VIDEO! Imagini în premieră din casa lui Petrică Mîțu Stoian! Avea zeci de icoane! „Casa fără pisici este pustie! Mă sperie bătrânețea și mă rog să nu îmi ia Dumnezeu mințile!”

Imagini inedite au fost prezentate de TVR 1. Petrică Mîțu Stoian a fost surprins în cel mai sincer interviu unde vorbea despre cele mai arzătoare dorințe ale lui.
Mirabela Vasile
15 nov. 2021, 13:31
VIDEO! Imagini în premieră din casa lui Petrică Mîțu Stoian! Avea zeci de icoane!

Imagini în premieră din casa lui Petrică Mîțu Stoian! Totodată, marele artist îi lăsase pe telespectatori să vadă cum arată casa lui și cum trăiește.

VIDEO! Imagini în premieră din casa lui Petrică Mîțu Stoian! Avea zeci de icoane! „Casa fără pisici este pustie! Mă sperie bătrânețea și mă rog să nu îmi ia Dumnezeu mințile!”

”Am avut de toate în viață, de la tristețe, la amărăciune, la bucurii. Iubesc aglomerația. Painul este instrumentul care îți reglează puțin auzul. Dacă nu te-ai născut tu el te poate face stabil pe ton. Ajungând la 55 de ani sunt mulțumit că Dumnezeu mă ține sănătos. Încă mă rog la el să mă îmbătrânească frumos și să nu îmi ia mințile.

Când m-am născut, m-am născut Petrică Mîțu. Am un mâț în casă. Casa fără pisici este pustie. Lumea nu știe multe, trebuie să descopere singură. Nu poți să le dai pe tavă, să spui tot. Atunci esști urmărit de public când nu spui tot ce faci. Nu mă sperie nimic. Dar mă sperie bătrânețea. Am impresia că nu am copilărit cât a trebuit.

Viața e ca o cană, dacă e goală trebuie umplută, dacă este plină, trebuie savurată”, declara Petrică Mîțu Stoian, într-un interviu pentru TVR 1.

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit, pe 6 noiembriePetrică Mîțu Stoian avea 61 de ani și se afla în tratament post-Covid, însă sâmbătă s-a simțit rău și a ajuns din nou la spital, în Reșița. Din cauza stării sale, interpretul a fost dus direct la Terapie Intensivă.

Citește și: Petrică Mîţu Stoian avea plămânii afectaţi atunci când a ajuns la clinica Nera pentru terapia hiperbară. Medic: „Afectarea din cauza barotraumei e de 70 la sută!”
Sâmbătă seara, medicii au constatat decesul. Moartea artistului ar fi fost provocată de complicațiile aferente bolii COVID-19. Cântărețul avea Bronho-penumonie și era și sub tratament anti-coagulant.

Petrică Mîțu Stoian era originar din zona Plaiului Cloșanilor, județul Mehedinți., la Spitalul din Reșița, unde fusese internat. Artistul se recupera după ce se vindecase de Covid-19.

Citește și: EXCLUSIV | Petrică Mîțu Stoian și-a prevestit moartea!? Fiul de suflet al artistului face dezvăluiri cutremurătoare: Ne-a zis că asta e ultima emisiune pe care o filmează!

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Produsele Dedeman care îți vor face viața mai frumoasă. Sunt la ofertă pentru câteva zile și toți vecinii te vor invidia
Capital.ro
Se dau 10.000 EURO în România pentru proprietarii de teren. Primăria a făcut deja cadastru
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Armata obligatorie în România. Mesaj tranșant: Trebuie să ne apărăm singuri
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Fostele iubite ale lui Dany de la Insula Iubirii ies la atac! ”Și-a alergat mama cu un cuțit!” + Se automutilează! IMAGINI TARI
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
SITUATIA DIN BELARUS: 30 DE ANI SUB LUKAȘENKO ȘI PERICOLUL DIN PROXIMITATE
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'