Încep lucrările la o nouă PARCARE CU 6 ETAJE în zona Obor. CINE o va putea folosi şi cât va costa un loc

PARCARE SUPRAETAJATĂ OBOR. Bucureştenii care îşi fac cumpărăturile la Piaţa Obor, dar şi cei care vin la Primăria Sectorului 2 sau locuiesc în zonă, ar putea scăpa de grija locului de parcare. Administraţia locală intenţionează să demareze lucrările de construcţie a unei parcări supraterane cu şase etaje, maşinile urmând să fie ridicate cu patru lifturi de mare capacitate şi depozitate prin intermediul unui sistem inteligent de detectare al locurilor disponibile la fiecare nivel, după cum a precizat pentru RomaniaTV.net primarul Sectorului 2, Mugur Toader Mihai. Noua parcare va fi faţetată cu panouri verzi, pe terasa clădirii fiind amenajate mai multe spaţii verzi pentru relaxare.
Cristina Macuc
12 iul. 2016, 09:21
Încep lucrările la o nouă PARCARE CU 6 ETAJE în zona Obor. CINE o va putea folosi şi cât va costa un loc

PARCARE SUPRAETAJATĂ OBOR. „Estimez că lucrările la noua parcare supraetajată, ce va fi construită pe str. Ziduri Mişi nr.4, vor începe în luna septembrie 2016 şi vor fi gata până la jumătatea anului viitor. Va fi una dintre cele mai moderne parcări din Capitală”, a declarat pentru RomaniaTV.net primarul Sectorului 2, Mugur Toader Mihai care a precizat că, pentru a putea demara efectiv lucrările de construcţie în zonă trebuie deviată o conductă de apă, ulterior fiind emisă autorizaţia de construcţie.

Noua parcare din zona Pieţei Obor va avea un regim de înălţime compus din parter + 5 etaje + al 6-lea retras, astfel că va fi suficient de încăpătoare atât pentru şoferii care vor veni la magazinul Obor sau la primărie, dar va putea fi folosită şi de cei care lucrează ori locuiesc în zonă.

„În timpul zilei, parcarea supraetajată va putea fi folosită în regim de închiriere cu plata la oră de toţi cei interesaţi, iar pe parcursul nopţii va putea fi folosită de riverani. Deocamdată, nu a fost stabilit un preţ de închiriere însă va fi unul accesibil, în jurul sumei de 2 lei/oră”, a explicat edilul Sectorului 2. 

Parcarea va beneficia de sistem inteligent de detectare a locurilor disponibile

PARCARE SUPRAETAJATĂ OBOR. Smart-parkingul supraetajat va fi construit pe str. Ziduri Moşi nr.4, la capătul pieţei Obor spre Pantelimon unde, acum, funcţionează o simplă parcare la sol. Noua clădire va fi ridicată pe un teren de 885 de metri pătraţi administrat de Primăria Sectorului 2. Tot pe str. Ziduri Moşi nr.23, Primăria Sectorului 2 a mai pus la dispoziţia celor care îşi fac cumpărăturile la piaţa Obor o parcare publică cu o capacitate de 300 de locuri, amenajată la sol. 

Noua parcare inteligentă este compusă din trei corpuri de clădire, lipite între ele, ce sunt amplasate pe un teren în formă de triunghi, în care una din laturi are regim de înălţime P+1, altă latură P+6 retras, iar alta P+5.

Noua parcare va fi faţetată cu panouri verzi

Smart-parkingul este prevăzut cu câte 20 locuri de parcare pe fiecare etaj, la care se adaugă încă opt locuri pe terasă. De asemenea, vor fi funcţionale patru lifturi exterioare, de mare capacitate, din care două pentru urcarea şi două pentru coborârea autoturismelor.

PARCARE SUPRAETAJATĂ OBOR. Construcţia este proiectată pentru un număr total de aproape 120 de locuri de parcare. Pentru a face peisajul din zona Obor cât mai plăcut, noua parcare va fi faţetată cu panouri verzi, suspendate în exterior, pe terasa clădirii fiind amenajate mai multe spaţii verzi pentru relaxare.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Joe Biden reevaluează candidatura dacă apar probleme medicale, în contextul presiunilor din partid
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'