Imagini şocante! O tânără a apărat o femeie care era hărţuită sexual în metrou şi a postat totul pe Tik Tok VIDEO

O tânără din New York a fost lăudată de internauţi după ce a postat pe platforma Tik Tok un video în care se ia de un bărbat care hărţuia sexual o femeie în metrou. 

RomaniaTV.net
11 aug. 2020, 12:08
Imagini şocante! O tânără a apărat o femeie care era hărţuită sexual în metrou şi a postat totul pe Tik Tok VIDEO

Caitlyn a văzut scena în timp ce se afla în drum spre casă de la serviciu. Aceasta avea căştile pe cap şi asculta nişte muzică atunci când a avut un contact vizual cu o femeie care se afla în acelaşi vagon şi părea speriată. 

Citeşte şi: Legea care sancţionează hărţuirea la locul de muncă, promulgată de preşedintele Klaus Iohannis

Tânăra și-a scos căștile și și-a dat seama că un bărbat o hărţuia pe femeie, spunându-i că „nu-i pasă că are un iubit” şi că „avea de gând să o violeze”. În acel moment Caitlyn a început să se uite insistent la bărbat cu gândul de a-l face pe acesta sa îşi dea seama că are un comportament nepotrivit. 

„Am început să mă uit în jur pentru a vedea cine mai era în tren şi am observat că suntem singurele femei. Alţi bărbaţi stăteau oarecum lângă cei doi. Nimeni altcineva din tren nu părea deranjat de ceea ce se întâmplă. Bărbatul apoi s-a ridicat și a început să meargă spre ea, apucându-și penisul”, a declarat Caitlyn pentru BuzzFeed

@lilbluzipoo

Okay 3rd times the charm

♬ original sound – lilbluzipoo

În videoclipul postat pe Tik Tok, bărbatul poate fi auzit cum o întreabă pe Caitlyn de ce se holbează urlând la ea că „se bagă în treburile lui”. Tânăra nu a vrut să-l lase pe bărbat să întoarcă lucrurile împotriva ei, astfel că i-a răspuns foarte acidă: „Ce ar trebui să fac când văd un bărbat care urlă la o femeie întâmplătoare despre penisul său? Tu hărţuieşti sexual pe cineva şi nu te voi lăsa să faci asta pentru că nu este corect”.

Bărbatul i-a spus lui Caitlyn să  „înceteze să folosească acest cuvânt”, pentru că i s-a părut incomod faptul că a fost acuzat de hărțuire sexuală și a întrebat-o pe aceasta dacă este „feministă”. Caitlyn i-a răspuns că „oh, trebuie să fiu feministă ca sa îţi spun să nu mai deranjezi o fiinţă umană? De asta e nevoie?”

Citeşte şi: Amenzi uriaşe, aplicate la metrou! Pentru ce greşeli dau poliţiştii sancţiuni

Omul acuzat a continuat să afirme că nu o face „tot timpul” şi că aceasta „a fost prima dată”, iar aceasta l-a atacat şi mai mult spunându-i că nu ar trebui să existe „prima dată”, ci pur şi simplu lucrurile astea nu ar trebui să se întâmple. 

Caitlyn a decis iniţial să încarce videoclipul cu o melodie pe fundal, pentru că nu credea că o să-i pese cuiva atât de mult. Însă urmăritorii ei i-au cerut să încarce videoclipul cu sunetul original, iar materialul a adunat peste un milion de vizualizări. 

După ce a devenit virală, Caitlyn a recunoscut că reacţiile au fost în mare parte pozitive, oamenii au lăudat-o pentru curajul de care a dat dovadă. De asemenea, ea a început să facă un apel la toţi bărbaţii care sunt martori la aceste scene să reacţioneze. 

Citeşte şi: Veşti bune pentru angajaţi. Ce se întâmplă dacă sunt nedreptăţiţi de şefi. Klaus Iohannis a semnat decretul

„Acest eveniment indică foarte clar faptul că acesta este un lucru real și adesea se întâmplă aproape tuturor femeilor. Societatea actuală ne-a învăţat cum să ne vedem de treburile noastre, iar acest lucru împinge femeile să se descurce singure în aceste situaţii. Nu contează ce purtaţi sau ce faceţi, unii bărbaţi cred că au dreptul să agreseze femei”, a declarat aceasta. 

Caitlyn a recunoscut singurul motiv pentru care s-a simțit suficient de curajoasă pentru a se confrunta cu bărbatul, a fost faptul că s-a gândit că în trecut, alte femei făceau acest lucru.