Incendiu puternic într-un bloc din Braşov. Oameni scoşi din apartamente pe geam de pompieri. Explozie într-un bloc şi la Vâlcea VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, într-un bloc din Braşov. Mai multe etaje au fost cuprinse de flăcări, iar câţiva oameni au fost scoşi din apartamente pe geam.
Filip Stan
20 mai 2022, 23:19
Incendiu puternic într-un bloc din Braşov. Oameni scoşi din apartamente pe geam de pompieri. Explozie într-un bloc şi la Vâlcea VIDEO
Incendiu într-un bloc din Braşov. O parte din locatari, evacuaţi pe geam de pompieri

Incendiu puternic într-un bloc din Braşov. Pompierii au intervenit de urgenţă pentru stingerea flăcărilor. Mai mulţi adulţi şi copii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiu într-un bloc din Braşov. O parte din locatari, evacuaţi pe geam de pompieri

Citeşte şi Incendiu la Parcul Naţional Văcăreşti. Suprafața afectată de flăcări, aproape jumătate de hectar

Potrivit primelor infomaţii, flăcările au cuprins mai multe etaje, iar o parte din locatari au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a putea ieşi din apartamente.

„40 persoane s-au autoevacuat iar 12 persoane au fost evacuate de către echipajele de intervenție. Aproximativ 30 de persoane au fost evaluate medical, dintre care 6 copii.”, informează ISU Braşov.

Iniţial, la faţa locului au intervenit trei autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară şi un echipaj SMURD. Ulterior, pentru că flăcările s-au extins, ISU a decis să mai trimită două autospeciale de salvare la înălțime și 3 autospeciale cu apă și spumă.

Citeşte şi Incendiu într-un bloc cu 10 etaje din Bucureşti. A fost deschis dosar penal pentru distrugere

Explozie la Vâlcea de la oala cu untură

A uitat o oală cu untură pe aragaz și și-a distrus întreaga bucătărie. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, fiind vorba doar de pagube materiale. Incidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 21.42, în municipiul Râmnicu Vâlcea, Zona Nord (Elegant), pe Strada Doctor Hacman, bloc A1, scara B, etaj 9.

“La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoplatformă de lucru la înălțime, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ. Ajunși la fața locului, pompierii militari au evacuat locatarii de pe scara pe care se manifesta incendiul, după care au pătruns în apartamentul afectat. La fața locului au constatat că flăcările s-au declanșat în zona bucătăriei apartamentului situat la etajul 9” – precizează ISU Vâlcea.

Incendiul a fost lichidat rapid, după un sfert de oră. Exploxia și flăcările au fost afectate elementele de mobilier și electrocasnicele din bucătărie. De asemenea, au fost afectați pereții, prin afumare, dar și o fereastră care s-a spart.

Două persoane au suferit atacuri de panică și ușoare intoxicații cu fum, motiv pentru care au fost evaluate de echipajele SAJ și SMURD, persoanele în cauză refuzând ulterior transportul la spital.

“Din relatarile proprietarului locuinței, incendiul s-a declanșat în interiorul bucătăriei, după ce a uitat o cratiță cu untură pe aragazul aprins, căldura degajată ducând la spargerea geamurilor imitând producerea unei explozii” – mai menționează ISU Vâlcea.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
APARE O NOUĂ FABRICĂ ÎN ROMÂNIA! A început deja șantierul!
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
S-a dat ordin în Ungaria. Ungurii te prind imediat. Șoferii români nu mai scapă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
PENSIONARII NEMULȚUMIȚI de RECALCULARE, vizați DIRECT! URGENT trebuie să facă asta
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...