Incendiu puternic în Cartierul Militari, în apropierea podului Ciurel VIDEO

Incendiu în Militari, în apropierea Podului Ciurel. O clădire aflată în construcţie, din sectorul 6 din Capitală, pe strada Dealul Ţugulea, a fost cuprinsă de flăcări joi după-amiază, informează România TV. Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la faţa locului. Circulaţia rutieră în zonă a fost restricţionată, la fel şi cea a tramvaiului 41, în ambele sensuri, şi a autobuzului 178, care a fost deviat prin Bd. Iuliu Maniu. După mai bine de trei ore incendiul a fost stins.
Romania TV
12 iul. 2012, 12:03
Incendiu puternic în Cartierul Militari, în apropierea podului Ciurel VIDEO

UPDATE 20.00 Pompierii au stins focarele incendiului produs la o clădire de pe Şoseaua Virtuţii din Capitală, însă rămân în supraveghere, la faţa locului, pentru a elimina orice posibilă sursă de reaprindere a focului, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

UPDATE 17.15 Incendiul de la Podul Ciurel a fost stins. Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost reluată. Două femei şi un pompier au primit îngrijiri medicale.

În clădirea de birouri de pe Şoseaua Virtuţii funcţionau o firmă de calculatoare şi una farmaceutică

UPDATE 16.00 În acest moment flăcările au fost stinse, însă intervenţia pompierilor nu s-a încheiat, pentru că focul poate reizbucni în orice moment.

„Principala dificultate a fost că reţeaua de hidranţi stradali nu funcţionează în totalitate, iar cea care funcţionează nu asigură debitul necesar de apă”, a spus Daniel Vasile

Daniel Vasile, reprezentant ISU: „Nu a existat un risc pentru cele patru staţii de benzină aflate în apropiere. Nu se cunoaşte cu exactitate dacă erau persoane în interior, era doar un grup vizavi de construcţie. Administratorul a luat legătura să vadă dacă mai erau oameni în clădire.”

Nu au fost persoane care să aibă nevoie de prim ajutor.

Vasile a precizat că au ars doar elemente de faţadă ale clădirii, iar exploziile auzite din interior ar putea fi de la echipamente electronice.  După sosirea echipajelor de intervenţie, civilii au fost îndepărtaţi din zonă, pentru a se preveni eventualele incidente şi pentru a facilita intervenţia pompierilor.

UPDATE 15.40 La faţa locului s-au deplasat 15 autospeciale – 11 cu apă şi spumă şi 4 autoscări. Toate unităţile de pompieri din Capitală au trimis ajutoare. Nu s-a putut interveni prin interiorul construcţiei, s-a acţionat doar din exterior

UPDATE 15.35 Polițiștii au oprit circulația în zonă, pentru ca echipajele ISU să se poată acționa în condiții optime și pentru ca traficul să se poată desfășura în siguranță pe rute ocolitoare.  De la ora 14.55, pe Şoseaua Virtuţii, în zona Orşova, circulaţia tramvaielor de pe linia 41 a fost oprită. Autobuzul 178 circulă deviat pe Bd. Iuliu Maniu. RATB nu poate înfiinţa o linie navetă de transport pentru a înlocui tramvaiul 41 din cauza restricţionării circulaţiei în zonă.

„Ni s-a cerut o ambulanţă in sprijin. Din primele informatii nu sunt victime”, a declarat Alis Grasu, şefa Ambulanţa Bucureşti.

Clădirea are opt etaje, cu structură metalică, iar flăcările au cuprins toate nivelele. Rareş Mănescu, primar Sector 6: „E un bloc de birouri, în principal. Locatarii din zonă au fost asiguraţi că nu vor avea probleme”.

Clădirea la care s-a produs incendiul se află pe strada Dealul Ţugulea, în sectorul 6 al Capitalei. Incendiul s-a manifestat la ultimul şi penultimul nivel al clădirii de birouri, iar flăcările depăşeau 3-4 metri deasupra construcţiei.

Potrivit primelor informaţii, mai multe autospeciale ale pompierilor au ajuns la faţa locului: şase cu apă şi spumă şi  trei cu autoscări, precum şi echipaje de prim ajutor şi descarcerare.

Autorităţile au precizat că este vorba despre o clădire în construcţie.

În zonă sunt degajări mari de fum negru şi toxic şi pompierii nu se pot apropia prea mult din cauză că de pe suprafaţa clădirii se desprind elemente mari de faţadă, potrivit reprezentantului ISU, Daniel Vasile. „Nu am putut pătrunde în clădire deocamdată, sperăm să nu fie persoane în construcţie”, a spus Daniel Vasile.

Pe strada Dealul Ţugulea traficul este restricţionat.

O altă clădire aflată în proximitate a fost afectată de flăcări, dar acestea au cuprins doar o mică suprafaţă de la nivelul parterului, fiind stinse rapid de pompieri.

Încă nu este cunoscută cauza incendiului.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!