INSULA IUBIRII se lasă cu ispite: „Ştiu că eu vreau să dorm aici, cu tine”

INSULA IUBIRII.  Ceremonia focului dă iar totul peste cap. Radu Vâlcan vine nu doar cu o veste dureroasă, ci și cu un accesoriu intim al unei ispite feminine, care a fost găsit în camera unuia dintre bărbații intrați în acest reality show. Despre ce este vorba...
Alina Costache
17 mai 2015, 16:47
INSULA IUBIRII se lasă cu ispite:

INSULA IUBIRII. Deși ediția trecută Alexandra a pus ochii pe Ovidiu, după ce i-a analizat firea liniștită și familistă, în ediția de duminică a reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, Valentina este cea care iese la prima întâlnire cu el.

Ispita se arată foarte sigură pe ea și precizează că a intuit exact genul lui de femeie și că poate juca perfect acest rol.

Valentina și Ovidiu au parte de o plimbare inedită pe elefant, la finalul căreia cei doi se distrează hrănind patrupedul. Ispita este foarte încântată de felul în care decurge discuția cu Ovidiu și mărturisește că faptul că el își deschide sufletul și îi povestește anumite lucruri nu poate fi decât un lucru bun. Mai mult, Ovidiu, cel care spune că se gândește mereu la Petra, orice ar face și oriunde s-ar afla, îi dăruiește Valentinei o floare.

Ediția trecută, un simplu zvon a adus lacrimi amare pentru Andreea și ceva dubii pentru Ovidiu. Ceremonia focului a lăsat urme adânci în sufletele celor care nu își cunosc partenerul, iar acum „Insula iubirii” e cuprinsă de neîncredere.

Duminică, de la 20:30, în cea de-a patra ediție a reality show-ului, Liviu, Ovidiu și Cristi ies la primele întâlniri private, în timp ce partenerele lor se apropie din ce în ce mai mult de seducătoarele ispite din jurul lor. Andreea, cea care este sigură de faptul că iubitul ei este cel care s-a sărutat cu o altă femeie, este surprinsă tot mai des în preajma lui Matei. „Andreea și Matei se potrivesc foarte bine, parcă sunt din reviste amândoi”, declară Loredana. „Aș putea spune că a existat o chimie între mine și Andreea de la bun început”, dezvăluie Matei.

Tomi simte că Andreea nu este o țintă potrivită pentru el, așa că își îndreaptă atenția către Deea. „Andreea are tot felul de filme în cap. Nu are încredere în ea, în primul rând, nu are încredere în Bogdan. O să le sucesc mințile fetelor. Pentru asta am venit aici”, declară Tomi, sigur pe el. Ispita și Deea petrec din ce în ce mai mult timp împreună, profitând de orice prilej în care se pot cunoaște mai bine. Petrecerea de la piscină pare a fi un moment decisiv pentru relația lor, pentru că cei doi rămân până în zori unul lângă altul, retrași pe o canapea. „Știu că eu vreau să dorm aici, cu tine”, îi mărturisește Deea.

Ce se întâmplă de partea cealaltă a insulei, acolo unde se află iubitul ei, Cristi, telespectatorii vor afla urmărind ediția de duminică a reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”. 
    
    „Dacă toată lumea a luat-o razna după patru zile, nu vreau să-mi imaginez ce o să fie săptămâna viitoare”, spune Loredana, care vrea să pară amuzantă, dar e clar că devine îngrijorată. „Cred că ar putea fi și aici o fată care o să cedeze”, e de părere Andreea, care este foarte uimită de schimbările de comportament ale Deei. În plus, iubita lui Bogdan pare să devină din ce în ce mai conștientă de faptul că și alți bărbați o găsesc atrăgătoare, așa că devine din ce în ce mai dezinvoltă. „Chiar îmi dau seama că…  nu suntem șchioape”, îi mărturisește ea colegei sale de cameră. 

Insula Iubirii 2015: Patru cupluri, 12 ispite și o locație exotică vor fi ingredientele perfecte pentru a testa fidelitatea și încrederea pe care parterenerii o au unul față de celălalt. Aflați într-o țara străină, într-un context diferit, filmați 24 de ore din 24 și ispitiți la fiecare pas, ținerii aflați pe „Temptation Island – Insula iubirii” au reacții la care nici măcar ei nu se așteptau.

Andreea Flavia Alb și Bogdan Ionuț Ghiceanu

Bogdan a fost fotbalist profesionist până la vârsta de 27 de ani. A jucat la mai multe echipe din divizia B – Botoșani, Poli Iași, Voluntari. O accidentare la genunchiul drept l-a determinat să renunțe la acest sport, dar și-ar dori foarte mult să revină pe teren. Părinții Andreei au divorțat, iar ea a rămas cu mama ei, în Cluj Napoca. Când avea 9 ani a plecat la tatăl ei, în Germania, unde a rămas până la 21 de ani, când dorul de casă a făcut-o să revină în țară. Amândoi se așteaptă ca participarea lor în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” să fie o experiență frumoasă, un test care să le arate dacă sunt făcuți unul pentru celălalt.

Loredana Andreea Paraschiv și Liviu Nicolae Georgescu

Loredana este studentă în anul II la Facultatea de Afaceri Internaționale, în Constanța, iar Liviu este administratorul propriei firme de amenajări interioare. Mare iubitor de câini de când se știe, Liviu are trei tatuaje care înfățișează aceste animale. Și Loredana are un tatuaj, însă cu semnătura lui Liviu și mesajul „Amore per sempre”. Loredana și Liviu se descriu simplu: „Suntem un cuplu de nebuni. Ne distrăm de joi până duminică”. Au decis să participe la „Temptation Island – Insula iubirii pentru” că își doresc o vacanță, distracție și prieteni noi, informează SpyNews.

Andreea Ienciu și Cristian Iacob

Andreea, pasionată de fitnes, este studentă la Tehnică dentară, iar Cristian este culturist de performanță și studiază Dreptul. S-au cunoscut pe Facebook, acum patru ani, și spun că au o relație foarte strânsă. „Gândim la fel, ne certăm pentru că suntem extrem de încăpățânați. Ne cunoaștem foarte bine din toate punctele de vedere, ne completăm și suntem oameni ai extremelor”, se caracterizează ei. Lui Cristian i-ar plăcea ca Andreea să îi dăruiască trei copii, în timp ce ea și-ar dori doar doi. Au decis să participe la ‘Temptation Island – Insula iubirii” să se simtă bine și să trăiască o experiență nouă.

Petruța Maniga și Ovidiu Sabadas

Petruța și Ovidiu formează un cuplu de trei ani. Spun despre ei că sunt energici, plini de viață și că le plac experiențele noi. „Singurul meu viciu e fericirea, iar pentru a avea parte de ea tot timpul în cuplu nostru, sunt dispusă să fac orice. Mă întreb… el ar face?” spune tânăra. Participă la „Temptation Island – Insula iubirii” pentru că vor să trăiască o experiență nouă care, speră ei, să îi unească și mai mult.

Citeşte şi  Insula Iubirii 2015: Acestea sunt ISPITELE care vor testa DRAGOSTEA cuplurilor participante

 

  

DailyBusiness
Este anunțul momentului pentru românii care fac cumpărături la market!
Spynews
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Bzi.ro
Mario Fresh a rupt tăcerea după despărțirea de Alexia Eram! Cum a comentat artistul separarea
Fanatik.ro
Ingredientul care îți poate salva plantele din casă toamna și iarna. Costă doar 1 leu
Capital.ro
Anunț trist despre Victor Rebengiuc. Ce s-a întâmplat cu marele actor al României
Playtech.ro
Rafa Nadal SE RETRAGE din tenis. Campionul tocmai a făcut anunțul
DailyBusiness
Klaus Iohannis a dat legea! Se micșorează o taxă în 2025
Adevarul
Edilul care și-a incendiat primăria a obținut ordin de protecție împotriva secretarei: „S-a repezit cu o forță brutală în mine”
wowbiz.ro
Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”
Spynews
Pepe și Raluca, fosta soție, au ajuns la tribunal! Cei doi se judecă pentru copii. Declarația exclusivă a cântărețului
Spynews
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Evz.ro
Cât de mult l-a schimbat Meghan Markle pe Harry: Era distractiv
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Imagini apocaliptice! Uraganul Milton a făcut ravagii în Florida: S-au raportat 27 de tornade și a fost emis ordin de evacuare
Cancan.ro
Câți lei costă o pâine cu maia la brutăria Laurei Cosoi. Românii stau zilnic la coadă!
Playsport.ro
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Capital.ro
Se plătesc 3200 lei net. Banii sunt virați pe card. Anunț pentru orice român de 16-78 ani
StirileBZI
Se dă un nou ajutor de la stat pentru mii de persoane! Ministerul Muncii a făcut anunțul
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de Uber! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Ingineri militari nord-coreeni uciși în Ucraina, confirmă oficiali din Kiev și Seul
MediaFlux
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! ZI DECISIVĂ AZI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Pelerinaj de coșmar pentru 11 români. De pe muntele Athos direct la spital după ce au gustat din „leguma diavolului”