Incendiu de proporţii la tribuna stadionului din Putna. Până la sosirea echipajelor, ardeau materiale de construcție, depozitate în interiorul clădirii, cu degajări mari de fum. Incediul a fost lichidat. În urma acestuia au ars materiale de construcție( polistiren extrudat, aproximativ 2000 de metri pătrați) depozitate în interior, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați și s-au degradat instalația electrică, tavanul și pereții portanți, de la parterul clădirii, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați. De asemenea, s-au mai degradat, instalația electrică, pereții portanți și tavanul, de la etajul construcției, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise, scrie Bucovina Media.
În 2020, Compania Națională de Investiții a aprobat lucrările pentru un stadion modern la Putna, în județul Suceava. Recunoscută mai degrabă datorită mănăstirii din localitate, Putna urma să aibă și cel mai spectaculos stadion din județul Suceava. Investiția la baza sportivă era de 6,7 milioane de lei, iar arena terenul central va avea o capacitate de 1.500 de locuri. În complexul sportiv vor mai fi construite o sală de fitness, o saună și un bazin de înot.
„După mai bine de 5 ani de lupte grele, am intrat în linie dreaptă cu construirea la Putna a ceea ce va fi o frumoasă și ultramodernă arenă sportivă și chiar mai mult de atât. Autorizația de construire (7/2020) a fost deja eliberată, mai sunt de pus la punct câteva detalii, urmând ca peste puține zile sa înceapă lucrările efectiv, termenul de finalizare fiind iulie 2021. Având nocturnă, bazin de înot, sală de fitness, saune, saloane de masaj, spații pentru activități cultural-artistice plus alte lucrări ce vor urma în zona adiacentă, inclusiv asfaltarea drumului aferent obiectivul va fi un frumos centru de agrement la dispoziția persoanelor de toate vârstele din localitate dar și a vizitatorilor, acest lucru fiind posibil datorită Guvernului României, prin Compania Națională de Investiții”, a declara primarul comunei Putna, Gheorghe Coroamă.