Imagini halucinante cu un poliţist şi o prostituată, IPJ Hunedoara face verificări

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara face verificări după ce în spaţiul public au apărut imagini cu şeful postului de poliţie din Crişcior, comisarul Ancheş Adrian, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o presupusă prostituată, bărbatul fiind îmbrăcat în uniforma de poliţist.
Filip Stan
24 aug. 2017, 11:48
Imagini halucinante cu un poliţist şi o prostituată, IPJ Hunedoara face verificări

„Am luat la cunoştinţă despre înregistrarea apărută în spaţiul public, iar conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara a dispus verificări, prin biroul de control şi structura de securitate, urmând să fie verificate toate aspectele, inclusiv cele referitoare la natura şi aspectul privind confidenţialitatea datelor care apar pe filmarea respectivă”, a declarat, joi, pentru News.ro, agentul principal de Poliţie Laura Năstase, din cadrul IPJ Hunedoara.

Sursa citată a precizat că la finalizarea certetărilor vor fi luate măsurile prevăzute de legislaţia în vigoare.

Întrebată dacă pe timpul verificărilor comisarul de Poliţie va fi suspendat din funcţie, Laura Năstase a spus că este „prematur” să se ia o asemenea decizie, astfel că poliţistul îşi va continua activitatea până la finalizarea cercetărilor.

În spaţiul public au apărut, joi, imagini cu şeful postului de poliţie din Crişcior, judeţul Hunedoara, comisarul Ancheş Adrian, filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale într-un presupus bordel. Îmbrăcat în haina de poliţist, comisarul apare alături de o tânără bănuită că ar practica prostituţia. În timpul partidei de sex şi a jocurilor erotice dintre el şi presupusa prostituată, poliţiştul este întrerupt de unul dintre superiori, care-i cere raportul pe ziua respectivă, afirmă sursa citată.

Aceeaşi sursă mai menţionează că şeful Poliţiei Crişcior s-a mai aflat în mijlocul unor scandaluri, tot în urma apariţiei unor filmuleţe în spaţiul public. Ancheş Adrian a avansat între timp de la gradul de subcomisar la cel de comisar, imediat după declanşarea scandalului în urma căruia a fost cercetat pentru expunere indecentă şi suspiciunea de a fi condus băut, susţine aceeaşi sursă.

În filmarea apărută în spaţiul public în primăvara acestui an, Ancheş apărea alături tot de o femeie care-i reproşa că a bătut-o şi îi spunea să ţină volanul drept ca să nu moară cu el în maşină. Imaginile respective au fost postate pe Facebook de pe un cont care a fost închis la scurt timp, mai afirmă sursa citată.

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Animalul domestic care poate să perceapă un miros de la 8 kilometri distanță. Doarme doar 4 ore pe zi și are multe gene comune cu omul
Capital.ro
Tragedie în sportul românesc. Maestrul s-a stins fulgerător: Ne-a părăsit
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
Lidl oferă produse GRATIS. Ofertele retailerului german
Adevarul
EXCLUSIV. Dezvăluiri din dosarul morților suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”: „Practica era de a stabili cine trăiește și cine moare”
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Simona Halep, capăt de drum?!? Mărturii tulburătoare ale tenismenei
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Geta Sterp este însărcinată! Primele imagini cu ea gravidă! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Data exactă când vin ninsorile în București. Anunțul oficial făcut de meteorologii Accuweather: Când vine iarna în România
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul polițistului din Vâlcea care și-a pus capăt zilelor. Tatăl bărbatului a făcut primele declarații, în timp ce o altă rudă face acuzații cutremurătoare: „Făcea presiuni asupra fiului său”
Capital.ro
Statul român taie banii. Vor rămâne cu zero lei. Au timp până pe 16 octombrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Travis Scott reținut la Paris pentru acte de violență asupra personalului hotelier
MediaFlux
VINE URGIA în România! Vremea rea lovește din PLIN!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!