Ingredientul care te îmbolnăvește. Carmen Brumă trage un semnal de alarmă: „Ai grijă când te duci la cumpărături”

Ingredientul care te îmbolnăvește. Toată lumea o știe pe Carmen Brumă și sfaturile pe care le oferă oamenilor, în special femeilor care vor să piardă în greutate. Ei bine, soția lui Mircea Badea a vorbit despre un element care se regăsește în anumite produse alimentare și care poate să afecteze sănătatea.
Alina Costache
05 mart. 2024, 22:54
Ingredientul care te îmbolnăvește. Carmen Brumă trage un semnal de alarmă:
Carmen Brumă trage un semnal de alarmă

Ingredientul care te îmbolnăvește. Grăsimea hidrogenată ar putea declanșa probleme de sănătate, motiv pentru care ar fi ideal să ne ferim de alimentele care au un asemenea ingredient în compoziție.

Ingredientul care te îmbolnăvește

Carmen Brumă recomandă tuturor să aibă atenție la ingredientele notate pe etichetele alimentelor și să se ferească de cele care ar putea să declanșeze probleme în organism.

Cel mai periculos tip de grăsime pe care-l găsești în alimentele din comerț este grăsimea hidrogenată. Așa că ai grijă data viitoare când te duci la cumpărături să cauți pe eticheta produsului pe care vrei să-l cumperi conținutul de grăsime hidrogenată sau parțial hidrogenată sau grăsime trans.

Nu trebuie să fie mai mare de două grame pe suta de grame de produs conform legislației și, în general, chiar dacă are un procent mai mic de doi la sută pe suta de grame este bine să-l eviți”, a spus Carmen Brumă pe rețelele sociale.

Citește și: Carmen Brumă a dezvăluit o altă rețetă sănătoasă. Chiflă proteică delicioasă, care ajută și la slăbit! Cum se prepară

Leguma ideală pentru femeile de peste 40 de ani

Aflată la perimenopauză, Carmen Brumă le învață pe femeile de peste 40 de ani ce să mănânce. Ea spune că există o legumă care nu îi lipsește din dietă și care le va fi de ajutor tuturor doamnelor care se pregătesc să treacă într-o nouă etapă a maturității vieții lor.

Vedeta are o siluetă de invidiat și și-o întreține cu exerciții și o dietă adaptată. Ea le-a prezentat fanelor ei un nou exemplu de meniu sănătos: O salată cu ficăței de pui preparați la cuptor, alături de 7 – 8 feluri de legume, printre care și fenicul.

Femeile ar trebui să consume cât mai multe fibre, zilnic, ideal din 500 – 600 de grame de legume și fruncte, arată Carmen Brumă. Fibrele vor combate balonarea, unul din cele mai neplăcute fenomene cu care se confruntă femeile trecute de 40 de ani.

Carmen Brumă a dezvăluit de ce preferă feniculul și de ce toate femeile ar trebui să-l consume. Feniculul este o legumă aromată și este foarte bun pentru digestie.

Are conținut foarte bun de magneziu, potasiu și vitamina K, o vitamină foarte importantă pentru sănătatea oaselor, subiect sensibil în cazul femeilor, când se apropie menopauza”, a mai punctat soția lui Mircea Badea.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a primit o româncă după ce și-a comandat meniul zilei în Neptun. A rămas dezgustată de litoralul românesc
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Adăpostul Tei Toboc – Steaua Speranței își deschide porțile pentru vizitatori
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!