Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024. Întânirea cu destinul ne schimbă toată viața! Zodiile care vor simți mângâierea Universului

Ne apropiem cu mare rapiditate de sezonul Taurului, iar majoritatea nativilor vor avea parte de schimbări uriașe, iar viața lor va avea cu totul alt curs.
Filip Stan
18 apr. 2024, 11:09
Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024. Întânirea cu destinul ne schimbă toată viața! Zodiile care vor simți mângâierea Universului
Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024. Întânirea cu destinul ne schimbă toată viața! Zodiile care vor simți mângâierea Universului

Pe măsură ce Soarele a intrat în Berbec luna trecută, a început noul an astrologic. Acum, pe 19/20 aprilie, Soarele părăsește Berbecul pentru a intra în sezonul Taurului, unde va rămâne până pe 20/21 mai. Este punctul în care energia încetinește și începem să simțim cum picioarele noastre aterizează pe pământ după sprintul fierbinte și plin de foc pe care ni l-a oferit Sezonul Berbecului.

Sezonul Taurului este momentul nostru din an de a încetini, de a consolida programul nostru și de a ne gândi la ce dorim să ne dedicăm cu adevărat timpul.

În timp ce Sezonul Berbecului inspiră impulsurile și pasiunile noastre, Sezonul Taurului ne dorește să ne uităm la obiectivele noastre pe termen lung și să ne concentrăm pe ce vrem cu adevărat să ne dedicăm timpul.

Citește și: Horoscop special rune pentru conjuncția Jupiter-Uranus din 20-21 aprilie 2024. Gebo, runa parteneriatului, indică beneficii venite prin alții. Berkana aduce noi începuturi, Sowilo vine cu strălucire

Această energie mai lentă pe care o aduce Sezonul Taurului este probabil binevenită, mai ales dacă ne simțim puțin epuizați sau sleiți de toate venirile și plecările noastre din sezonul trecut.

Taurul este, de asemenea, semnul legat de plăcere, așa că sub Soarele Taurului, fiecare dintre noi primește o oportunitate de a opri și de a mirosi trandafirii și de a face timp pentru plăcere în viețile noastre.

Mai degrabă decât a ne grăbi înainte și a folosi acest impuls puternic pentru a termina lucrurile, acum ne putem așeza, relaxa și gândi la moduri de a conserva resursele și energia noastră.

Sezonul Taurului și plăcerea
Taurul este guvernat de planeta Venus, așa că, pe lângă concentrarea pe plăcere, s-ar putea să observăm și teme legate de bani, sentimente de stima de sine și cum interacționăm în relațiile noastre. Taurul și Venus împreună ne fac să ne gândim la ce ne face să ne simțim în siguranță și demni să dăm și să primim iubire.

Pe măsură ce Sezonul Taurului se apropie de sfârșit, vom începe să simțim energia sistemului stelar Pleiade, deoarece Soarele se aliniază cu steaua sa principală, Alcyone.

Alcyone este versiunea feminină a lui Sirius. Dacă Sirius este Soarele nostru Spiritual, atunci Alycone poate fi Soarele nostru Umbra. Soarele care luminează tot acel material mai adânc, mai întunecat prin care trebuie să trecem pentru a atinge noi niveluri de conștientizare spirituală.

Pe măsură ce încheiem Sezonul Taurului și intrăm în Sezonul Gemenilor, energia lui Alycone va fi puternică și vom putea să ne conectăm la umbrele de care avem nevoie pentru propria noastră transformare spirituală.

Aceste umbre sunt fricile și emoțiile reprimate. Aceste umbre sunt, de asemenea, sentimentele de rușine pe care le-am putea avea în legătură cu noi înșine și cu viețile noastre.

Expunerea și aducerea acestora la lumină este întotdeauna posibilă, dar sub influența Pleiadelor, s-ar putea să ne simțim divin susținuți și ghidați să facem această muncă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Horoscop 19 aprilie 2024. Ziua în care economiile de peste an se risipesc pe un moft
 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?