Imagini şocante într-un club din România! Tânăr bătut şi aruncat în cap pe scări de către paznic VIDEO

Imagini de groază într-un club de noapte din Baia Mare, camerele de supraveghere au surprins momentul în care un bărbat alături de verişorul său au fost bătuţu cu bestialitate. Incidentul a avut loc în luna iunie a anului 2019, iar de atunci dosarul victimei a rămas neatins de către autorităţi.
Romania TV
14 ian. 2020, 15:37
Imagini şocante într-un club din România! Tânăr bătut şi aruncat în cap pe scări de către paznic VIDEO

Conform victimei, autorităţile cunosc cine este agresorul, dar şi ce s-a întâmplat cu exactitate, însă doar victima a fost audiată. După şapte luni de la teribilul incident, dosarul este neatins de către autorităţi, care, conform victimei, îl ascund pe agresor. 

”Doar eu am fost audiat în tot acest timp. Se știe cine e agresorul, se știe ce s-a întâmplat, însă poliția și procurorii îi țin în spate și nu îi audiază. Pe ministrul Chițoiu l-au trimis în judecată în două săptămâni. În cazul meu, de 7 luni nu s-a mișcat nicio hârtie în dosarul meu”, povesteşte victima.

Incidentul, povestit de către victimă

Victima povesteşte faptul că în data de 16 iunie se afla într-un club de noapte şi a fost agresat fizic de către bodyguard. Mai mult decât atât, victima susţine faptul că paznicul s-a asigurat că totul pare un accident şi a declarat autorităţilor că incidentul a avut loc în exteriorul clădirii. 

„În 16 iunie 2019 am fost la un club de noapte din Baia Mare. Am ajuns acolo cam pe la ora 00.30. Am intrat, am băut ceva și dintr-o dată a venit bodyguard-ul la mine. Daniel V. îl cheamă pe facebook, dar în acte se numește Daniel H. M-a târât după el de la etajul II până la etajul I. Pe vărul meu l-a împins pe scări și el a ieșit afară. Eu m-am oprit și l-am întrebat de ce ne scoate afară. Văzând că nu mai ies, el a venit după mine și, când să plecăm de la etajul 1 spre parter, vărul meu a fost lovit cu pumnul în spate de Daniel, căzând pur și simplu pe scări. Mie mi-a dat vreo patru palme și vreo patru pumni, lăsându-mă inconștient. Mă țineam de balustradă să nu cad, iar el mi-a desprins mâna și m-a aruncat cu capul în pragul ușii de aluminiu. Când a văzut că sunt inconștient s-a panicat și a chemat pe fată ce lucra acolo (M.P.) să șteargă sângele. Apoi m-a scos afară pentru că venea poliția. La sosirea echipajului au spus că afară s-a întâmplat nu în local. Au încercat să mușamalizeze totul. Au făcut curățenie, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Așa au vrut ei să pară un accident.”

Victima a fost transportată la spital şi a pierdut o cantitate mare de sânge, leşinând pe masa de operaţie. Vărul său a dat declaraţii poliţiştilor, alături de bodyguard-ul clubului, care a declarat că nu lucrează în mod legal în club.

„Eu am fost dus cu ambulanța la spital pentru îngrijiri medicale. Era 1.30 noaptea. M-am trezit dimineața la 8.30 în spital. Am pierdut și mult sânge și probabil din acest motiv am leșinat pe masa de operație. Între timp vărul meu a mers la declarații la poliție, unde bodyguardul a declarat că el nu lucrează acolo legal, ci doar îl ajuta pe omul de pază angajat legal acolo.”

După două săptămâni de la eveniment, victimei i-au fost scoase firele, iar prietena agresorului a organizat o întâlnire între cei doi cu scopul de a face pace. Cei doi nu au ajuns la un acord comun, iar paznicul l-a urmărit atât pe bărbat, cât şi pe soţia sa.

„Mi-au scos firele și am mers la clubul respectiv. Prietena agresorului l-a sunat să vină că sunt acolo. A venit repede cu un taxi și mi-a spus să ne împăcăm. Eu i-am spus să vorbească cu avocatul meu, nu cu mine. Apoi a început să mă amenințe. Și-a pus oameni să mă urmărească peste tot. Și pe mine și pe soția mea. Ea umblă tot timpul cu spray cu piper la ea, pentru că îi este frică. Avocatul mi-a spus că până acum agresorul nu a fost chemat la declarații și din acest motiv m-am hotărât să fac totul public. Poate, poate se vor mişca lucrurile. De exemplu, la Chițoiu l-au trimis în două săptămâni în instanță. În cazul meu, de 7 luni nimic. Nu s-a audiat nici un martor, nici inculpatul. Doar eu și vărul meu am fost audiați”, adaugă victima.

 

Punctul de vedere al autorităţilor

Poliţiştii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au întocmit dosar penal, iar sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, dar şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„În conformitate cu art. 12, alin. 1, lit. e, Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes publice, informaţiile privind procedura în timpul anchetei penale sau disciplinare se exceptează de la accesul liber al cetăţenilor. Vă asigurăm că ne concentrăm pe îndeplinirea şi exercitarea atribuţiilor ce ne revin, conform competenţelor, în toate cazurile semnalate. Cu stimă! ŞEFUL INSPECTORATULUIComisar şef de poliţie, Liviu-Constantin GROZAVU”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum a rămas un cuplu de români plecați în vacanță în Grecia fără 1000 de euro. Banii erau în camera de hotel, iar ușile de la intrare și balcon încuiate: “Un hoț talentat?”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Alimentul care se scumpește cu 50%. E nelipsit de pe masă
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cine va fi ELIMINAT de la ”Insula Iubirii”. Ispitele le-au făcut fenta, iar noi am aflat totul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
JOCURILE OLIMPICE DE LA PARIS ÎNCEP VINERI CU 106 SPORTIVI ROMÂNI
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!