Profesorul de la UMF Iaşi voia sex cu studenta în faţa poliţiştilor. Unde erau ascunse microfoanele

Profesorul de Anatomie de la UMF Iasi a pus-o pe studenta in genunchi pentru a-i face sex oral in biroul sau, desi banuia ca este urmarit si inregistrat, scrie bzi.ro.
Alina Costache
04 feb. 2015, 10:08
Profesorul de la UMF Iaşi voia sex cu studenta în faţa poliţiştilor. Unde erau ascunse microfoanele

Profesorul de Anatomie vroia sa faca sex cu studenta in fiecare saptamana, un semestru intreg. Ies la suprafata detalii de-a dreptul incredibile despre faptele comise de profesorul Dumitru Paduraru de la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa din Iasi. Astazi, Dumitru Paduraru urmeaza a fi adus in fata judecatorilor de la Curtea de Apel Iasi pentru judecarea contestatiei formulate impotriva mandatului de arestare preventiva emis de Tribunalul Iasi. Acesta spera sa fie lasat sa plece acasa pana diseara. Procurorii au constatat un lucru cu totul infiorator: profesorul a incercat sa o oblige pe studenta de 19 ani sa-i faca sex oral chiar in fata ofiterilor de politie din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Iasi. 

STENOGRAME XXX cu Dumitru Păduraru, „maniacul sexual” de la catedra UMF Iaşi

Practic, politistii se aflau intr-o masina parcata in fata biroului pe care profesorul il avea la Institutul de Anatomie din cadrul UMF. In momentul in care a vazut pe geam masina respectiva parcata acolo, si-a dat seama ca este ceva suspect si a intrebat-o imediat pe studenta daca a anuntat pe cineva de ceea ce ii cerea el. Era o masina simpla, fara inscriptii de institutii. A fost speriat pentru cateva clipe dupa care si-a revenit in momentul in care studenta l-a asigurat ca n-a depus nicio plangere la politie. Pana si procurorii au ramas blocati cand au vazut cat poate fi de perseverent profesorul, desi avea suspiciuni clare ca era monitorizat. A riscat totul. „Perseverenta inculpatului in derularea activitatii infractionale este relevata si de faptul ca acesta a încercat, in repetate rânduri, sa intretina relatii sexuale cu victima, continuând activitatea infractionala, desi banuia ca ar putea fi înregistrat si chiar observând un autovehicul parcat in apropierea geamului biroului sau, care i s-a parut a fi suspect”, au confirmat procurorii de la DNA Iasi pentru bzi.ro.

Profesorul credea ca fata il inregistreaza cu ceasul

Suspiciunile profesorului cu privire la faptul ca studenta ar fi putut face o plangere au devenit tot mai clare pentru profesor in momentul in care aceasta, desi parea speriata de solicitarile lui, se prezenta de fiecare data atunci cand era chemata. Un moment important in „relatia” celor doi s-a petrecut pe data de 26 ianuarie 2015. In ziua respectiva a fost chemata de doua ori in biroul profesorului. O data in cursul diminetii si o data la ora 16:00. Cand a fost chemata prima data, profesorului de Anatomie i-a fost frica sa nu fie inregistrat. Astfel, i-a spus studentei sa-si dea jos ceasul de la mana. 

ŞOCANT! Unul dintre profesorii reţinuţi de la UMF Iaşi, acuzat ca încercat să violeze o studentă

Înca din primele momente, profesorul, pentru a evita descoperirea activitatii sale infractionale, fiind suspicios cu privire la faptul ca victima l-ar putea inregistra, i-a solicitat sa-si scoata ceasul pe care il purta la mana si a intrebat-o din nou pe aceasta daca a vorbit cu cineva despre cele intamplate”, au declarat procurorii. Fata si-a scos ceasul si s-a conformat. Politistii erau in masina parcata langa geamul biroului si erau gata de orice interventie. In schimb, microfoanele studentei erau ascunse, cel mai probabil, in cercei. Camera video putea fi ascunsa in medalionul pe care il avea la gat. Au fost inregistrate discutiile ambientale intr-un mod foarte clar, fara intreruperi. Ofiterii care s-au ocupat de acest caz au dat dovada ca pot lucra extrem de bine, ca niste profesionisti din filme, si ca statul roman are puterea sa probeze faptele unui asemenea individ. 

Avea microfoanele ascunse in cercei?

In dimineata de 26 ianuarie, dupa ce au stat cateva minute in birou, profesorul vroia sa intretina raporturi sexuale cu studenta intr-un amfiteatru si a condus-o acolo. „In continuare, Paduraru Dumitru a condus persoana vatamata intr-un amfiteatru in care nu se mai afla nicio alta persoana, s-a asigurat ca aceasta nu are aparatura de înregistrare asupra sa si ca prietenul acesteia nu avea cunostinta despre pretentiile sale, dupa care i-a adus la cunostinta ca trebuie sa intretina relatii sexuale cu el in tot cursul semestrului II, saptamanal: «Te astept în semestrul II si în fiecare saptamâna, aranjata, frumusica, cum esti acum»”, au precizat anchetatorii. Dupa cateva momente, profesorul a inceput sa o pipaie pentru a-i cauta microfoanele. Dupa ce s-a convins ca nu are aparatura de inregistrare asupra ei, a impins-o puternic jos pe podea si a rugat-o sa stea in genunchi. Atunci s-a descheiat la pantaloni si si-a scos penisul pentru a-i cere studentei sa-i faca sex oral. 

Scandal de proporţii la UMF Iaşi. Cei trei profesori universitari au fost arestaţi

„Si-a dezlantuit instinctele demonstrand un comportament socant, cu tente patologice”, au concluzionat procurorii. In acel moment, victima s-a ridicat speriata si i-a spus profesorului ca nu este pregatita sa treaca la acest nivel al experientei sexuale si ca ii este frica. Atunci, profesorul a devenit nervos si imperativ in discurs. „Lovindu-se de refuzul persoanei vatamate, Paduraru Dumitru a devenit nervos, neputand sa tolereze frustrarea cauzata de atitudinea victimei si dându-i acesteia un ultimatum: «Ai zece secunde sa te gândesti! Nu. Pentru ca…  si la patru am altceva si nu am cum. Ai zece secunde sa te gândesti! Zece secunde au trecut. Gândeste-te». In continuare, Paduraru Dumitru i-a spus, imperativ: «La ora patru esti aici! Aranjata! Mai ai o sansa! Daca nu vii la patru, nu mai! Pasarica…?! Îti dau ultima sansa!», au declarat procurorii. In timpul discutiilor, profesorul a vorbit extrem de vulgar.

Profesorul: „Nu te omor eu, te omoara altcineva”

La intalnirea care a avut loc la ora 16:00, in aceeasi zi, profesorul era mult mai relaxat si a adoptat o alta tactica pentru a o convinge pe studenta sa cedeze avansurilor sexuale. A incercat sa caute subiecte de discutie cat mai variate. I-a propus studentei sa se inscrie in vara si la Facultatea de Medicina Generala si i-a garantat ca va fi admisa avand in vedere ca el are o functie importanta in comisia de admitere de acolo. 

„Vreau sa spun ca vreau sa am grija de tine sa intri la Medicina, ca-i pacat”, i-a spus profesorul. In continuarea discutiilor a pus-o pe studenta sa vorbeasca despre familia sa, despre modul in care fac sex parintii sai si despre relatiile intime pe care le are ea cu prietenul ei. „Treptat, Paduraru Dumitru a început sa-si manifeste, din nou, in mod explicit, instinctele sexuale, încercând din nou sa intretina un act sexual oral cu victima. Refuzul victimei, manifestat explicit, l-a enervat iarasi, acesta incercand in diverse moduri sa o convinga sa-i cedeze”, au explicat procurorii. La refuzul victimei de a intretine raporturi sexuale s-a ajuns la amenintarea cu moartea. „Totodata, în aceleasi împrejurari, având suspiciuni ca persoana vatamata l-ar putea înregistra sau ar putea spune cuiva despre cele întâmplate, Paduraru Dumitru a amenintat-o explicit cu moartea: «Sigur tu nu spui la nimeni?… Asa. Sa nu spui la cineva…. Sunt în stare sa te omor, dar nu te omor eu, te omoara altcineva»”, au mai aratat acestia. Dupa cateva zile de la aceste discutii, procurorii i-au perchezitionat biroul lui Dumitru Paduraru si au gasit acolo un adevarat arsenal de prezervative. Studenta care a facut denuntul este un copil care a invatat foarte bine la scoala in timpul liceului, care a fost la olimpiade nationale si care provine dintr-o familie saraca. Este considerata de toata lumea o fata foarte cuminte. Aceasta ancheta este un exemplu clar ca anchetatorii ieseni sunt bine pregatiti profesional, avand in vedere ca au reusit sa adune probe imposibil de contestat.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'