Incident grav la un supermarket din Capitală. O bunică și nepotul ei s-au curentat când au pus mâna pe cărucioare

Un copil şi bunica lui au fost curentați la un supermarket Kaufland din Bucureşti. Incidentul a avut loc în timp ce aceștia luau un cărucior de cumpărături. Un cablu neizolat ar fi provocat incidentul.
Alina Costache
05 iun. 2024, 09:42
Incident grav la un supermarket din Capitală. O bunică și nepotul ei s-au curentat când au pus mâna pe cărucioare

Incident șocant într-un supermarket Kaufland din Capitală. O bunică de 54 de ani și nepotul ei în vârstă de 5 ani s-au curentat din cauza unui cablu neizolat. Femeia a leșinat, iar copilul a ajuns și el la spital după accidentul care s-a produs la magazinul Kaufland din Străulești. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și: O nouă taxă impusă de statul român! Cum plătim un împrumut pe care nu-l vom mai vedea niciodată înapoi

Potrivit bunicii, inițial s-a curentat nepotul ei. Copilul a atins barele metalice care despart șirurile de cărucioare de cumpărături de la Kaufland și a început să plângă şi să spună că s-a curentat.

Iniţial, bunica nu l-a crezut şi a pus şi ea mâinile pe barele respective, doar că mâinile i s-au încleştat pe bare din cauza curentului electric care trecea prin ele. Femeia a leşinat, iar când şi-a revenit a anunţat conducerea magazinului.

Citește și: Experiența neplăcută trăită de o nemțoaică în România: „Bucureștiul nu reprezintă nimic și nu e cunoscut pentru nimic clasic de frumos”

În cele din urmă, femeia şi copilul au ajuns la spital pentru investigaţii suplimentare. Starea lor este bună acum, iar victima a depus însă plângere la poliţie. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Kaufland, despre incidentul din Capitală

În urma informațiilor apărute în spațiul public cu privire la incidentul petrecut în parcarea magazinului din zona Străulești, Kaufland România aduce următoarele clarificări:

„Imediat după semnalarea incidentului, echipa noastră a intervenit prompt pentru a asigura zona și am solicitat intervenția unei firme specializate, eliminând astfel orice posibil pericol.

Imaginile prezentate în presă până în acest moment au fost înregistrate în timpul unor verificări suplimentare, desfășurate de firma de mentenanță, în data de 4 iunie. Subliniem faptul că și la acel moment alimentarea cu electricitate către padoc era întreruptă, iar firele au fost din nou izolate corespunzător, după finalizarea lucrărilor.

De la momentul incidentului, am rămas în contact cu familia afectată, pentru a le oferi tot sprijinul de care au nevoie. Siguranța clienților și angajaților noștri este prioritară pentru Kaufland România. Incidentul petrecut este unul izolat și am luat toate măsurile necesare pentru a preveni repetarea unei astfel de situații regretabile”, au transmis reprezentanții Kaufland.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Vin acasă la pensionari din 15 august. Decizie pentru 4,7 milioane de bătrâni
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Olena Zelenska vizată de un fake news privind achiziția unui Bugatti de lux
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?