În ce relații mai sunt Cristian Boureanu și Cristi Borcea, după ce fostul patron al lui Dinamo i-a ”suflat-o” pe Valentina Pelinel: ”Mă văd cu el destul de des, ce să fac?”

Cristian Boureanu, un cunoscut personaj public, și-a deschis inima în fața publicului și a dezvăluit aspecte intime ale vieții sale, inclusiv trădările din trecut și modul în care a gestionat aceste momente dificile.
Filip Stan
08 mai 2024, 23:26
În ce relații mai sunt Cristian Boureanu și Cristi Borcea, după ce fostul patron al lui Dinamo i-a ”suflat-o” pe Valentina Pelinel: ”Mă văd cu el destul de des, ce să fac?”

Valentina Pelinel l-a înșelat pe Cristian Boureanu cu Cristi Borcea, alături de care blondina are în prezent o familie frumoasă și numeroasă. La ani de zile distanță de atunci, Boureanu a dezvăluit ce relație mai are cu Cristi Borcea, dar și cum a resimțit trădările din trecut.

„Cu Cristi mă văd destul de des, el la sală, eu la saună, ce să fac? Cu Valentina nici măcar nu aveam copii, am mai avut eu o iubire în liceu de care m-am despărțit și am plâns ani de zile amândoi, dar aia e secretă, nu povestesc. Eu m-am trezit noaptea plângând și i-am spus (n.r. i-a spus Valentinei faptul că a visat că avea o relație cu Cristi Borcea), după care mi-am cerut scuze, dar ei aveau o relație deja. Eu cred că noi avem niște instincte foarte bune dacă le ascultăm. Nici prin cap nu-mi trecea. Noi uităm cât de multe lucruri simțim.”, a declarat Boureanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Boureanu a vorbit și despre experiența sa în căsnicia cu Irina și despre trădarea pe care a descoperit-o, implicându-i pe nașul său de cununie și pe soția sa. Cu toate acestea, pentru binele fiicei lor, Ioana, Boureanu a preferat să păstreze o relație de prietenie cu cei doi.

Citește și: De ce s-a certat Florin Piersic cu fiul său. Cei doi nu mai țin legătura de peste două decenii. Mesajul actorului după ce tatăl său a ajuns la spital

„Cu Sebastian Vlădescu eram prieten foarte bun, aveam pasiuni comune, aveam chiar și businessuri, era și nașul nostru, dar am rămas prieteni și acum. După ani de zile, pentru Ioana am început să discutăm și să ne înțelegem. Am mai învățat în timp că oamenii nu sunt proprietate, nu-i putem ține cu forța, eu cred în libertatea omului de a decide. Nu mi-a fost la fel de ușor atunci, dar nu m-am gândit să mă sinucid.”, a mai spus el.

„Cea mai mare luptă a fost până în momentul în care am renunțat pur și simplu. Cred că m-am cam împăcat și cu mine în principiu, nu cred că mai sunt multe lucruri. Unul dintre cele mai mari păcate ale spovedaniei este să te învinuiești în continuare pentru păcatele pe care le-ai mărturisit. Evident că a fost greu, au fost trădările în momentele grele, când se întâmplă lucruri grele și toți te abandonează”, a povestit el.

Citește și: Teo Trandafir, la un pas să-și piardă viața. Greșeala imensă care îi putea aduce sfârșitul: „De atunci am luat-o de la zero”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?