INTERVIU Anca Dinicu, actriţa româncă din serialul White Lines, de pe Netflix: „A trebuit să mă gândesc serios la o alternativă rapidă”

Anca Dinicu este una dinte cele două românce care a reuşit să obţină un rol în serialul "White Lines", produs de Netflix. După ce a trecut cu brio peste probele video, actriţa a primit un  răspuns afirmativ, care a entuziasmat-o extrem de tare. 
Anca Toma
23 iul. 2020, 12:06
INTERVIU Anca Dinicu, actriţa româncă din serialul White Lines, de pe Netflix:

Primul lucru pe care l-a făcut după ce a fost acceptată să joace în celebrul serial de pe Netflix, a fost să îşi sune mama, să îi dea vestea cea bună. Actriţa ne-a oferit un interviu în exclusivitate şi ne-a făcut mai multe mărturisiri legate de experienţa din film, dar şi cum s-a descurcat în această perioadă pandemică.

Reporter RTV: Cum a fost pentru tine experienta din serialul „White Lines”, produs de Netflix?

Anca Dinicu: Dupa ce am dat prima proba video, am avut o intalnire cu regizorul Nick Hamm pe skype, apoi am trimis a doua proba si la scurt timp am primit raspunsul. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa o sun pe mama, sa-i spun ca filmez o saptamana in Madrid si Toledo si inca o saptamana in Palma de Mallorca pentru un serial Netflix unde scenariul este scris de Alex Pina, creatorul Casei del Papel.

Eram tare entuziasmata, dar ea a raspuns sec: „Treaba ta, mamă„. Atunci a fost momentul in care am constientizat ca pentru lumea din jurul meu pare ca nu este ceva extraordinar. Pentru mine a fost o reala bucurie sa cunosc acei oameni si sa am ocazia sa lucrez cu ei. Printre ei se numara Laura Haddock, Nuno Lopes, Daniel Mays, Adelaida Perjoiu. Intreaga echipa a fost minunata, o intalnire de asemenea intensitate nu o uiti toata viata.

Citeşte şi: INTERVIU Adelaida Perjoiu, românca din serialul White Lines, de pe Netflix: „Dacă nu eram actriţă, aş fi ajuns teolog misionar”

Reporter RTV: Ce s-a schimbat după această apariţie, ai avut parte de anumite avantaje? Ai fost chemata si pentru alte roluri?

Anca Dinicu: Orice proiect in care iti faci bine treaba iti aduce niste beneficii, mai devreme sau mai tarziu. Momentan este o situatie general valabila pentru toti si nu se lucreaza in productii care necesita o logistica avansata.

Reporter RTV: Ai avut un rol destul de cunoscut si apreciat in serialul „Băieți de oraș”. Ce au in comun Gina Felea si Anca Dinicu?

Anca Dinicu: Bucuria de a trai. Ador universul personajului si l-am indragit tare de la primul contact. O sa-mi fie dor de Ginuta.

Reporter RTV: Daca ar trebui sa renunti la actorie, spre ce domeniu te-ai indrepta?

Anca Dinicu: In ultimele luni chiar a trebuit sa ma gandesc serios la o alternativa rapida, inafara de a conduce masina foarte bine, nu sunt „As” in alt domeniu. Cred ca as putea sa invat repede orice inafara de stiintele exacte, m-as indrepta tot catre o meserie care presupune interactiune umana.

Reporter RTV: Cum a fost pentru tine aceasta perioada, de cand a aparut coronavirusul? Cat de tare te-a afectat, personal, dar si profesional?

Anca Dinicu: Impactul a fost destul de dur, profesional nu am facut nimic timp de doua luni, apoi am avut norocul de a lucra la un spectacol in aer liber, ” O gura de aer” productia teatrului Anton Pann din Ramnicu Valcea. Asta m-a scos de la naftalina si am reusit sa-mi revin din starea de hibernare. Am incercat sa mi folosesc timpul cat mai constructiv, am vazut filme, am citit, am gatit, mi-am petrecut mult timp cu familia si cateii mei. Sunt fericita ca suntem sanatosi, asta este cel mai important, restul nu conteaza.

Citeşte şi: Actriţele din România care au dat lovitura în rol de traficante în serialul Netflix „White Lines”, produs de creatorul La Casa de Papel

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Insula ieftină și superbă din Grecia. Marea e mereu limpede aici, iar multe dintre plaje sunt pustii
Capital.ro
TESTARE pentru șoferii din România. NOILE REGULI se vor aplica în toată țara
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Vești bune pentru fermierii români! Aceștia vor primi mai mulți bani de la stat!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Care sunt cele mai de succes melodii ale lui Celine Dion. ”My heart will go one” este pe locul doi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
NU MAI POȚI avea permis dacă nu treci testul. Anunț de la Guvern astăzi, 6 IULIE: Se face ca în toată lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Rassemblement National al lui Bardella, aproape de o victorie istorică în al doilea tur al alegerilor legislative franceze
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!