Înmormântarea Mălinei Olinescu, amânată. Familia nu crede că artista s-a sinucis

Înmormântarea Mălinei Olinescu, prevăzută pentru ziua de joi, a fost amânată pentru vineri, întrucât familia crede că artista nu s-a sinucis şi doreşte să obţină de la Patriarhie dreptul de a o înmormânta creştineşte.
Romania TV
14 dec. 2011, 17:17
Înmormântarea Mălinei Olinescu, amânată. Familia nu crede că artista s-a sinucis

„În urma unor dezvăluiri clare – există materiale – care nu pot fi analizate în această noapte, ci necesită timp, înmormântarea a fost amânată pentru ziua de vineri. Vrem să obţinem de la Patriarhie dreptul de a o înmormânta creştineşte”, a spus Petre Geambaşu, potrivit Mediafax.

El a precizat că noile date care au apărut în acest caz au fost transmise Poliţiei.

Între timp, cei care au cunoscut-o şi apreciat-o pe Mălina Olinescu pot să-şi ia rămas bun de la aceasta la capela cimitirului Sfânta Vineri din Bucureşti, unde trupul neînsufleţit al artistei a fost depus miercuri după-amiază. Accesul presei nu va fi restricţionat la funeralii, însă familia Mălinei Olinescu doreşte ca ziariştii să se manifeste decent şi să respecte memoria artistei.

Cântăreaţa Mălina Olinescu a murit, în noaptea de duminică spre luni, după ce s-a aruncat de la etajul şase al blocului în care locuia, situat în zona Gării de Nord din Bucureşti. Echipajul SMURD a sosit la locul incidentului la ora 0.58, în noaptea de duminică spre luni. Membrii echipajului SMURD au făcut timp de 30 de minute manevre de resuscitare, fără a avea succes.

Moartea cântăreţei Mălina Olinescu a fost violentă, fiind cauzată de multiple traumatisme şi hemoragii interne, potrivit constatărilor medicilor legişti, care au efectuat, luni, necropsia artistei.

Cântăreţul Călin Geambaşu a declarat că artista spunea că se va sinucide încă „de acum trei-patru ani”, iar între timp cântăreaţa a făcut investigaţii de specialitate la Spitalul Elias din Capitală. „De acum trei-patru ani spunea că o să facă lucrul ăsta, din cauza faptului că era un om minunat, mult prea sensibil pentru lumea în care trăim. Cu noi, prietenii, vorbea despre neîmplinirea ei pe plan sentimental, după ce a divorţat, dar şi înainte de a divorţa. Îşi dorea un copil. Avea o nelinişte permanentă, pe care nu ne-o puteam explica”, spune Călin Geambaşu.

El a precizat însă că în ultima perioadă Mălina Olinescu îşi făcea planuri de căsătorie. „Acum două zile era veselă, fericită, era cu Sebi. Ce s-a întâmplat a venit ca un şoc incredibil pentru noi”, a mai spus Călin Geambaşu.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...