrânețe are un ajutor de nădejde.

Citește și FCSB e „adevărata Steaua”. Comandatul CSA a făcut dezvăluirea: „Gigi Becali nu a furat echipa”

Cine este ajutorul de nădejde al milionarului Viorel Păunescu

În urmă cu câteva zile, milionarul a fost surprins în timp ce stătea alături de un prieten în pacul Herăstrău, din Capitală.

Întâlnirea celor doi nu a fost foarte lungă, potrivit paparazzilor Spynews.ro cărora le-a atras atenția o altă persoană care se pare că are un rol esențial în viața lui Viorel Păunescu.

Este vorba despre șoferul personal al fostului președinte al consiliului de administrație al clubului de fotbal Steaua București care a fost alături de el în fiecare moment, asigurându-se că acesta se simte confortabil și în siguranță.

Pe parcursul întâlnirii dintre milionar și prietenul său, șoferul a stat tot timpul lângă el, în picioare. La final, acesta l-a ajutat de Viorel Păunescu să se ridice și l-a condus până la mașină.

În ciuda succesului pe care l-a avut și îl are Viorel Păunescu a fost în ultimii ani o prezență discretă, mai ales după ce și-a pierdut soția.

Anişoara Păunescu, soţia omului de afaceri Viorel Păunescu, a murit în urmă cu doi ani la 77 de ani.

De-a lungul timpului, soția milionarului a fost o prezenţă discretă în mediul de afaceri autohton şi un real sprijin moral pentru familia sa.

În 2020, ea a aniversat 50 de ani de la căsătoria cu omul de afaceri Viorel Păunescu. Alături de acesta ”a cunoscut bucuriile marilor realizări din toate domeniile în care familia Păunescu s-a implicat: sport, turism sau domeniul artistic”, au mai precizat reprezentanții familiei omului de afaceri.

Cine este Viorel Păunescu

Viorel Păunescu este un om de afaceri român, președinte al consiliului de administrație al clubului de fotbal Steaua București în perioada 1998–2003, fiind în prezent președintele de onoare al aceluiași club.

S-a lansat în handbal la Locomotiva Gara de Nord, jucând între anii 1955-1964 și la CSA Steaua București și CS Dinamo București și a făcut parte din echipa națională de handbal în 11.

Din noiembrie 2005 până în noiembrie 2013 a îndeplinit funcția de președinte al Federației Române de Natație.

A condus mai multe afaceri în domeniul turismului alături de frații săi George și Valentin (decedat), printre care barul Melody, Star Lido 3 și compania hotelieră Intercontinental România.

Citește și Florin Talpan se cere general şi comandant al CSA Steaua. „Aştept ca ministrul Apărarii Naţionale să dispună măsuri în acest sens!”

Spynews
Fiica lui Tzancă Uraganu și a Alinei Marymar a împlinit un an. Cum a arătat petrecerea organizată pentru micuță | FOTO
Bzi.ro
Câte kilograme are Inna: S-a urcat pe cântar și și-a uimit fanii!
Fanatik.ro
Singura țară din lume care nu are steag dreptunghiular. Drapelul ei e format din două triunghiuri cu o semnificație profund spirituală
Capital.ro
ADIO, DAN! România a pierdut vocea sa de aur: A plecat azi dintre noi
Playtech.ro
WOW cum arată Eliza Iliescu la 19 ani. S-a schimbat TOTAL, 100% NU o mai recunoști
DailyBusiness
MAE, avertisment! Turiștii care vor să călătorească spre Israel TREBUIE să știe ASTA!
Adevarul
Cel mai șocant caz de iubire obsesivă din istorie. De ce a fost în stare un medic pentru a trăi alături de dragostea vieții sale
Spynews
Radu Vâlcan și-a descoperit noi pasiuni, după botezul fiicei Laurei Cosoi! Prezentatorul TV s-a apucat de olărit! | VIDEO
Spynews
Cristi Tănase și soția lui se întâlnesc, din nou, în instanță! Dodel, acuzat că nu s-ar implica în creșterea fiicei lor | FOTO
Evz.ro
Marele comentator ne-a părăsit. Toată România îi cunoștea vocea
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Ion Țiriac, discurs-manifest după ce primarul Daniel Băluță a inaugurat patinoarul de 10.000.000 de euro din sectorul 4! „M-am întâlnit cu domnul David Popovici și mi-a zis asta”
wowbiz.ro
Gheorghe Dincă aruncă bomba, la 5 ani de la cazul Caracal! Ce i-a făcut, de fapt, Alexandrei Măceșanu
Cancan.ro
De ce a murit Alina, femeia de afaceri din Gorj căreia i s-a făcut rău la volan. Verdictul medicilor
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Cum arată limuzina în formă de avion Wizz Air, care a ajuns virală pe rețelele sociale! Aceasta circulă pe străzile României și a făcut furori pe internet
Capital.ro
A murit cea mai iubită actriță. Românii o iubeau. Odihnește-te în pace!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ce a făcut milionarul de 52 de ani pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Nu mai știe cum să o răsfețe: doar cei mai bogați își permit asta
stirilekanald.ro
Gheorghe Dincă a spus ce i-a făcut Alexandrei Măceșanu! Detalii șocante
substantial.ro
Vremea în perioda 2-15 septembrie: oscilații termice și ploi locale în mai multe regiuni
MediaFlux
ANUNȚUL Poștei Române pentru PENSIONARI. Poștașii deja au trecut la TREABĂ.
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...