Îmbunătățește suspensia mașinii cu pernele auxiliare!

Noua tehnologie a pernelor auxiliare are capacitatea de a prelungi durata de viață a suspensiei și a mașinii.
Filip Stan
08 iun. 2022, 10:46
Îmbunătățește suspensia mașinii cu pernele auxiliare!
Îmbunătățește suspensia mașinii cu pernele auxiliare AirPower ! Acestea sunt fabricate din compuși de cauciuc de o calitate superioară, proiectate pentru absorbția șocurilor. Se pot monta rapid pe orice tip de autoturism și nu reprezintă o investiție costisitoare. Alege varianta simplă și îmbunătățește suspensia mașinii tale cu pernele auxiliare!

Montajul acestor perne se face pe interiorul arcurilor de suspensie din spate. Instalarea lor este posibilă doar dacă amortizoarele standard sunt poziționate în afara cavității arcului. Dacă vrei să optezi pentru o mai bună suspensie, aceste perne sunt ideale! Soliciți pentru orice tip de mașină, inclusiv suspensie perne aer Passat B6. Pentru a monta aceste perne nu este necesar să fie demontate elementele de suspensie. 

Realizarea montajului se face, bineînțeles, de către o persoană specializată. Deși reprezintă o operațiune simplă, trebuie efectuată cu multă grijă și pernele trebuie echilibrate corect. Pe site-ul perneauxiliare.ro ai la dispoziție detalii privind presiunea optimă pentru utilizarea pernelor. De asemenea, le poți calibra în funcție de dorințele pentru caracteristicile suspensiei. 

Care sunt avantajele pernelor auxiliare AirPower?

Pernele pneumatice montate pe autoturismul tău nu numai că vor prelungi durata de viață a mașinii și a suspensiei, ci aduc și alte avantaje. În primul rând, vei avea parte de un confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme. Șofatul devine în acest fel mult mai relaxant și sunt riscuri scăzute ca mașina să fie lovită de sol din cauza pietrișului sau a altor obstacole. Cu alte cuvinte, nivelul mașinii față de sol va fi mai ridicat.

În al doilea rând, un alt avantaj este montarea și demontarea simplă și foarte rapidă. Nu sunt necesare prea multe scule și nici o îndemânare deosebită, ci doar cunoașterea acestui domeniu și priceperea mecanicului. Se realizează într-un timp relativ scurt, așadar șoferul se poate bucura de ea imediat după montajul pernelor. 

La încărcăturile masive, mașina va fi mult mai echilibrată. Avantajul este că mașina nu se va balansa în nicio parte și nici nu va fi lăsată pe partea din spate datorită greutății. În plus, cu ajutorul pernelor auxiliare AirPower ai parte de o stabilitate mai mare atunci când alegi să conduci cu o remorcă. 

Specificații tehnice deosebite pentru pernele AirPower

Tehnologia acestor perne este una îmbunătățită, rezistentă și cu multe capacități. Dacă alegi să comanzi de pe Perneauxiliare, vei avea parte de rezistență la ulei și combustibil. De asemenea, pernele sunt capabile să reziste în aer liber, chiar și în contact cu soluții slabe de acizi, medii agresive, alcaline sau apă. 

Pernele au rezistență la căldură și la îngheț, funcționând cu ușurință în diverse zone. Proprietățile fizice și mecanice sunt ridicate, având capacitatea de a rezista la comprimare, la frecare sau la vibrații. Site-ul perneauxiliare.ro îți prezintă presiunea de lucru și presiunea de rupere extremă. 

Aceste noi tehnologii de care poți beneficia pe mașina ta îți vor aduce o mulțime de avantaje, cât și o durată lungă de viață a autoturismului și a suspensiei!

 

Contact: 

Str. Mărășești, nr. 18, Suceava, jud. Suceava

[email protected]

Spynews
Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru împlinește doi ani. Ce mesaj emoționat i-a transmis mămică micuței: “Suflețel frumos”
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Ceaiul care îți ia durerea cu mâna, dar pe care nu e bine să îl bei. Se folosește doar extern și e considerat o comoară a naturii
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Decizia se aplică deja. A început azi dimineață la ora 09:00
Playtech.ro
Nu a venit pentru Nikita! Cum face Michele Morrone praf televiziunile din România
DailyBusiness
Ai planuri de weekend? Iată cum va fi vremea până luni
Adevarul
Orașul din România care „fierbe” după ce o gașcă de golani a snopit în bătaie un olimpic. Șeful Poliției face declarații revoltătoare
Spynews
Cum explică Ionel Ganea scandalul cu vecinul său. Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa
Spynews
Cum îl așteaptă Iustina Loghin pe Cornel acasă! Fosta concurentă de la Insula Iubirii îl surprinde / VIDEO
Evz.ro
Exclusiv. Cum arată cartea lui Nicolae Ciucă. Mărturii importante
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depuneriea dosarelor
Capital.ro
Cutremur în România. S-a aflat ce a pus Băsescu cât a fost președinte: Și-a pus...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025
substantial.ro
Rusia lansează atac masiv cu drone asupra Ucrainei, majoritatea fiind doborâte
MediaFlux
Tot ce trebuie să știi despre NOUA LEGE A PENSIILOR
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...