Imagini halucinante după ce Dinamo a pierdut în faţa CS Mioveni. Dinamovistul Deian Sorescu, dezbrăcat cu forţa de suporteri: ”Dă tricoul jos, nu-l meriți!”

CS Mioveni a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. La sfârşitul partidei, însă, a avut loc o scenă halucinantă. Fanii l-au umilit pe Deian Sorescu dezbrăcându-l de tricou.
Alina Costache
16 dec. 2021, 21:08
Imagini halucinante după ce Dinamo a pierdut în faţa CS Mioveni. Dinamovistul Deian Sorescu, dezbrăcat cu forţa de suporteri: ”Dă tricoul jos, nu-l meriți!”

Dinamo a pierdut meciul de la Mioveni, 1-2, deși a condus până în minutul 90+1. Autorii golurilor au fost Sanoh ‘90+3 (din penalti) şi Rusu ‘90+5 pentru Mioveni, respectiv Sorescu ’62 (din penalti) pentru Dinamo.

În minutul 66, Sorin Costreie şi-a chemat brigada la centru pentru scurt timp. Ar fi fost vorba de scandări rasiste la adresa lui Sanoh, potrivit Digi Sport. La finalul partidei au avut loc imagini halucinante. Ultrașii l-au dezbrăcat pe Sorescu şi i-au aruncat tricoul pe jos. ”Dă-l jos, nu-l meriți!”, i-au strigat aceştia.

Veneam după o victorie, aveam alt moral şi credeam că putem lua cele trei puncte. Am luptat, dar la fel ca la celelalte meciuri pierdem pe final. Când văd tabela şi văd ca e minutul 80 deja încep să tremur. Nu ştiu de ce avem problema asta, probabil cei din staff se vor ocupa de asta. Păcat că am avut meciul în mână. M-au chemat fanii să vorbesc… M-au tras de tricou şi mi-au dat tricoul jos. Îi înţeleg. Îmi găsesc greu cuvintele şi nu ştiu ce pot să mai zic.

Am încetat să mă uit la celelalte meciuri pentru că cel mai important e ce facem noi… Mergem acolo la Farul cu un singur gând: să căştigăm. Nu ştiu ce trebuie să se întâmple la Dinamo din iarnă ca să se schimbe ceva… Eu mai vreau să rămân. Nu am făcut niciodată jumătăţi de măsură. Am venit cu braţele deschise”, a afirmat Sorescu, potrivit telekomsport.ro.

Citeste si Noroc pentru România în Liga Naţiunilor 2022-2023! Tricolorii, în grupă cu Bosnia-Herțegovina, Finlanda și Muntenegru

Mircea Rednic şterge pe jos cu jucătorii lui: „Nu ai voie să faci aşa ceva”

Dinamo este pe locul 15 in clasamentul din Liga I, cu doar 12 puncte.

Antrenorul Mircea Rednic şi-a criticat jucătorii după meciul cu CS Mioveni, afirmând că nu este prima dată când Dinamo pierde astfel.

Aici a fost o greşeală individuală. Nu ai voie să faci aşa ceva. Ce căuta el acolo pe 6 metri? Se repetă greşeala din meciul cu Târgovişte. Nu e păcat să-ţi baţi joc de munca colegilor tăi? Am fost obligat să schimb, că nu am multe soluţii. Noi am pierdut, nu că cei de la Mioveni au avut cine ştie ce ocazii.

Noi am avut 3 puncte şi nu e prima oară. Nu se poate, un pic de concentrare, şi la jucători cu experienţă. Sunt foarte supărat, nu e prima greşeală. E păcat, veneai după o victorie. Au fost puţini mai buni cei de la Mioveni în prima parte, dar am echilibrat în repriza a doua. Am avut câteva contraatacuri unde nu a fost ultima pasă bună. Tuturor le-am dat şansă, aţi văzut. Unii pe care i-am adus deja şi-au reziliat. Dacă tu în 45 de minute cu Mioveni nu câştigi un duel, nu ai ce căuta aici„, a spus Rednic, potrivit digisport.ro.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Modificări în eliberarea pașaportului simplu temporar de la 3 iulie 2024
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?