Întâlnirea coloșilor cerului – 19 august 2024. Marele Benefic JUPITER și Lordul karmei SATURN. Cum se luptă în noi idealismul și pragmatismul?

Aceasta este prima cuadratură din actualul ciclu Jupiter-Saturn, care a început în decembrie 2020, când Jupiter și Saturn s-au întâlnit în Vărsător.
Alina Costache
18 aug. 2024, 12:12
Întâlnirea coloșilor cerului – 19 august 2024. Marele Benefic JUPITER și Lordul karmei SATURN. Cum se luptă în noi idealismul și pragmatismul?

Pe 19 august 2024, Jupiter (Gemeni) formează o cuadratură cu Saturn (Pești). Cuadratura Jupiter-Saturn este un tranzit foarte important deoarece implică cele mai mari două planete din sistemul nostru solar. Când formează un aspect important, cum este o cuadratură (Jupiter și Saturn formează o cuadratura la fiecare 10 ani), știm că ne așteaptă ceva MARE. Vorbim despre influențe fundamentale care vor provoca și remodela structura vieților noastre.

Aceasta este prima cuadratură din actualul ciclu Jupiter-Saturn, care a început în decembrie 2020, când Jupiter și Saturn s-au întâlnit în Vărsător.
Prima cuadratură a unui ciclu sinodic este cunoscut ca o „criză în acțiune”, ceea ce înseamnă că ceea ce a fost inițiat la conjuncție este acum testat în fața realității.

Ce are sens și ce nu? Ce ar trebui să continuăm să facem și ce ar trebui să reconsiderăm sau să schimbăm? Cuadraturile sunt și oportunități pentru „feedback de pe piață”, aducând în prim-plan diverse posibilități.

Fă un pas înapoi și observă cum lumea validează – sau nu – ceea ce faci. Dacă eforturile tale nu dau rezultate, poate este timpul să schimbi strategia. Pe de altă parte, dacă o anumită oportunitate continuă să se prezinte, ar putea fi momentul să spui da.

Este important de remarcat că această cuadratură se află în semne mutabile – Jupiter în Gemeni și Saturn în Pești.
Gemeni și Pești sunt cele mai mutabile dintre semnele mutabile, reprezentând elementele fluide de Aer și Apă.

Aceasta sugerează că suntem mai deschiși la schimbare decât am fi în mod normal.

Energia mutabilă este în mod inerent flexibilă și gestionează schimbarea într-un mod mai constructiv, fără drama semnelor cardinale sau rezistența semnelor fixe. Cu Jupiter și Saturn în careu în semne mutabile, schimbarea se întâmplă cu mai puțină fricțiune.

Cuadratură Jupiter-Saturn – Cronologie
Cuadratura Jupiter-Saturn din 19 august 2024 este prima dintr-o serie de trei. A doua cuadratură are loc pe 24 decembrie 2024. A treia – și ultima – este în 15 iunie 2025 și are loc după ce Jupiter și Saturn părăsesc Gemenii și Peștii și se mută în Rac și Berbec. Așadar, când vorbim despre acest tranzit Jupiter-Saturn în careu, ne referim la întreaga perioadă care se întinde din august 2024 până în iunie 2025.

Horoscop Pavel Globa. Zodia cu lipici la bani în ultima lună de vară, vin zile magice cu moşteniri, câştiguri la Loto şi joburi de vis

Zilele tranzitului exact pot veni, desigur, cu unele vârfuri energetice, dar acest tranzit funcționează în fundal pe întreaga perioadă. Schimbarea sistemică necesită timp!

Ar trebui să fii atent la temele care apar la momentul primei conjuncții (19 august 2024) deoarece acestea vor seta tonul pentru întregul tranzit.

Rollercoaster cosmic unic până pe 20 august! 4 giganți în cuadratură! Ce lecții majore apar pentru zodii de la Marte, Jupiter, Venus și Saturn?

Careul Jupiter-Saturn – Cum te va influența
Ce înseamnă aceste dezvoltări pentru tine depinde de casele din harta natală declanșate de careul Jupiter-Saturn, de faptul dacă ai sau nu planete în semne mutabile și de ce case guvernează Jupiter și Saturn în harta ta. Ca influență generală, gândește-te la Jupiter ca la obiectivele și credințele tale – cum vrei să fie viața ta – și la Saturn ca la rezultatele tale – ce este realist de realizat. Când Jupiter și Saturn se ciocnesc într-o cuadratură, acest lucru sugerează că există o diferență între ceea ce crezi că este posibil și ceea ce poate fi realizat în mod realist.

Zodiac chinezesc august 2024, cu Anca Dimancea. Ce zodii primesc bani în cont, cine are parte de fluturi în stomac. Karma nu ocoleşte pe nimeni

Acest lucru nu este întotdeauna negativ. Mulți oameni visează prea mic, lipsindu-le încrederea și mentalitatea expansivă a lui Jupiter – astfel încât ajung cu „obiective” care nu își ating potențialul. Pentru alții, opusul este adevărat. Ei ar putea visa prea mare, devenind prinși în așteptări nerealiste.

Deci, ce este de făcut? Scopul careului Jupiter-Saturn este să ne ajute să identificăm ce este cu adevărat important pentru noi și să recunoaștem diferențele dintre idealurile noastre și situația noastră actuală.

Această claritate ne va ajuta apoi să facem pași practici înainte, unul câte unul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Peștele care îți poate prelungi viața. Trebuie să-l mănânci de câteva ori pe lună
Capital.ro
Vladimir Putin a dat ordinul. Decizia finală luată astăzi, pe 18 August
Playtech.ro
Război pe averea lui Alain Delon. Copiii celebrului actor se ceartă pe bani. Cui va rămâne întreaga moștenire
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Zeci de medici români din Franța sar în apărarea doctorițelor de la Sf. Pantelimon acuzate de omor: „Sunt ostracizate și tratate precum criminali de drept comun”
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Scandal în Casa Regală. Regele Charles, măsuri drastice contra prințului Andrew
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Ioana, după ce Năstase a prins-o vorbind cu altul: 'Du-te, eşti BĂTRÂN'
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor al tuturor timpurilor. Drum lin, maestre!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Un cetățean german oprit la frontieră cu obiecte posibil de patrimoniu
MediaFlux
A VENIT DECIZIA! Cu CÂT CRESC PENSIILE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...