Indicii că ieşi cu femeia nepotrivită

Un om are o mie de feţe, motiv pentru care, indiferent cât de frumos ar fi începutul de relaţie, abia în timp îţi dai seama că partenerul nu este potrivit pentru ţine. În cazul femeilor, lucrurile sunt şi mai complicate pentru că, spre deosebire de bărbaţi, ele sunt mult mai duplicitare.
Alina Costache
04 iul. 2013, 07:49
Indicii că ieşi cu femeia nepotrivită

La începutul unei relaţii, mai ales când bărbatul este îndrăgostit până peste cap de partenera lui, tinde să nu observe micile indicii care arată, de fapt, că ea nu este potrivită pentru el. Până una altă, nu este nimic de condamnat în acest fapt. Când două persoane nu locuiesc împreună şi se văd doar în oraş, petrecând doar câteva nopţi pe săptămânp împreună, este firesc la lucrurile să meargă strună. Abia când pasiune începutului trece şi timpul petrecut împreună creşte îţi poţi da seama că celălalt nu este potrivit pentru ţine.

În cazul femeilor, situaţia este şi mai complicată. În timp ce bărbaţii sunt, de regulă, mai naturali la început, prezentându-se aşa cum sunt în realitate (sau într-un mod apropiat de realitate), femeile tind să se arată altfel decât sunt cu adevărat doar pentru a le plăcea mai mult partenerilor. Exemple clare sunt multe: femeile acceptă mai uşor stilul muzical preferat al bărbaţilor cu care ies, dând impresia că chiar le place, deşi nu-l agreează deloc, femeile tind să spună mai des că o anumită mâncare le place doar pentru că bărbaţii se dau în vânt după preparatul respectiv, la fel cum acceptă să se uite la anumite filme doar pentru că vor partenerii, chiar dacă nu le place producţia cinematografică respectivă.

Deşi eforturile depuse de femei la început sunt de apreciat, ele nu pun bazele unei relaţii sănătoase. În timp, diferenţele vor deveni evident, iar relaţia poate avea de suferit. Iată de ce bărbatul trebuie să fie atent la acele indicii care arată că ea nu este potrivită pentru el.

1. Prietenii/rudele nu o plac

Chiar dacă bărbaţii dau impresia că fac ce vor şi nu le pasă de părerea celor din jur, validarea unei noi prietene de către prietenii apropiaţi sau de către rudele dragi este o metodă bună de a află dacă ea este femeia potrivită şi dacă merită investit în relaţie. Prietenii şi rudele văd lucrurile din exterior, fără a fi vulnerabili în faţă farmecelor ei. Chiar dacă nu pot spune exact ce nu le place la femeia respectivă, părerea lor trebuie avută în vedere. Un bărbat nu trebuie să renunţe la o relaţie doar pentru că cineva apropiat nu o place pe prietenă pe care o are, dar trebuie să fie mai rezervat şi să fie mai atent la acele indicii care arată că ea nu este bună pentru el. Este un fel de semnal de alarmă!

2. Ea îl tratează că pe un străin

Deşi se spune că bărbaţii sunt mai reci şi mai distanţi în relaţiile de cuplu, se întâmplă des că şi femeia să acţioneze la fel. O femeie care îşi tratează iubitul că pe un străin, care nu se ataşează de nimic din ce îi aparţine lui, care îi mută mereu lucrurile lui lăsate la ea acasă că şi când ar deranja-o prezenţa lor, care nu îl prezintă niciunei prietene şi chiar evita acest lucru dovedeşte faptul că ea nu este ataşată de el şi că interesul ei este altul. Poate îl foloseşte doar pentru sex sau poate doar că umplere a unui gol emoţional. Oricum ar fi, o femeie care nu-şi însuşeşte nimic din ce este al partenerului (nu în sensul de proprietate) şi îl ascunde de ochii lumii arată că relaţia nu are niciun viitor.

Continuarea pe Lyla.ro

DailyBusiness
Ratele românilor, în pericol să crească iar? Anunțul BNR
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Planta pe care e bine să o plantezi la final de septembrie. Vei avea flori colorate întreaga vară, dar și o grădină mai frumoasă
Capital.ro
Noua super funcție a lui Klaus Iohannis. Postul pe care îl poate ocupa din 2025
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Ploile mătură România! Anunț major al meteorologilor
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Dani Boy de la Insula Iubirii a uitat-o pe Mădălina. Vrea deja să își refacă viața
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu ZGUDUIE showbizul! A rupt tăcerea despre Liana, după nunta lui Livian: „E fata mea adoptată”
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Turistă ucisă de rechin într-o destinație frecventată de mulți români. Avea doar 30 de ani
Capital.ro
Stare de alertă în capitala Ungariei! Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Ministrul ucrainean Andrii Sybiha cere sprijin României în doborârea dronelor rusești
MediaFlux
DISPARE ORA de IARNĂ! S-A VOTAT în UE!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...