Imaginile care fac înconjurul internetului. O tânără călătoreşte în maşină cu o ursoaică pe locul pasagerului din dreapta – FOTO

O rusoaică de doar 24 de ani a fost surprinsă în mai multe fotografii în timp ce călătoreşte în maşină cu un urs care stă alături de ea, pe locul pasagerului din dreapta.
Alina Costache
04 sept. 2021, 15:40
Imaginile care fac înconjurul internetului. O tânără călătoreşte în maşină cu o ursoaică pe locul pasagerului din dreapta - FOTO

O tânără călătoreşte în maşină cu o ursoaică. Veronika Dichka, din Novosibirsk (Rusia), are 24 de ani şi s-a încumetat să ia alături de ea ca partener de călătorie o ursoaicî. Tânăra spune că ea şi ursoaica, pe care a numit-o Toptyzhka, au mai mers împreună cu maşina şi că nu a folosit niciodată o cuşcă pentru animal.

O tânără călătoreşte în maşină cu o ursoaică pe locul pasagerului din dreapta

Pe de altă parte, tânără din Rusia afirmă că are o puşcă la ea de fiecare dată. Veronika povesteşte că în timp ce călătoreşte cu maşina, ursoaica este calmă şi că uneori îi place să se joace trăgând de centura de siguranţă.

De altfel, a fost un recensământ fără precedent al urşilor, lansat de România. ONG-urilor se tem că animalele ar putea deveni o ţintă uşoară, în timp ce controversele legate de prezenţa invazivă a urşilor sunt în toi, informează vineri France Presse.

Recensământ fără precedent al urşilor. În lunile următoare, ”400 de experţi şi voluntari vor merge pe teren pentru a preleva mostre” de fecale şi păr pentru analize ADN, a declarat pentru AFP ministrul mediului, Barna Tanczos.

Scopul acestui proiect „de o amploare fără precedent„, finanţat de Bruxelles cu 11 milioane de euro, este de a „evalua mărimea populaţiei de urşi”.

Potrivit estimărilor din anii 1990, pădurile seculare ale ţării adăpostesc aproximativ 6.000 de urşi bruni, cel mai mare număr din Europa (cu excepţia Rusiei).

Dar autorităţile consideră că acest număr este subestimat, având în vedere afluxul exemplarelor care caută hrană în satele din Transilvania.

Furia este în creştere din cauza numărului tot mai mare de atacuri, care au fost în jur de 100 în ultimii trei ani.

La sfârşitul lunii iulie, un cioban a fost grav rănit, în timp ce un al doilea cioban, care reuşise să scape, a fost găsit mort la 300 de metri distanţă, cu urme de muşcături şi gheare. Până în prezent, au fost înregistrate doar urmele lăsate de urşi în zăpadă sau noroi.

Colectarea excrementelor şi a părului va permite crearea unei baze de date, în care fiecare probă va fi stocată cu un cod de bare, potrivit ministrului.

Robin Rigg, preşedintele Slovak Wildlife Society, cunoaşte această procedură, pe care a folosit-o pentru a număra lupii.

Citeşte şi: Imagini dramatice! Urs ucis și tranșat de doi braconieri în Dâmbovița. Când au fost prinși, au scos cuțitul la vânători
 

 

Spynews
„Nu am avut timp să fim iubit și iubită”. Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. face lumină după despărțirea de fiul manelistului. Au fost împreună 9 luni și plănuiau să facă nunta anul viitor
Bzi.ro
Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra
Fanatik.ro
Monumentul din România dedicat dacilor. E la marginea unui drum important, mulți au trecut pe lângă el fără să știe ce simbolizează
Capital.ro
Doliu în presă. A murit un celebru prezentator TV. A făcut infarct
Playtech.ro
Angela Gheorghiu, UMILITĂ și HUIDUITĂ la un concert. Ce a pățit faimoasa soprană
DailyBusiness
Adrian Câciu dă VESTEA mult așteptată! VOUCHERE pentru alimente, distribuite din octombrie pentru milioane de români!
Adevarul
Analiza primului interviu comun al șefilor CIA și MI6. De ce sunt atât de optimiști cu privire la victoria Ucrainei?
Spynews
Mai există șanse de împăcare între Yamato Zaharia și Ema Karter?! Luptătorul, dispus să accepte că ea este actriță în filmele pentru adulți
Spynews
Modul brutal în care au fost ucise Denisa și Delia, în Constanța. Ce s-a descoperit după necropsie. Cum ar fi acționat ”Șacalul”
Evz.ro
Rețeta care te învață să faci cel mai bun piure de cartofi. E testată de un mare chef
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
'Ca la o zdreanță!' Anca Țurcașiu o face praf pe iubita lui Victor Slav
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Filmul crimelor „trase la indigo”, din Constanța. Descoperirea făcută de anchetatori în buzunarul Denisei, una dintre tinerele ucise de Șacalul
Capital.ro
Lista bolilor care te lasă fără permisul de conducere. Nu mai ai dreptul de a conduce
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
Coreea de Nord lansează rachete balistice spre Marea de Est
MediaFlux
NOILE PENSII care scapă de IMPOZITARE. Măsura luată de ministrul de FINANȚE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...